Royal Huisman onthult Sangi - een revolutionair, milieuvriendelijk jachtconcept

Sangi, het nieuwste jacht van Royal Huisman, werd eerder deze week onthuld op de Monaco Yacht Show in 2019. Het 55 meter lange jacht is een samenwerking tussen Royal Huisman, de Nederlandse innovators Cor D. Rover en Van Oossanen Naval Architects. Het is speciaal ontworpen voor miljonairs die op zoek zijn naar iets anders.

Het opvallende kenmerk van dit jacht is het gebruik van aluminium, wat resulteert in een modern platform met meer ruimte voor gasten, zowel binnen als buiten. Sangi biedt verschillende ontspanningsruimtes aan boord, waar gasten kunnen genieten van hun tijd op zee. Bovendien kan de indeling van het interieur volledig worden aangepast aan de wensen van de toekomstige eigenaar, dankzij de flexibele bovenbouw van het jacht.

Dit indrukwekkende schip biedt plaats aan minimaal 10 gasten in een ruime mastersuite en vier of vijf comfortabele hutten. Er is ook een entertainmenttheater en royale gemeenschappelijke gastenruimtes die bijdragen aan de algehele aantrekkingskracht van het jacht. Daarnaast is er voldoende ruimte op het uitgestrekte voordek om twee tenders op te slaan, die gemakkelijk te water kunnen worden gelaten en hersteld zonder de mensen aan boord te storen.

Wat Sangi echt onderscheidt, is zijn milieuvriendelijke karakter. Het jacht is uitgerust met een volledig elektrisch en hybride systeem, wat betekent dat de conventionele motor alleen wordt gebruikt wanneer dat nodig is. Dankzij een slim energiebeheersysteem wordt het vermogen geoptimaliseerd op basis van het gebruik aan boord. Bovendien heeft het jacht een strak Fast Displacement XL-rompontwerp, waardoor het een kleinere impact op het milieu heeft en een groter vaarbereik.

Met Sangi heeft Royal Huisman een revolutionair jachtconcept geïntroduceerd dat niet alleen luxueus en ruim is, maar ook aandacht besteedt aan duurzaamheid en milieubescherming. Dit jacht markeert een nieuwe mijlpaal in de wereld van slimme jachtconcepten en biedt een unieke ervaring aan boord voor de veeleisende gasten die op zoek zijn naar een exclusieve reiservaring op zee.

Bovendien is Sangi niet alleen een technologisch geavanceerd jacht, maar ook een stijlvol en elegant meesterwerk. Het exterieurontwerp, gecreëerd door Cor D. Rover, weerspiegelt een tijdloze schoonheid met strakke lijnen en een slanke romp. Het interieur, dat kan worden aangepast aan de voorkeuren van de eigenaar, straalt luxe en verfijning uit.

Het jacht beschikt over ultramoderne voorzieningen en technologieën om het comfort en gemak van de gasten te waarborgen. Er is een geavanceerd entertainmenttheater waar gasten kunnen genieten van films en muziek in een ongeëvenaarde kwaliteit. De royale gemeenschappelijke gastenruimtes bieden voldoende ruimte om te ontspannen, te socializen en te genieten van het adembenemende uitzicht op zee.

Wat betreft de milieuvriendelijke aspecten van Sangi, het jacht maakt gebruik van een geavanceerd energiebeheersysteem dat het vermogen optimaliseert op basis van het gebruik aan boord. Hierdoor wordt energie-efficiëntie gemaximaliseerd en wordt het brandstofverbruik aanzienlijk verminderd. Dit draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van het jacht en het behoud van de natuurlijke schoonheid van de zeeën waar het doorheen vaart.

Naast het innovatieve ontwerp en de duurzame kenmerken, biedt Sangi ook een indrukwekkend vaarbereik. Met zijn efficiënte rompontwerp kan het jacht soepel door het water snijden, waardoor het minder brandstof verbruikt en een grotere afstand kan afleggen. Dit maakt het mogelijk voor de eigenaar en gasten om te genieten van langere reizen zonder zich zorgen te maken over frequente tankstops.

Als we het hebben over kosten, moet worden opgemerkt dat Sangi een waardevolle investering is. Hoewel de exacte prijs afhangt van verschillende factoren en aanpassingen, varieert de geschatte prijs van dit jacht tussen de € 30 miljoen en € 40 miljoen. Het vertegenwoordigt dus een aanzienlijke investering, maar voor degenen die op zoek zijn naar ultieme luxe en exclusiviteit op zee, is Sangi zeker de moeite waard.

Met zijn opvallende ontwerp, luxe interieur, geavanceerde technologieën en milieuvriendelijke kenmerken, heeft Sangi zich gevestigd als een baanbrekend jachtconcept. Het belichaamt de visie van Royal Huisman om unieke, innovatieve en duurzame jachten te creëren die de verwachtingen van de meest veeleisende klanten overtreffen. Sangi is een symbool van prestige, luxe en verantwoordelijkheid, en het zal ongetwijfeld een blijvende indruk maken in de wereld van superjachten.

Over Royal Huisman

Royal Huisman is een gerenommeerde Nederlandse scheepswerf die bekend staat om zijn vakmanschap en expertise in het bouwen van hoogwaardige zeil- en motorjachten. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1884, heeft Royal Huisman een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een van 's werelds meest gerespecteerde jachtbouwers.

De werf is gevestigd in Vollenhove, Nederland, en staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap, innovatie en kwaliteit. Elk jacht dat de werf verlaat, wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail gebouwd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken en materialen.

Royal Huisman heeft een uitgebreide portfolio van zowel zeil- als motorjachten die wereldwijd worden erkend vanwege hun uitmuntendheid en luxe. Het bedrijf heeft samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers en architecten om unieke en op maat gemaakte jachten te creëren die voldoen aan de specifieke wensen van elke klant.

Naast het bouwen van nieuwe jachten, biedt Royal Huisman ook onderhouds- en refitdiensten om ervoor te zorgen dat de jachten in optimale staat blijven. Het bedrijf heeft een team van ervaren vakmensen en technici die zorgen voor het behoud en de verbetering van de prestaties en de esthetiek van de jachten.

Met zijn toewijding aan excellentie, vakmanschap en duurzaamheid blijft Royal Huisman een belangrijke speler in de jachtbouwindustrie. Het bedrijf blijft streven naar innovatie en het leveren van jachten van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de eisen en verwachtingen van veeleisende klanten over de hele wereld.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

Dit is de Lazzarini Pangeos een gigantische drijvende stad in de vorm van een schildpad die Saoedi-Arabië wil bouwen. Het zal niet alleen enorm zi...