Stijlvolle en sportieve Bella Anna het luxueuze jacht van je dromen

Ontworpen om de luxueuze levensstijl van de elite te weerspiegelen, is Bella Anna een stijlvol, sportief en uitzonderlijk jacht dat de essentie van avontuur en verfijning combineert. Dit elegante vaartuig is het perfecte samenspel van functionaliteit en stijl, gecreëerd door de befaamde scheepswerf Heesen Yachts.

Met een lengte van meer dan 43 meter biedt Bella Anna plaats aan maximaal 12 gasten in zes luxueus ingerichte hutten, waaronder een indrukwekkende master suite, ruime VIP-cabines en gastenverblijven. De rijke houtafwerkingen en verfijnde interieurdetails vormen een warme en uitnodigende sfeer, ideaal voor ontspanning na een dag vol opwindende activiteiten.

De grote salon biedt een prachtig uitzicht op de oceaan door de vele ramen, waardoor de gasten zich volledig kunnen onderdompelen in de betoverende maritieme omgeving. In combinatie met de state-of-the-art multimedia-faciliteiten, wordt deze plek het ideale middelpunt voor entertainment en sociale interactie.

Bella Anna's uitgestrekte dekruimtes bieden tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Met een groot zonnedek uitgerust met comfortabele ligstoelen, een jacuzzi, een barbecueplaats en een stijlvolle buitenbar, kunnen gasten genieten van de zon en de zeebries in pure luxe.

Dankzij haar indrukwekkende snelheid van maximaal 25 knopen en de mogelijkheid om in ondiepe wateren te varen, biedt Bella Anna haar gasten een ongeëvenaarde vrijheid om de meest exclusieve en verborgen plekjes op zee te verkennen. Daarnaast beschikt ze over een scala aan watersportuitrustingen, waaronder jet ski's, duikuitrusting en opblaasbare waterspeeltjes, die garant staan voor uren speelplezier.

De bemanningsleden, bestaande uit een team van negen professionals, staan klaar om voor een naadloze en omhullende ervaring te zorgen, te beginnen bij voortreffelijke culinaire creaties geserveerd in het verfijnde eetgedeelte tot gepersonaliseerde services die zijn afgestemd op de behoeften en wensen van elke gast.

Kortom, Bella Anna is meer dan een luxe jacht; ze is een symbool van prestige en een getuigenis van buitengewone vakmanschap die belooft om de dromen van elke zeeliefhebber waar te maken.

 

- Hoe lang is het jacht Bella Anna? Het jacht Bella Anna is meer dan 43 meter lang.
- Hoeveel gasten kan Bella Anna accommoderen? Bella Anna kan maximaal 12 gasten huisvesten.
- Wat zijn enkele van de faciliteiten die op het zonnedek van Bella Anna te vinden zijn? Sommige faciliteiten op het zonnedek van Bella Anna zijn comfortabele ligstoelen, een jacuzzi, een barbecueplaats en een stijlvolle buitenbar.
- Hoe snel kan Bella Anna varen? Bella Anna kan een indrukwekkende snelheid van maximaal 25 knopen bereiken.
- Welke watersportuitrusting is beschikbaar op Bella Anna? Op Bella Anna is er een scala aan watersportuitrusting beschikbaar, waaronder jet ski's, duikuitrusting en opblaasbare waterspeeltjes.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...