Ritz-Carlton Yacht Collection onthult samengestelde routes voor 2021

De Ritz-Carlton Yacht Collection heeft al zijn samengestelde routes voor 2021 bekendgemaakt. Gasten zullen volgend jaar naar 50 nieuwe havens worden gebracht met onvergetelijke ervaringen aan boord van de Evrima, het eerste van drie prachtige jachten die deel zullen uitmaken van de Ritz-Carlton Yacht Collection.

De samengestelde routes zijn ontworpen om gasten mee te nemen naar enkele van 'swerelds meest iconische jachtspeeltuinen, verborgen baaien en charmante badplaatsen over de hele wereld. De routes variëren van de Griekse eilanden en de Côte d'Azur tot aan Puerto Rico, Barbados, Aruba en de Britse Maagdeneilanden, evenals naar Oost-Canada.

Deze cruises duren 7 nachten en de routes zijn speciaal ontworpen om elke keer naar verschillende havens te gaan. Gasten zullen genieten van elegante suite-accommodaties, evenals tal van activiteiten en entertainment aan boord.

Het jacht biedt meerdere eetgelegenheden, waaronder een kenmerkend restaurant ontworpen door chef-kok Sven Elverfeld met een Michelin-ster genaamd S.E.A. Reizigers krijgen toegang tot meeslepende excursies die worden aangeboden via The Shore Collection en kunnen genieten van op maat gemaakte spabehandelingen en de kans om in stijl de golven te raken vanaf het jachthavenplatform van het jacht.

De reisprijzen met de Ritz-Carlton Yacht Collection zijn afhankelijk van de route die je kiest en het seizoen. Met de Evrima, het nieuwe jacht van de Ritz-Carlton Yacht Collection, zal elke cruise een onvergetelijke ervaring zijn.

Voor gasten die van avontuurlijke reizen houden, biedt de Ritz-Carlton Yacht Collection ook avontuurlijke expedities, zoals de Route van de Vikingen en de Stille Oceaan reis van Tahiti naar de Filipijnen. Deze cruises bieden de mogelijkheid om op ongerepte locaties te verkennen en te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving, zoals de majestueuze fjorden van Groenland, de wilde en gevarieerde fauna van de Galapagos-eilanden of de adembenemende watervallen en regenwouden van Costa Rica.

Gasten aan boord van Evrima kunnen genieten van een scala aan activiteiten, zoals kajakken, snorkelen, duiken en paddle-boarding, en er zijn zelfs fietsen beschikbaar om te verkennen op het land. Er zijn ook veel entertainmentopties, zoals een casino, bibliotheek, bioscoop, fitnesscentrum en diverse bars en lounges.

Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning en verjonging, biedt het jacht ook een luxe spa, compleet met behandelingen, een thermische suite, een kapsalon en een nagelstudio. De gastronomische ervaringen aan boord zijn van wereldklasse, met een verscheidenheid aan gerechten die worden geserveerd in verschillende eetgelegenheden, waaronder de unieke S.E.A. Restaurant van chef-kok Sven Elverfeld.

De Ritz-Carlton Yacht Collection heeft zichzelf gepositioneerd als een nieuwe standaard voor luxe reizen en biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van ongeëvenaarde service en voorzieningen tijdens het verkennen van enkele van 'swerelds meest spectaculaire bestemmingen. Met 50 nieuwe havens om uit te kiezen in 2021, is het tijd om je volgende avontuur te plannen aan boord van Evrima.

De Ritz-Carlton Yacht Collection biedt verschillende routes aan naar enkele van de mooiste bestemmingen over de hele wereld. Hieronder vindt u een lijst van de routes met relevante informatie:

