KAOS Superyacht verhuist naar de Verenigde Staten - een luxueuze mijlpaal

De wereld van luxe jachten heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met de recente beweging van de superyacht KAOS naar de Verenigde Staten. Eerder bekend als 'Jubilee', heeft dit verfijnde vaartuig zijn aanwezigheid al gevestigd als een opvallende verschijning binnen de elite van de zee.

De verhuizing van KAOS markeert een belangrijk moment in de geschiedenis van luxe jachten. Voortaan zal deze drijvende reus de wateren van de Atlantische Oceaan doorkruisen, ver van zijn vroegere thuisbasis bij de kustlijn van Europa. De superyacht, gebouwd door Oceanco, verbaast met zijn lengte van maar liefst 110 meter, waardoor het een van de grootste in zijn soort is.

KAOS onderging een uitvoerige refit door Lürssen in Duitsland voordat het naar de VS werd verplaatst. Deze ingrijpende update omvatte zowel het interieur als het exterieur van het schip. Het resultaat is een joonk die de modernste technieken en het ultieme in luxe combineert.

Het interieurontwerp, gerealiseerd door Sorgiovanni Designs, is ronduit verbluffend. De woonruimtes zijn opvallend ruim en vertonen een perfecte harmonie tussen elegantie en comfort. Van de eetzaal tot de master suite, elk deel van het jacht is met de grootste zorg en aandacht voor detail ontworpen.

De buitenkant van KAOS levert evenveel indruk op als het pluche interieur. Het vaartuig beschikt over meerdere dekken met voldoende ruimte voor buitenactiviteiten. Het kenmerkt zich door strakke lijnen en subtiele rondingen, wat bijdraagt aan de algehele esthetiek van de boot.

Bovendien heeft KAOS een aantal luxe voorzieningen die de ervaring aan boord nog exclusiever maken. Er is bijvoorbeeld een bioscoop, een volledig uitgeruste fitnessruimte en een helikopterplatform. Ook de mogelijkheid om te genieten van een duik in het zwembad of een bezoek aan de spa maakt deel uit van de vele verwennerijen die KAOS te bieden heeft.

Ondanks zijn indrukwekkende afmetingen behoudt KAOS een gevoel van intimiteit. Dit wordt bereikt door de slimme indeling van de ruimtes, waarbij elke kamer een specifieke functie heeft. Het schip kan tot 30 gasten huisvesten en stelt zijn gasten in staat om in stijl en comfort te reizen.

KAOS toont aan dat in de sector van de superyachten de grenzen voortdurend worden verlegd. De verhuizing naar de Verenigde Staten markeert een nieuwe fase in zijn verhaal, en belooft meer adembenemende avonturen in de toekomst.

KAOS is niet alleen een symbool van luxe en verfijning, maar ook een waar technologisch wonder. Het vaartuig is uitgerust met de meest geavanceerde navigatiesystemen om veiligheids- en efficiëntieproblemen tijdens het varen te minimaliseren. Ook qua duurzaamheid doet het jacht niet onder. Het maakt gebruik van alternatieve energiebronnen, zoals zonnepanelen en recyclebare materialen, om de impact op het milieu te verminderen.

De keuze van de locatie heeft ook zijn eigen betekenis. De Verenigde Staten, met hun welvarende kustlijn en prachtige marinescènes, vormen de perfecte achtergrond voor dit meesterwerk van mediterraan engineering talent. Of het nu gaat om het verkennen van de mooie Hamptons of het rotsachtige landschap van Maine, er zijn veel idyllische plekken voor KAOS om aan te meren en het sublieme te waarderen.

Met KAOS is elk detail van belang. Van het minutieuze schilderwerk tot de kunstzinnige versieringen, niets is aan het toeval overgelaten. Dit jacht straalt pure klasse uit. Zelfs de naam 'KAOS' heeft een diepgaande betekenis, aangezien het Griekse woord 'chaos' staat voor het begin van alles, wat passend is gezien de transformatieve invloed van dit jacht op de wereld van luxe zeilen.

 

- Wat is de voormalige naam van de superyacht KAOS? Het vroegere naam van de superyacht KAOS was 'Jubilee'.
- Wie was verantwoordelijk voor de refit van KAOS? Deze taak werd uitgevoerd door Lürssen in Duitsland.
- Wie heeft het interieurontwerp van KAOS gerealiseerd? Het interieurontwerp is gemaakt door Sorgiovanni Designs.
- Hoeveel gasten kan de superyacht KAOS huisvesten? KAOS kan tot 30 gasten aan boord ontvangen.
- Welke luxe voorzieningen biedt KAOS? KAOS beschikt over een bioscoop, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een helikopterplatform, een zwembad en een spa.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.