De Frauscher 747 Mirage biedt supercar-prestaties op de zeven zeeën

De Frauscher 747 Mirage biedt supercar-prestaties op de zeven zeeën

De Frauscher 747 Mirage is gemakkelijk te vergelijken met een supercar, vooral als je kijkt naar de sublieme lijnen, met een laag geluidsniveau en koolstofvezel luchtinlaten aan de zijkant die deze speedboot agressiever lijken te maken dan waarschijnlijk al het andere dat je op het water hebt gezien.

Voor het geval je het je afvraagt, deze slanke speedboot presteert ook als een supercar, de krachtigste versie die haarstijgende topsnelheden tot 56 knopen kan bereiken.

De Frauscher 747 Mirage kan worden gekocht met een gesloten of open boegconfiguratie, de laatste wordt 747 Mirage Air genoemd en kan meer passagiers huisvesten door bankstoelen aan de boeg en dubbele kuipstoelen aan het roer te hebben.

Er is voldoende ruimte voor passagiers om van te genieten op deze 24,5 voet cruiser, die ook wordt geleverd met een zonnekussen achter en zelfs een vulkussen dat als optie verkrijgbaar is.

Je krijgt dus extreme prestaties en veel comfort met deze opvallende 747, maar je moet weten dat vliegen je €132.000 kost.