  • Iconic Mediterranean: Deze route duurt 7 nachten en brengt u naar enkele van de meest iconische bestemmingen in de Middellandse Zee, zoals Barcelona, ​​St. Tropez, Portofino en de Amalfikust. U kunt genieten van de prachtige landschappen, lokale keukens, historische bezienswaardigheden en veel meer.
  • Jewels of the Caribbean: Deze route duurt 7 nachten en neemt u mee naar enkele van de meest exotische eilanden van de Caraïben, zoals Sint Maarten, Saint Lucia, Barbados en de Britse Maagdeneilanden. U kunt genieten van de zon, de zee, de stranden en de lokale cultuur.
  • Discover Spain and Portugal: Deze route duurt 7 nachten en brengt u naar enkele van de meest charmante badplaatsen in Spanje en Portugal, zoals Malaga, Cadiz, Lissabon en Portimão. U kunt genieten van de prachtige architectuur, de lokale keukens en de rijke cultuur van deze landen.
  • Northern Europe to the Fjords: Deze route duurt 7 nachten en neemt u mee naar enkele van de mooiste fjorden in Noorwegen, zoals Geirangerfjord en Sognefjord. U kunt ook genieten van de prachtige landschappen in Schotland en Denemarken.
  • Yachting Harbors of Croatia: Deze route duurt 7 nachten en brengt u naar enkele van de meest pittoreske havensteden in Kroatië, zoals Hvar, Dubrovnik en Split. U kunt genieten van de adembenemende uitzichten, de lokale keukens en de rijke geschiedenis van deze steden.
  • Baltic Sailings: Deze route duurt 7 nachten en neemt u mee naar enkele van de mooiste steden in de Baltische staten, zoals Helsinki, Tallinn en St. Petersburg. U kunt genieten van de prachtige architectuur, de lokale keukens en de rijke cultuur van deze landen.
  • Crossing to the Caribbean: Deze route duurt 11 nachten en brengt u van Europa naar de Caribbean, waar u kunt genieten van de prachtige stranden, het heldere water en de lokale cultuur.
  • Caribbean Flavors: Deze route duurt 7 nachten en neemt u mee naar enkele van de meest exotische eilanden van de Caraïben, zoals Martinique, St. Kitts en Nevis, en de Dominicaanse Republiek. U kunt genieten van de lokale keukens, de lokale cultuur en de prachtige landschappen.
  • “Southern Cyclades” - Deze 7-nachten durende route biedt een mix van Griekse eilanden en Turkse havens, met stops in Mykonos, Santorini, Rhodos en Bodrum. Gasten kunnen genieten van witte zandstranden, azuurblauwe wateren en iconische architectuur, terwijl ze ook de rijke geschiedenis van deze regio ontdekken.
  • “Corsica to Cannes” - Deze route van 7 nachten brengt gasten van Corsica naar de Côte d'Azur, met stops in het schilderachtige havenstadje Portofino, Frankrijks beroemde Saint-Tropez en Cannes. Gasten kunnen genieten van de schoonheid van de Middellandse Zee, terwijl ze ook kunnen proeven van de lokale keuken en wijnen van de regio.
  • “Bermuda Bliss” - Deze 7-nachten durende route neemt gasten mee naar de turquoise wateren en roze zandstranden van Bermuda, met stops in het historische St. George'sen het kosmopolitische Hamilton. Gasten kunnen genieten van zwemmen en snorkelen in de heldere wateren, ontspannen op het strand en de lokale cultuur verkennen.
  • “Bermuda & the Caribbean” - Deze route van 9 nachten begint in Bermuda en vaart dan naar het Caribisch gebied, met stops in de Britse Maagdeneilanden, St. Kitts en Nevis en St. Maarten. Gasten kunnen genieten van een mix van tropische stranden, ongerepte natuur en levendige eilandcultuur.
  • “Eastern Canada Explorer” - Deze 9-nachten durende route begint in Montreal en brengt gasten naar de oostkust van Canada, met stops in Quebec City, Prince Edward Island en Halifax. Gasten kunnen genieten van de schoonheid van de Atlantische kustlijn en de rijke geschiedenis en cultuur van deze regio ontdekken.
  • “South America & the Panama Canal” - Deze 11-nachten durende route brengt gasten naar de iconische Panamakanaal en biedt stops in Colombia, Costa Rica, Panama en Mexico. Gasten kunnen genieten van de tropische landschappen, wilde dieren en lokale cultuur van deze regio.

 

Elke route van de Ritz-Carlton Yacht Collection is zorgvuldig samengesteld om gasten te laten genieten van de beste ervaringen op elk van de bestemmingen. Gasten kunnen genieten van een combinatie van ontspanning, cultuur, geschiedenis en avontuur, terwijl ze worden ondergedompeld in de luxe en comfort van het jacht Evrima. De route- en excursiemogelijkheden kunnen echter variëren, afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website