De Frauscher 747 Mirage biedt supercar-prestaties op de zeven zeeën

De Frauscher 747 Mirage is een indrukwekkende speedboot die zich gemakkelijk kan meten met een supercar. Met zijn sublieme lijnen, lage geluidsniveau en koolstofvezel luchtinlaten aan de zijkant, heeft deze speedboot een agressieve uitstraling die indruk maakt op iedereen die hem ziet. Maar het is niet alleen uiterlijk vertoon, want deze slanke boot presteert ook als een supercar. De krachtigste versie kan topsnelheden bereiken tot maar liefst 56 knopen.

De Frauscher 747 Mirage is verkrijgbaar in twee configuraties: een gesloten en een open boeg. De laatste, de 747 Mirage Air genoemd, biedt meer ruimte voor passagiers met bankstoelen aan de boeg en dubbele kuipstoelen aan het roer. Ook is er voldoende ruimte om te ontspannen, inclusief een zonnekussen achterop en een optioneel vulkussen.

De Frauscher 747 Mirage is niet alleen snel en comfortabel, maar ook luxe en van hoge kwaliteit. De boot is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en biedt een hoog niveau van vakmanschap en aandacht voor detail. Dit alles heeft echter wel een prijskaartje, want voor deze opvallende boot betaal je maar liefst €132.000.

De Frauscher 747 Mirage is gebouwd met de nieuwste technologie en materialen, wat zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en stabiliteit op het water. Het schip is uitgerust met een Volvo Penta-motor met een vermogen van maximaal 430 pk, die zorgt voor indrukwekkende snelheden en een soepele vaart. Het interieur van de boot is afgewerkt met hoogwaardige materialen, zoals lederen bekleding en koolstofvezel elementen.

Naast de standaardconfiguratie biedt Frauscher ook tal van aanpassingsmogelijkheden om de boot aan de wensen van de eigenaar aan te passen, zoals een geavanceerd audiosysteem, een op maat gemaakte koelkast en zelfs een speciale opbergbox voor duikuitrusting.

De Frauscher 747 Mirage is een opvallende verschijning op het water en heeft al verschillende internationale prijzen gewonnen voor zijn ontwerp en prestaties. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze speedboot bijzonder populair is bij liefhebbers van luxe boten en watersporters die op zoek zijn naar de ultieme vaarervaring.

De Frauscher 747 Mirage heeft ook een indrukwekkende interieurafwerking, met de hand vervaardigd leer en houten accenten die zorgen voor een luxe uitstraling. Het dashboard is uitgerust met de nieuwste technologie en het stuurwiel is gemaakt van koolstofvezel, wat zorgt voor een sportieve uitstraling en goede grip.

Wat betreft de technische specificaties, is de Frauscher 747 Mirage uitgerust met een Volvo Penta V8-motor, die maximaal 430 pk levert en een topsnelheid van 56 knopen kan bereiken. De romp is gemaakt van GRP (glasvezelversterkte kunststof) en koolstofvezel, wat zorgt voor een lichtgewicht constructie en uitstekende prestaties op het water.

Bovendien is de Frauscher 747 Mirage ontworpen met aandacht voor het milieu, met een brandstofefficiënte motor die voldoet aan de nieuwste emissienormen. De boot is ook voorzien van geluiddempende materialen en een uitlaatsysteem dat het geluidsniveau vermindert, waardoor het varen in de boot een rustige en aangename ervaring is.

Technische specificaties van de Frauscher 747 Mirage speedboot:

  • Lengte: 7,47 meter (24,5 voet)
  • Breedte: 2,50 meter (8,2 voet)
  • Gewicht: 1.700 kg
  • Aantal passagiers: 8
  • Motoren: 1 of 2 motoren met een totaal vermogen tot 760 pk
  • Brandstoftank: 300 liter
  • Topsnelheid: 56 knopen (ongeveer 103 km/u)
  • Romp: glasvezel met koolstofvezel versterkingen
  • Ontwerper: KISKA (Oostenrijk)
  • Fabrikant: Frauscher (Oostenrijk)


De Frauscher 747 Mirage is beschikbaar in twee configuraties: de standaard gesloten boegversie en de 747 Mirage Air, die een open boeg heeft met extra zitplaatsen voor passagiers.

De boot heeft een lengte van 7,47 meter (24,5 voet), een breedte van 2,52 meter en een diepgang van 0,8 meter. Het heeft een gewicht van ongeveer 1.900 kg en kan maximaal 10 personen vervoeren.

De Frauscher 747 Mirage wordt aangedreven door één of twee motoren, afhankelijk van de gekozen configuratie. De boot kan worden uitgerust met motoren van Volvo Penta of Mercury Racing, die een totaal vermogen kunnen leveren tot 860 pk. Dit zorgt voor een indrukwekkende topsnelheid van 56 knopen (ongeveer 104 km/u).

De boot heeft een brandstoftank met een capaciteit van 320 liter en een watertank van 40 liter. Het heeft ook een koelkast en een toilet aan boord voor extra comfort tijdens langere trips op het water.

De Frauscher 747 Mirage is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals koolstofvezel, teak hout en leer. Het heeft ook geavanceerde technologieën aan boord, zoals een geïntegreerd navigatiesysteem en een geavanceerd audiosysteem.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.