Het Pershing 8X Superjacht - Innovatie en luxe op zee

Het opmerkelijke Pershing 8X Superjacht is het product van een samenwerking tussen vooraanstaande jachtontwerper Fulvio De Simoni, het Product Strategy Committee van de Ferretti Group onder leiding van Piero Ferrari, en de Engineering Department van de groep. Deze vereniging van creatieve geesten heeft geleid tot een werkelijk prachtig resultaat.

Het Pershing 8X Superjacht is een visueel feest, geheel vervaardigd uit koolstofvezel en gekenmerkt door sportieve lijnen en het kenmerkende ontwerp waar Pershing bekend om staat. Dit slanke jacht is uitgerust met een ruim achterzwemplatform dat toegang geeft tot een garage met ruimte voor zowel een jettender als een jetski. Naast de cockpit bevindt zich een comfortabele zonneweide en een dinette met bank en salontafel, terwijl een zijvleugeltrap aan bakboordzijde toegang biedt tot het zonnedek.

Het hoofddek is een toonbeeld van elegantie, met een loungeruimte voorzien van glazen deuren die het geheel kunnen transformeren tot een open ruimte. De lounge, eethoek en het stuurstation smelten harmonieus samen, waardoor een naadloze open ruimte ontstaat. De woonkamer is uitgerust met een comfortabele C-vormige bank en een televisie, terwijl de eethoek een prachtige tafel biedt die plaats biedt aan acht personen.

Op het benedendek bevinden zich in totaal vier hutten, waaronder een riante master cabine, een VIP-cabine en twee gastenhutten. Dit biedt voldoende ruimte voor een groot gezelschap om comfortabel te verblijven.

Een opvallende innovatie van de nieuwe Pershing 8X is de 'Music Hull', een technologie die het mogelijk maakt om onder water naar muziek te luisteren tijdens het zwemmen of duiken. De bedieningsfuncties stellen de eigenaar of gasten van het jacht in staat om het systeem te bedienen via smartphones en tablets.

Wat betreft de prestaties, de Pershing 8X wordt aangedreven door twee MTU 16V 2000 M96-motoren, elk met een vermogen van 2,435 Mhp. Deze krachtige motoren stellen het superjacht in staat om een topsnelheid van 45 knopen (ongeveer 83 km/u) te halen en een kruissnelheid van 38 knopen (ongeveer 70 km/u) te behouden, met een totaal bereik van 320 zeemijlen (ongeveer 593 km). Deze combinatie van luxe, innovatie en snelheid maken de Pershing 8X tot een opmerkelijk superjacht.

De buitenruimtes van de Pershing 8X zijn bedoeld voor zowel ontspanning als vermaak. Het royale zwemplatform aan de achterkant van het jacht biedt een perfecte plek voor watersporten, terwijl de aangrenzende dinette een geweldige plek is om te ontspannen en dineren in de open lucht. Het zonnedek, bereikbaar via een zijvleugeltrap, biedt een panoramisch uitzicht op de omgeving, ideaal om te zonnebaden of gewoon te genieten van de zeebries.

Binnen op de Pershing 8X is het interieur ontworpen met een scherp oog voor detail. De loungeruimte op het hoofddek, met zijn glazen deuren, zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, wat bijdraagt aan een gevoel van ruimtelijkheid en openheid. De woonkamer is uitgerust met een grote, comfortabele bank en een tv, terwijl de eethoek een elegante tafel heeft die plaats biedt aan acht personen, ideaal voor formele diners of gezellige bijeenkomsten.

Op het benedendek is de hoofdcabine een toevluchtsoord van rust, uitgerust met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De VIP-cabine en twee gastenhutten zijn even comfortabel en goed uitgerust, wat zorgt voor een aangenaam verblijf voor alle gasten aan boord.

Wat de prestaties betreft, is de Pershing 8X een echt krachtpatser. Met twee MTU 16V 2000 M96-motoren die elk 2.435 Mhp leveren, kan het superjacht snelheden tot 45 knopen (ongeveer 83 km/u) bereiken, met een comfortabele kruissnelheid van 38 knopen (ongeveer 70 km/u). Ondanks zijn snelheid en kracht, blijft het brandstofverbruik van het jacht redelijk, met een totaal bereik van 320 zeemijlen (ongeveer 593 km) op een enkele tank.

Een ander kenmerk van de Pershing 8X dat het vermelden waard is, is de Music Hull. Dit innovatieve systeem laat muziek onder water horen, zodat gasten kunnen genieten van hun favoriete nummers tijdens het zwemmen of duiken. Het systeem kan eenvoudig worden bediend via smartphones en tablets, wat bijdraagt aan het gemak en plezier van de ervaring.

Het Pershing 8X Superjacht is een indrukwekkende combinatie van design, luxe en technologie. Of het nu gaat om het varen over de open zeeën of het ankeren in een rustige baai, dit jacht belooft een onvergetelijke ervaring.

  • Structuur: Het jacht is volledig vervaardigd uit koolstofvezel, wat zorgt voor zowel sterkte als lichtheid.

  • Motoren: Het jacht is uitgerust met twee MTU 16V 2000 M96-motoren, elk met een vermogen van 2,435 Mhp. Deze motoren zorgen voor uitstekende prestaties en snelheid, met een topsnelheid van 45 knopen (ongeveer 83 km/u) en een kruissnelheid van 38 knopen (ongeveer 70 km/u).

  • Bereik: Ondanks zijn indrukwekkende snelheid en kracht, heeft het jacht een totaal bereik van 320 zeemijlen (ongeveer 593 km) op een enkele tank.

  • Garage: De garage, toegankelijk via het zwemplatform aan de achterkant, kan een jettender en een jetski herbergen, waardoor het jacht ideaal is voor liefhebbers van watersporten.

  • Accommodatie: Op het benedendek bevinden zich vier hutten, waaronder een riante hoofdcabine, een VIP-cabine en twee gastenhutten. Dit biedt comfortabel plaats aan een groot gezelschap.

  • Innovatieve technologieën: Het jacht is uitgerust met de 'Music Hull'-technologie, waarmee gasten onder water naar muziek kunnen luisteren. Het systeem kan eenvoudig worden bediend via smartphones en tablets.

  • Buitenruimtes: Het jacht beschikt over een ruim achterzwemplatform, een comfortabele zonneweide en een dinette, naast het zonnedek dat toegankelijk is via een zijvleugeltrap.

  • Interieur: Het hoofddek is voorzien van een elegante lounge met glazen deuren die het geheel kunnen transformeren tot een open ruimte. De woonkamer heeft een grote, comfortabele bank en een tv, terwijl de eethoek een elegante tafel heeft die plaats biedt aan acht personen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.