De 100 Sunreef Power een op maat gemaakte Catamaran met ultieme luxe en prestaties

De 100 Sunreef Power is een op maat gemaakt motorjacht dat ultieme luxe en betrouwbare prestaties biedt voor het hele jaar door reizen. Deze indrukwekkende, ultramoderne catamaran heeft een lengte van 96 voet en een breedte van 44 voet, en combineert de wendbaarheid van een catamaran met de luxueuze kenmerken van een jacht, een primeur in het multihull segment.

Het interieur van de 100 Sunreef Power is een mix van natuurlijk eikenfineer, rozenkwarts, messing accenten en op maat gemaakte kasten. Het schip biedt accommodatie voor 10 personen in vijf suites, waaronder een mastersuite met een ontspanningsruimte met uitzicht op de oceaan. Door de royale afmetingen zijn er zowel binnen als buiten uitgebreide ontspanningsruimtes.

Alle ruimtes aan boord kunnen volledig worden aangepast aan elk navigatieplan en elke levensstijl. De salon op het hoofddek heeft grote panoramische ramen en is een uitgebreide, volledig aanpasbare ruimte gevuld met natuurlijk licht. Een schuifdeur verbindt de binnenlounge met de achterste cockpit, waardoor de buitenwereld wordt uitgenodigd.

De rompen van de 100 Sunreef Power bieden volledige vrijheid voor maatwerk met oneindige opties om royale gastenverblijven in te richten. De achtersteven-cockpit maakt optimaal gebruik van de volledige breedte van het jacht en biedt een unieke ervaring voor buiten dineren en loungen. Het gebied beschikt over een hydraulisch achterplatform en een garage voor twee grote jetski s, een tankstation en een selectie waterspeelgoed. Het platform kan worden gelijkgesteld met de achterste rokken om een grote strandclub te creëren.

Het boegterras heeft een grote verzonken zithoek die direct toegankelijk is vanuit de hoofdsalon. De flybridge van het jacht biedt een enorme leefruimte en kan worden uitgerust met een spa-zwembad, banken, ligbedden, een eethoek en een bar. Dit maakt de 100 Sunreef Power een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar het summum van luxe en comfort op het water.

De 100 Sunreef Power is niet alleen een toonbeeld van luxe, maar ook van technologische innovatie en prestaties. De catamaran is ontworpen voor lange afstanden en uitstekende autonomie, waardoor het een ideale keuze is voor wereldreizigers die op zoek zijn naar avontuur zonder in te leveren op comfort en stijl.

De motorisering van de 100 Sunreef Power kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de eigenaar, met opties voor conventionele dieselmotoren of geavanceerde hybride systemen. Hierdoor kunnen eigenaren profiteren van zowel efficiënte prestaties als milieuvriendelijke oplossingen, terwijl ze genieten van een soepele en stille vaart.

Voor zeiliefhebbers biedt de 100 Sunreef Power een indrukwekkend zonnedek met veel ruimte voor zonnebaden en ontspanning. Het zonnedek kan worden uitgerust met comfortabele zitplaatsen, ligstoelen en een bar, waardoor het een ideale plek is om te genieten van de zon en het panoramische uitzicht op de oceaan.

Aan boord van de 100 Sunreef Power is er ook een ruime en goed uitgeruste kombuis, waar zowel professionele chefs als enthousiaste thuiskoks heerlijke maaltijden kunnen bereiden. De kombuis beschikt over hoogwaardige apparatuur en voldoende opslagruimte om aan de culinaire behoeften van de gasten te voldoen.

De bemanningsruimtes zijn ontworpen met het comfort van het personeel in gedachten, met aparte verblijven en voorzieningen om ervoor te zorgen dat de bemanning kan genieten van privacy en rust wanneer ze niet aan het werk zijn. Dit zorgt ervoor dat de eigenaren en gasten van de 100 Sunreef Power kunnen genieten van een onberispelijke service tijdens hun verblijf aan boord.

Kortom, de 100 Sunreef Power is een op maat gemaakt motorjacht dat ultieme luxe, comfort en prestaties biedt, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke ervaring op het water. Met zijn aanpasbare interieur- en exterieurruimtes, innovatieve technologieën en milieuvriendelijke opties, is dit jacht een voorbeeld van hedendaags design en vaarkunst.

De 100 Sunreef Power biedt niet alleen luxe en comfort, maar is ook ontworpen met veiligheid en stabiliteit als topprioriteit. De catamaranconstructie zorgt voor een uitstekende stabiliteit op het water, wat bijdraagt aan een veiligere en comfortabelere vaarervaring voor de gasten aan boord.

Navigatie- en communicatiesystemen van de nieuwste generatie zijn aanwezig op de 100 Sunreef Power, zodat de bemanning gemakkelijk routes kan plannen en realtime informatie over weersomstandigheden en zeecondities kan ontvangen. Deze systemen zijn ook geïntegreerd met de geavanceerde boordautomatisering, waardoor het beheer en de bediening van het jacht eenvoudig en intuïtief zijn.

Het jacht is ook uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, zoals bewakingscamera'sen toegangscontrole, om de privacy en veiligheid van de eigenaren en gasten te waarborgen. Dit zorgt voor een zorgeloze en veilige omgeving tijdens hun verblijf aan boord.

De 100 Sunreef Power is ontworpen met milieubewustzijn in gedachten. Naast de optie voor hybride voortstuwing, kunnen zonnepanelen worden geïnstalleerd op het zonnedek om te helpen bij het opwekken van elektriciteit voor het jacht. Dit vermindert niet alleen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van het jacht.

