Concept NYX - Futuristisch Superjacht ontworpen door Squared MK Studio in Londen

De toonaangevende designstudio Squared MK, gevestigd in Londen, heeft recentelijk een futuristisch superjacht geïntroduceerd dat menigeen zal imponeren. Het concept, genaamd NYX, dat een paar dagen geleden is onthuld, is een bijzonder ontwerp van 75 meter lang, gekenmerkt door unieke verhoudingen en een betoverend kleurenschema dat zeker ieders blik zal vangen.

Dit superjacht, ontworpen om de esthetische capaciteiten van de studio te benadrukken, is zonder twijfel een blikvanger. Het is in staat om maar liefst 14 gasten te accommoderen en biedt ook plaats aan een 20-koppige bemanning, die klaarstaat om in alle behoeften van de passagiers te voorzien.

Een opvallend kenmerk van dit schip is de luxueuze eigenaarsaccommodatie. Deze ruimte beschikt over een privéterras met balkon, een jacuzzi, een uitklapbaar terras en een bar. Het bezit van een dergelijk jacht komt natuurlijk met een prijskaartje, maar de exclusiviteit en luxe die het biedt, zijn ongetwijfeld de moeite waard.

Concept NYX beschikt ook over een spa met een adembenemend uitzicht op het water, ruime buitenruimtes en een groot omheind zwembad. Het ontwerp van het jacht is geïnspireerd door 'swerelds meest vooraanstaande scheepswerven en scheepsarchitecten, wat resulteert in een pakket van het allerbeste dat de jachtindustrie te bieden heeft.

NYX kan ook worden uitgerust met een 12 meter lange prestatieboot, een 9,5 meter lange tender, twee 3,85 meter lange tenders, vier jetski'sen een tweepersoons onderzeeër, waardoor plezier op de golven gegarandeerd is. Met twee MTU-motoren bereikt het jacht een topsnelheid van ongeveer 37 km/u (20 knopen) en een kruissnelheid van ongeveer 30 km/u (16 knopen).

In aanvulling op de reeds genoemde kenmerken, biedt Concept NYX nog meer bijzondere faciliteiten. Onder de indrukwekkende voorzieningen bevinden zich een fitnessruimte, een filmzaal, en diverse lounges. Bovendien kunnen de gasten genieten van een verscheidenheid aan wateractiviteiten, dankzij de aanwezigheid van duikuitrustingen en visgerei aan boord.

Het ontwerp en de constructie van het superjacht zijn gericht op duurzaamheid en efficiëntie, met respect voor de natuurlijke omgeving. Het gebruik van geavanceerde technologieën en milieuvriendelijke materialen zorgen ervoor dat het superjacht niet alleen luxueus, maar ook duurzaam is.

De prijs van dit prachtige superjacht is nog niet bekendgemaakt, maar gezien de grootte, het ontwerp en de luxueuze voorzieningen, kan men verwachten dat het een flinke investering zal zijn.

Squared MK heeft met Concept NYX een nieuwe standaard gezet voor de toekomst van luxe jachten. Het combineert het allerbeste van de scheepsbouwtechnologie met een futuristisch ontwerp en ongeëvenaarde luxe. Dit superjacht toont het potentieel van de maritieme industrie en inspireert ongetwijfeld andere ontwerpers en scheepsbouwers.

Over Squared MK

Squared MK is een vooraanstaande ontwerpstudio gevestigd in Londen. Ze zijn bekend om hun innovatieve ontwerpen en technische kennis. De studio heeft zich gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige concepten voor luxe jachten en is erkend om hun vooruitstrevende en gedurfde ontwerpen, zoals het recent onthulde Concept NYX.

De studio, onder leiding van een team van ervaren ontwerpers en ingenieurs, combineert artistieke visie met technische expertise. Ze zetten zich in om esthetisch aantrekkelijke en functionele ruimtes te creëren die tegelijkertijd de grenzen van het design verleggen. De projecten van Squared MK weerspiegelen hun streven naar uitmuntendheid en hun vermogen om te innoveren.

Bij Squared MK draait alles om het creëren van unieke, op maat gemaakte ervaringen. Ze werken nauw samen met hun klanten om hun visie tot leven te brengen en zich te onderscheiden van de rest. Het team begrijpt dat elk project uniek is en benadert elk ontwerp met een open geest en een toewijding aan detail.

Naast het ontwerpen van jachten, is Squared MK ook betrokken bij een reeks andere projecten, waaronder residentiële en commerciële architectuur. Hun brede reeks diensten en hun vermogen om te innoveren hebben hen tot een toonaangevende speler in de designwereld gemaakt.

Tot op heden blijft Squared MK de lat hoog leggen met hun baanbrekende ontwerpen en hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Ze blijven een belangrijke bijdrage leveren aan de evolutie van de jachtindustrie en blijven de grenzen van wat mogelijk is verleggen.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.