Ontdek de wereld in stijl met de Ritz-Carlton Yacht Collection

De Ritz-Carlton Hotel Company is al lang bekend om zijn ongeëvenaarde luxe en service in de hotelindustrie. Maar nu gaat het beroemde bedrijf ook de zeeën overnemen met zijn nieuwe Ritz-Carlton Yacht Collection. Het bedrijf is van plan om op maat gemaakte jachtervaringen te bieden aan reizigers van over de hele wereld.

De Ritz-Carlton Yacht Collection wordt de eigen superjachtline-up van het merk, met de eerste van drie weelderige cruisejachten gepland om in het vierde kwartaal van 2019 klaar te zijn. Passagiers krijgen de kans om een breed scala aan bestemmingen te bezoeken, afhankelijk van het seizoen, inclusief de Middellandse Zee, Noord-Europa, het Caribisch gebied en Latijns-Amerika.

Het op maat gemaakte cruiseschip biedt plaats aan maximaal 298 gasten in 149 weelderige suites, compleet met balkons, terwijl twee 138 vierkante meter grote weelderige duplex penthouse-suites helemaal klaar zijn om ieders reis onvergetelijk te maken. Maar dat is nog niet alles - de Ritz-Carlton-jachten zullen ook beschikken over een restaurant aan boord, bedacht door Sven Elverfeld van Aqua, het restaurant met drie Michelin-sterren in The Ritz-Carlton, Wolfsburg, evenals een kenmerkende Ritz-Carlton Spa en een Panorama Lounge en wijnbar.

Het is ook vermeldenswaard dat het jacht unieke samengestelde bestemmingsreizen zal bieden door samenwerkingen met lokale chef-koks, muzikanten en artiesten, waarbij meerdere plezierige ervaringen worden gecombineerd in één overweldigend pakket.

De Ritz-Carlton Yacht Collection biedt reizigers een ongekende luxe en service op zee, waardoor ze de kans krijgen om de wereld te ontdekken in stijl. Reserveringen voor de eerste Ritz-Carlton-cruises gaan open in mei 2018, hoewel sommige gelukkigen misschien ook de schepen willen charteren die The Ritz-Carlton Yacht Collection te bieden heeft.

Naast de luxe accommodatie en de geplande reisroutes, zullen de Ritz-Carlton-jachten ook een scala aan activiteiten en diensten bieden voor de gasten, waaronder watersporten, begeleide excursies en lezingen, evenals entertainment van wereldklasse.

De Ritz-Carlton Yacht Collection heeft zich verzekerd van de diensten van Douglas Prothero en Lars Clasen, beide maritieme experts met jarenlange ervaring in de cruisewereld. Het team heeft zorgvuldig het ontwerp van het schip ontwikkeld om het hoogste niveau van luxe en comfort te bieden aan de gasten, terwijl ze tegelijkertijd de veiligheid en stabiliteit van het schip hebben geoptimaliseerd.

De jachten zijn bedoeld voor reizigers die op zoek zijn naar een exclusieve en gepersonaliseerde reiservaring, die zowel de zee als de bestemmingen die ze bezoeken verkent. Het Ritz-Carlton team streeft ernaar om de gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij ze worden ondergedompeld in lokale culturen en tradities, terwijl ze genieten van de ongeëvenaarde luxe die het merk zo beroemd heeft gemaakt.

Als het eerste luxe hotelmerk dat op maat gemaakte jachtervaringen biedt, heeft de Ritz-Carlton Yacht Collection de lat hoger gelegd voor de cruisewereld en de verwachtingen van de gasten verhoogd. Het is de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een exclusieve, gepersonaliseerde en onvergetelijke reiservaring.

De Ritz-Carlton Yacht Collection heeft momenteel drie superjachten in aanbouw. Elk van deze schepen heeft een uniek ontwerp en biedt plaats aan maximaal 298 gasten in 149 suites. Hieronder vindt u een omstandige beschrijving van de accommodatie, restaurants, bars en andere faciliteiten op de schepen:

De eerste van de drie schepen, de Azora, zal in het vierde kwartaal van 2019 worden gelanceerd. Het schip is 190 meter lang en beschikt over acht dekken. De accommodatie aan boord omvat 149 suites, variërend in grootte van 26 tot 102 vierkante meter, elk met een eigen balkon en uitzicht op zee. Er zijn ook twee weelderige duplex penthouse-suites van 138 vierkante meter die zich over twee verdiepingen uitstrekken en beschikken over een eigen terras met een bubbelbad en uitzicht op zee.

De restaurants aan boord zijn onder andere Aqua, het restaurant met drie Michelin-sterren van The Ritz-Carlton in Wolfsburg, en S.E.A., een informeel restaurant met een open keuken en uitzicht op zee. Er is ook een barbecue op het dek waar gasten kunnen genieten van gegrilde zeevruchten en andere lekkernijen.

Andere faciliteiten aan boord zijn onder meer een Ritz-Carlton Spa, een fitnessruimte, een zwembad met uitzicht op zee, een bibliotheek en een observatiegebied op het dak. Er is ook een Panorama Lounge en wijnbar, evenals een ontmoetingsruimte en een podium voor live-entertainment.

De andere twee schepen in de Ritz-Carlton Yacht Collection zullen vergelijkbare faciliteiten en accommodaties bieden. De Evrima zal naar verwachting in 2021 worden gelanceerd en de derde nog niet genoemde superjacht zal naar verwachting in 2022 worden gelanceerd.

Naast de accommodatie, restaurants en bars biedt de Ritz-Carlton Yacht Collection ook een scala aan activiteiten en diensten aan boord. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan watersporten, waaronder kajakken, paddle-boarding en snorkelen. Er zijn ook begeleide excursies en lezingen beschikbaar, evenals entertainment van wereldklasse, waaronder live muziek en dansvoorstellingen.

Gasten kunnen ook deelnemen aan unieke samengestelde bestemmingsreizen die zijn ontworpen om hen te onderdompelen in de lokale cultuur en tradities van de bestemmingen die ze bezoeken. Het team van de Ritz-Carlton Yacht Collection werkt samen met lokale chef-koks, muzikanten en artiesten om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

De bemanning aan boord van de Ritz-Carlton Yacht Collection is zeer professioneel en toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit van service. Het team bestaat uit ervaren kapiteins, maritieme experts, chef-koks, sommeliers, spadiensten, gastenrelaties en andere hooggekwalificeerde professionals die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

Of u nu op zoek bent naar een exclusieve en gepersonaliseerde reiservaring, of gewoon wilt ontspannen en genieten van de luxe en comfort van een Ritz-Carlton-schip, de Ritz-Carlton Yacht Collection biedt iets voor iedereen. Met de lancering van de eerste van drie schepen in het vierde kwartaal van 2019, kunt u binnenkort de wereld ontdekken in stijl en luxe.

Over het algemeen biedt de Ritz-Carlton Yacht Collection een ongeëvenaarde luxe en service op zee, waarbij het comfort van de gasten op de eerste plaats staat. De schepen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge normen van het Ritz-Carlton-merk en bieden gasten een exclusieve en gepersonaliseerde reiservaring.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website