Voor vermaak aan boord is de 100 Sunreef Power uitgerust met een state-of-the-art entertainmentsysteem, compleet met een breed scala aan audio- en videoapparatuur. Gasten kunnen genieten van films, muziek en games in de comfortabele lounges of zelfs op het buitendek onder de sterren.

De 100 Sunreef Power is een voorbeeld van een op maat gemaakt motorjacht dat zowel luxe als technologische innovatie en milieubewustzijn biedt. Met zijn indrukwekkende prestaties, unieke ontwerp, aanpasbare ruimtes en aandacht voor detail, is dit jacht perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde ervaring op het water, zonder concessies te doen aan comfort, veiligheid en duurzaamheid.

  • Voortstuwingssysteem: De 100 Sunreef Power biedt zowel conventionele dieselmotoren als geavanceerde hybride systemen, afhankelijk van de voorkeur van de eigenaar. De hybride optie combineert dieselmotoren met elektrische generatoren, waardoor het brandstofverbruik en de uitstoot worden verminderd en een stillere en soepelere vaarervaring wordt geboden.

  • Stabilisatoren: Om de stabiliteit en het comfort tijdens het varen te waarborgen, is de 100 Sunreef Power uitgerust met geavanceerde stabilisatoren die de bewegingen van het jacht in ruwe zeeën minimaliseren.

  • Navigatie- en communicatiesystemen: Het jacht is voorzien van de nieuwste generatie navigatie- en communicatieapparatuur, zoals GPS, radar, autopiloot, marifoons en satellietcommunicatie. Deze systemen zorgen voor nauwkeurige navigatie en realtime weers- en zee-informatie, en stellen de bemanning in staat om snel en effectief te communiceren met andere schepen en kuststations.

  • Boordautomatisering: De 100 Sunreef Power beschikt over een geïntegreerd automatiseringssysteem dat het beheer en de bediening van verlichting, klimaatregeling, entertainmentsystemen en andere elektrische apparaten aan boord vergemakkelijkt. Dit systeem kan worden bediend via touchscreen-panelen of mobiele apparaten, waardoor het eenvoudig en intuïtief in gebruik is.

  • Zonnepanelen: Om het energieverbruik en de ecologische voetafdruk van het jacht te verminderen, kunnen zonnepanelen op het zonnedek worden geïnstalleerd. Deze panelen helpen bij het opwekken van elektriciteit om de elektrische systemen van het jacht van stroom te voorzien, wat bijdraagt aan een duurzamere en milieuvriendelijkere vaarervaring.

  • Watermakers: Voor de productie van vers water aan boord is de 100 Sunreef Power uitgerust met geavanceerde watermakers. Deze systemen zetten zeewater om in drinkwater, waardoor het jacht minder afhankelijk is van externe watervoorzieningen en langer autonoom kan blijven.

  • Brandstofsysteem: Het jacht heeft een geavanceerd brandstofsysteem met brandstoftanks met hoge capaciteit, efficiënte brandstofmanagement- en distributiesystemen, en brandstoffilters om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de motoren te waarborgen.

  • Hydraulisch achterplatform: Het hydraulisch achterplatform dient niet alleen als garage voor jetski'sen waterspeelgoed, maar kan ook worden omgevormd tot een uitgebreide strandclub door het platform gelijk te stellen met de achterste rokken van de catamaran. Dit innovatieve systeem maakt het gemakkelijk om van het water en de watersportfaciliteiten te genieten.

  • Anker- en manoeuvreersystemen: De 100 Sunreef Power is uitgerust met geavanceerde anker- en manoeuvreersystemen, waaronder krachtige boeg- en hekschroeven en geïntegreerde ankerlieren. Dit zorgt voor nauwkeurige en veilige manoeuvres bij het aanmeren en ankeren van het jacht.

  • Brandbeveiliging: Om de veiligheid van de gasten en de bemanning te garanderen, is de 100 Sunreef Power voorzien van een uitgebreid brandbeveiligingssysteem, waaronder brandmelders, blusapparatuur en automatische brandblussystemen in de machinekamers en andere kritieke ruimtes.

  • Samenvattend biedt de 100 Sunreef Power een breed scala aan geavanceerde technische en mechanische systemen die zorgen voor een veilige, comfortabele, efficiënte en milieuvriendelijke vaarervaring. Deze systemen zijn ontworpen om naadloos samen te werken en zijn zorgvuldig geïntegreerd in het jacht om een optimale balans tussen prestaties, luxe en duurzaamheid te bieden.

  • Elektrisch systeem: Het elektrische systeem van het jacht is ontworpen om betrouwbaar en efficiënt te zijn, met een zorgvuldige selectie van hoogwaardige generatoren, omvormers, accu'sen distributiepanelen. Dit zorgt voor een consistente en betrouwbare stroomvoorziening voor alle systemen aan boord.

  • Klimaatregeling: Het jacht beschikt over een geavanceerd klimaatregelingssysteem, waaronder airconditioning en verwarming, om een comfortabel binnenklimaat te garanderen, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

  • Afvalwaterbehandeling: Om de impact van het jacht op het milieu te minimaliseren, is het uitgerust met een geavanceerd afvalwaterbehandelingssysteem dat het afvalwater zuivert voordat het wordt geloosd. Dit draagt bij aan de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van het jacht.


​​​​​​​Samenvattend biedt de 100 Sunreef Power een breed scala aan geavanceerde technische en mechanische systemen die zorgen voor een veilige, comfortabele, efficiënte en milieuvriendelijke vaarervaring. Deze systemen zijn ontworpen om naadloos samen te werken en zijn zorgvuldig geïntegreerd in het jacht om een optimale balans tussen prestaties, luxe en duurzaamheid te bieden.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website