Wally lanceert 165 Wallypower - een modern superjachtconcept

Wally, het bekende jachtbouwmerk uit Monaco en nu onderdeel van de prestigieuze Ferretti Group, heeft onlangs de 165 Wallypower geïntroduceerd, een nieuw superjachtconcept met een lengte van 50 meter. In samenwerking met gerenommeerde ontwerpers Espen Øino en Luca Bassan, heeft Wally een eigentijds alternatief gecreëerd voor de klassieke mediterrane cruisers.

Dit concept, met een brutotonnage van 499 GT, biedt een ruime eigenaarshut op het hoofddek, samen met vier royale gastenhutten op het benedendek, elk voorzien van een eigen badkamer. De bemannings- en servicewoningen bevinden zich aan de boeg van het jacht. Met een capaciteit voor maximaal 10 gasten en 10 bemanningsleden, is dit jacht ontworpen om in stijl te verblijven.

Op het hoofddek bevinden zich een moderne salon en eetkamer, voorzien van neerklapbare balkons voor extra ruimte. Daarnaast is er een eethoek in de buitenlucht en een ruim zwembad met grote zonnekussens. Aan beide zijden van het jacht bevinden zich twee prachtige trappen die gemakkelijk toegang bieden tot het water. Achterop het jacht is er een zonnedek van 15 meter met comfortabele zonnekussens.

Een opvallend kenmerk van de 165 Wallypower is de volledig glazen brug, met een verhoogde bank en een U-vormige bar, beschermd door een ruime hardtop en omgeven door hoge glaspartijen. Voor de voortstuwing maakt dit nieuwe Wally-project gebruik van een combinatie van dieselmotoren en waterjet-aandrijving, waardoor een indrukwekkende topsnelheid van 30 knopen mogelijk is.

Met het 165 Wallypower-concept zet Wally de standaard voor modern en stijlvol jachtontwerp, waarbij aandacht wordt besteed aan zowel functionaliteit als luxe. Dit nieuwe superjacht belichaamt de toewijding van Wally aan innovatie en vakmanschap, en biedt een onvergetelijke ervaring op het water.

Met zijn gestroomlijnde ontwerp en geavanceerde technologieën biedt de 165 Wallypower een opwindende vaarervaring. Het jacht is uitgerust met een combinatie van krachtige dieselmotoren en waterjet-aandrijving, waardoor het snel en wendbaar is op het water. Met een topsnelheid van 30 knopen kunnen gasten genieten van snelle en soepele verplaatsingen tussen bestemmingen.

Naast de indrukwekkende prestaties biedt de 165 Wallypower ook een luxe interieur en hoogwaardige voorzieningen. De moderne salon en eetkamer zijn voorzien van hoogwaardige afwerkingen en bieden een elegante en comfortabele leefruimte. De neerklapbare balkons vergroten de binnenruimte en zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Het ruime zwembad op het hoofddek is een ware blikvanger en biedt een verfrissende plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op zee. De grote zonnekussens nodigen uit tot zonnebaden en zorgen voor het ultieme comfort aan boord. Daarnaast biedt het zonnedek van 15 meter voldoende ruimte om te loungen en te genieten van de buitenlucht.

Het glazen brugontwerp van de 165 Wallypower zorgt voor een panoramisch uitzicht en een heldere, lichte ambiance. De verhoogde bank en de U-vormige bar bieden een ideale plek om te socializen en te genieten van een drankje met vrienden en familie. De hardtop beschermt tegen de elementen en zorgt voor een aangename omgeving, ongeacht het weer.

Met zijn aandacht voor detail, hoogwaardige afwerkingen en baanbrekende technologieën belichaamt de 165 Wallypower de innovatieve geest van Wally. Het jacht biedt een luxueuze en verfijnde ervaring op het water, waarbij elk aspect is ontworpen om het comfort en de tevredenheid van de gasten te maximaliseren.

Over Wally

Wally is een gerenommeerd jachtbouwmerk gevestigd in Monaco. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van luxe superjachten die bekend staan om hun innovatieve ontwerpen en geavanceerde technologieën. Wally is opgericht met de visie om de grenzen van het jachtontwerp te verleggen en unieke jachten te creëren die opvallen in de maritieme industrie.

Met een sterke focus op moderniteit en functionaliteit heeft Wally een onderscheidende stijl ontwikkeld die een harmonieus samenspel van elegantie, prestaties en comfort weerspiegelt. Het merk werkt nauw samen met gerenommeerde ontwerpers en architecten om unieke en baanbrekende jachten te realiseren.

Wally-jachten worden gekenmerkt door hun strakke lijnen, minimalistische esthetiek en innovatieve gebruik van ruimte. Het bedrijf staat bekend om zijn baanbrekende technologieën, zoals waterjet-aandrijving en koolstofvezelconstructies, waardoor de jachten indrukwekkende snelheden en wendbaarheid kunnen bereiken.

Naast hun focus op technologie en ontwerp, hecht Wally ook veel belang aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het merk streeft ernaar om ecologisch verantwoorde materialen en technologieën te gebruiken, zodat de jachten minder impact hebben op het milieu.

Met een uitgebreide productlijn van motor- en zeiljachten, variërend in grootte en functie, biedt Wally een breed scala aan mogelijkheden voor jachteigenaren. Elk Wally-jacht is een meesterwerk van vakmanschap en design, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen om de ultieme luxe ervaring op het water te bieden.

Als onderdeel van de prestigieuze Ferretti Group blijft Wally een toonaangevende speler in de jachtindustrie, met een voortdurende focus op innovatie, vakmanschap en klanttevredenheid. De naam Wally staat synoniem voor elegantie, prestaties en onderscheidend vermogen in de wereld van superjachten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...