Dynamiq Global 300 - compact ontdekkingsjacht voor avontuurlijke reizen

De gerenommeerde superjachtbouwer Dynamiq Yachts uit Monaco heeft zojuist zijn nieuwste project onthuld: de prachtige Dynamiq Global 300. Dit slanke schip is ontworpen om enkele van 'swerelds meest afgelegen en ondiepe gebieden te verkennen en is het meest compacte ontdekkingsjacht dat Dynamiq ooit heeft gemaakt, met een lengte van slechts 30 meter.

In samenwerking met de beroemde Nederlandse scheepsarchitecten van Van Oossanen, die verantwoordelijk waren voor de scheepsarchitectuur, en Dobroserdov Design, die de prachtige buitenlijnen heeft ontworpen, is de Dynamiq Global 300 tot stand gekomen. Het interieurontwerp is volledig in eigen beheer gemaakt en straalt een super chique uitstraling uit.

Dit nieuwe Dynamiq Explorer-jacht heeft een volledig aluminium romp, een geringe diepgang van slechts 1,5 meter, een indrukwekkende topsnelheid van 19 knopen en een bereik op open zee van maar liefst 4.000 zeemijl. Het wordt aangedreven door twee krachtige MAN-motoren, elk met een vermogen van 882 kW.

Ondanks zijn compacte formaat biedt dit jacht voldoende ruimte voor iedereen en beschikt het over alle voorzieningen die men zich kan wensen op zo'n schip. De salon op het bovendek is voorzien van een echte open haard en een high-end geluidssysteem van Bowers & Wilkins. De Dynamiq G300 heeft vier ruime passagiershutten, waaronder een luxe eigenaarssuite op het achterdek. Daarnaast zijn er twee kleinere hutten voor een maximale bemanning van vier. Het jacht is geschikt voor een hele familie of acht gasten die graag naar enkele van de meest afgelegen uithoeken van de aarde willen varen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in dit avontuurlijke plezier, heeft het nieuwe Dynamiq Explorer-jacht een prijskaartje van €10 miljoen. Hoewel het een aanzienlijke investering is, biedt het jacht een ongeëvenaarde ervaring en luxe voor avontuurlijke reizigers. De levering van het jacht duurt ongeveer 22 maanden, dus er is genoeg tijd om het benodigde bedrag bijeen te brengen en je voor te bereiden op de reis van je leven aan boord van de Dynamiq Global 300.

Naast zijn opmerkelijke kenmerken en avontuurlijke mogelijkheden, biedt de Dynamiq Global 300 nog meer luxe en comfort aan boord. Het jacht is uitgerust met geavanceerde technologie en hoogwaardige voorzieningen om een onvergetelijke ervaring te garanderen.

Het interieur van de Dynamiq Global 300 straalt een tijdloze elegantie uit. De eigenaarssuite op het achterdek biedt een luxueuze en privéruimte met een kingsize bed, een eigen badkamer en voldoende opbergruimte. De gastenhutten zijn ruim en smaakvol ingericht, elk met eigen ensuite badkamers en hoogwaardige afwerkingen.

Voor entertainment en ontspanning is het jacht uitgerust met een state-of-the-art audiosysteem en een ruime lounge met comfortabele zitplaatsen. De buitenruimtes zijn ontworpen om te genieten van het prachtige uitzicht en de zeebries. Het ruime zonnedek biedt ligbedden, een jacuzzi en een buitenbar, perfect om te ontspannen en te socializen.

De Dynamiq Global 300 biedt ook volop mogelijkheden voor watersportactiviteiten. Het jacht is uitgerust met een tendergarage die plaats biedt aan een bijboot en een scala aan waterspeelgoed, waaronder jetski'sen paddleboards. Dit stelt gasten in staat om te genieten van spannende avonturen op het water tijdens hun reis.

Naast het leveren van uitzonderlijke prestaties en luxe, hecht Dynamiq Yachts ook veel waarde aan duurzaamheid. De Global 300 is ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten, met geavanceerde technologieën om het brandstofverbruik te verminderen en de impact op het milieu te minimaliseren.

Met zijn combinatie van luxe, prestaties, verkenning en duurzaamheid vertegenwoordigt de Dynamiq Global 300 een nieuwe standaard voor compacte ontdekkingsjachten. Het biedt avontuurlijke reizigers de mogelijkheid om de meest afgelegen en prachtige bestemmingen ter wereld te verkennen, terwijl ze genieten van het hoogste niveau van comfort en luxe aan boord.

Dynamiq Global 300

  • Lengte: 30 meter
  • Rompmateriaal: Volledig aluminium
  • Diepgang: 1,5 meter
  • Topsnelheid: 19 knopen
  • Bereik op open zee: 4.000 zeemijl
  • Motoren: 2 x MAN-motoren, elk met een vermogen van 882 kW
  • Brandstoftankcapaciteit: 20.000 liter
  • Watercapaciteit: 3.000 liter
  • Ontwerpbureau scheepsarchitectuur: Van Oossanen
  • Exterieurontwerp: Dobroserdov Design
  • Interieurontwerp: Dynamiq Yachts
  • Passagierscapaciteit: 8 gasten
  • Bemanning: 4 bemanningsleden
  • Hoofddek: Salon met open haard en Bowers & Wilkins-geluidssysteem
  • Eigenaarssuite: Op het achterdek met kingsize bed en ensuite badkamer
  • Gastenhutten: 4 ruime passagiershutten met eigen ensuite badkamers
  • Entertainment: State-of-the-art audiosysteem
  • Buitenvoorzieningen: Zonnedek met ligbedden, jacuzzi en buitenbar
  • Tendergarage: Voor bijboot en waterspeelgoed
  • Duurzaamheid: Energie-efficiënt ontwerp met geavanceerde technologieën


De Dynamiq Global 300 combineert geavanceerde techniek, doordacht ontwerp en luxe voorzieningen om een unieke en opwindende ervaring op zee te bieden. Met zijn compacte formaat is het jacht geschikt voor het verkennen van afgelegen en ondiepe wateren, terwijl het toch alle comfort en luxe biedt die men mag verwachten van een superjacht. Met zijn indrukwekkende reikwijdte en snelheid biedt de Dynamiq Global 300 avontuurlijke reizigers de mogelijkheid om nieuwe horizonten te verkennen en onvergetelijke herinneringen te creëren.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.