La Pellegrina door Couach Yachts op het Cannes Jacht Festival

Het wereldberoemde Franse jachtbouwbedrijf Couach Yachts heeft een indrukwekkend debuut gemaakt op het Cannes Yacht Festival met de onthulling van hun nieuwste superjacht, La Pellegrina. Met haar strakke, moderne design en luxueuze details weet La Pellegrina zich zeker te onderscheiden van de vele andere schitterende jachten die tijdens het festival aanwezig waren.

La Pellegrina is het toonbeeld van vakmanschap en innovatie, waarbij gebruik is gemaakt van de meest geavanceerde jachttechnologieën en de hoogste standaarden in luxe leefcomfort. Het jacht, dat met een lengte van 50 meter tot de categorie van de superjachten behoort, biedt plaats aan maximaal 12 gasten in 6 ruime en sfeervol ingerichte hutten.

De styling van La Pellegrina is strak en hedendaags, met een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de grote ramen. De inrichting van het interieur is tevens prachtig, met kostbaar hout en aantrekkelijke stoffen die bijdragen aan het algemene gevoel van luxe en comfort. Er is geen gebrek aan ruimte aan boord, met diverse zit- en eethoeken, een ruime salon, een goed uitgeruste keuken en zelfs een privé-cinema.

Op het gebied van prestaties laat La Pellegrina ook zien wat zij in huis heeft. Met haar twee Rolls-Royce waterjets en een versterkte MTU-motor kan ze snelheden tot 28 knopen bereiken. Ondanks deze indrukwekkende prestaties, is het niveau van het geluid en de trillingen opmerkelijk laag, wat bijdraagt aan het comfort en de rust aan boord.

Bovendien heeft La Pellegrina ook nog eens een opmerkelijke autonomie; ze kan maar liefst 3.000 nautische mijlen afleggen op één tankbeurt. Dit betekent dat ze zonder bij te tanken lange ovceanische reizen kan ondernemen.

Naast haar prestaties en comfort, heeft La Pellegrina ook verschillende faciliteiten voor ontspanning en recreatie. Het jacht beschikt over een infinity zwembad op het achterdek, perfect voor het nemen van een verfrissende duik terwijl je geniet van de prachtige omgeving. Daarnaast is er een grote jacuzzi aanwezig op het zonnedek, ideaal om te ontspannen na een dag vol avontuur.

Voor de avontuurlijke gasten beschikt La Pellegrina ook over een breed scala aan watersportuitrusting. Van snelle jet ski's tot paddle boards en duikuitrusting, er is voor elk wat wils.

Om de ervaring aan boord compleet te maken, staat er een professionele crew van 10 man klaar om voor de gasten te zorgen. Van het bereiden van gastronomische maaltijden tot het regelen van uitstapjes aan land, de bemanning zorgt ervoor dat de gasten een onvergetelijk verblijf hebben aan boord van La Pellegrina.

De onthulling van La Pellegrina op het Cannes Yacht Festival deed zonder twijfel hoofden draaien. Met haar combinatie van moderne stijl, luxe comfort en indrukwekkende prestaties, heeft Couach Yachts weer een meesterwerk gecreëerd dat moeiteloos aan de normen van de hedendaagse superjachten voldoet.

 

- Welk jachtbouwbedrijf is verantwoordelijk voor de bouw van La Pellegrina? Het Franse bedrijf Couach Yachts is verantwoordelijk voor de bouw van La Pellegrina.
- Hoe groot is La Pellegrina en hoeveel gasten kan ze accommoderen? La Pellegrina is 50 meter lang en kan maximaal 12 gasten huisvesten in 6 hutten.
- Over welke faciliteiten voor recreatie en ontspanning beschikt La Pellegrina? La Pellegrina beschikt over een infinity zwembad, een grote jacuzzi op het zonnedek en een scala aan watersportuitrusting.
- Wat is de maximumsnelheid die La Pellegrina kan bereiken? La Pellegrina kan snelheden tot 28 knopen bereiken.
- Hoeveel bemanningsleden zijn er aan boord van La Pellegrina? Er is een professionele crew van 10 man aan boord van La Pellegrina.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...