Innovatief expeditieschip van CRN Yachts - luxe - ruimte voor waterspeelgoed en adembenemende uitzichten

De befaamde Italiaanse scheepswerf CRN Yachts komt met een indrukwekkend 282-voet expeditieschip, ontworpen om zo veel mogelijk waterspeelgoed te herbergen. Deze ongebruikelijke benadering van jachtontwerp blijkt interessant en veelbelovend.

Het 86-meter lange concept richt zich op twee doelen: maximale ruimte voor speelgoed en aanbestedingen en ononderbroken uitzichten op de oceaan voor passagiers in alle sociale ruimtes. Dit schip is ontworpen om zelfs de meest afgelegen wateren ter wereld te verkennen.

De in Londen gevestigde ontwerpers Harrison Eidsgaard kwamen met het idee om de wereld rond te reizen met zeilboten of jetski'sals reisgenoten, wat resulteerde in dit innovatieve concept. Het schip is voorzien van een persoonlijke onderzeeër en een garage op het voordek met een kraan die aanbestedingen tot 50 ton kan lanceren.

Om comfort en luxe aan boord te garanderen, hebben de ontwerpers creatieve oplossingen bedacht voor de indeling van het jacht. De strandclub, zwembaden en andere sociale ruimtes zoals de hoofdsalon, eetkamer en hoofdverblijf zijn ontworpen als glazen paleizen, zodat passagiers kunnen genieten van een onbelemmerd uitzicht op het water.

Het speciale eigenaarsdek met een privéterras benadrukt de luxe van het jachtbezit. Hoewel dit schip een aanzienlijke investering vereist, biedt het een ongeëvenaarde combinatie van avontuur, comfort en prachtige uitzichten.

Naast de eerder genoemde kenmerken, beschikt het expeditieschip van CRN Yachts over tal van faciliteiten en voorzieningen om een onvergetelijke ervaring te bieden:

 • Helikopterplatform: Een helikopterplatform op het bovenste dek zorgt voor gemakkelijke toegang en vertrek van het jacht.
 • Ruime gastenverblijven: Het schip biedt luxueuze accommodatie voor zowel gasten als bemanning, met ruime suites en comfortabele bemanningsverblijven.
 • Geavanceerd navigatiesysteem: Een state-of-the-art navigatiesysteem zorgt voor veiligheid en precisie bij het verkennen van de meest afgelegen gebieden.
 • Stabilisatiesysteem: Het schip is uitgerust met een geavanceerd stabilisatiesysteem om een soepele en comfortabele vaart te garanderen, zelfs in ruwe wateren.
 • Milieuvriendelijke technologie: Duurzame en energiezuinige technologieën zijn geïntegreerd in het ontwerp om de ecologische voetafdruk van het jacht te minimaliseren.
 • Fitness- en wellnessfaciliteiten: Aan boord bevinden zich een volledig uitgeruste fitnessruimte, spa en behandelkamers om te ontspannen en in vorm te blijven tijdens de reis.
 • Entertainmentopties: Het jacht is voorzien van een bioscoop, een speelkamer en diverse loungeruimtes voor amusement en ontspanning.
 • Uitgebreide opslagruimte: Er is voldoende opslagruimte voor voorraden en uitrusting, zodat het schip lange expedities kan ondernemen zonder vaak aan te meren voor bevoorrading.
 • Veiligheid en beveiliging: Het jacht is uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen om de veiligheid van de gasten en bemanning te waarborgen.
 • Ondersteuning voor watersporten: Het schip is voorzien van een scala aan watersportuitrusting, zoals duikuitrusting, kajaks en paddleboards, om gasten een breed scala aan activiteiten te bieden.
 • Buitendekken: Het jacht beschikt over verschillende ruime buitendekken voor ontspanning, dineren en entertainment. Deze dekken bieden een panoramisch uitzicht op de oceaan en zijn uitgerust met comfortabel meubilair, zonnebedden en zitjes.
 • Modulaire indeling: De indeling van het jacht kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de eigenaar, waardoor er flexibiliteit is in het gebruik en de inrichting van de ruimtes aan boord.
 • Geavanceerde communicatiesystemen: Het schip is uitgerust met moderne communicatie- en connectiviteitssystemen om gasten en bemanning altijd verbonden en geïnformeerd te houden, zelfs op de meest afgelegen locaties.
 • Onderzoeksfaciliteiten: Het expeditieschip is ontworpen om wetenschappelijk onderzoek en natuurexploratie te ondersteunen, met voorzieningen zoals laboratoria, werkstations en gespecialiseerde apparatuur.
 • Medische faciliteiten: Het jacht is uitgerust met een volledig uitgeruste medische kamer om medische noodgevallen aan boord aan te pakken en zorgt voor de gezondheid en het welzijn van de gasten en de bemanning.
 • Verlichtingssystemen: Het jacht beschikt over geavanceerde verlichtingssystemen, zowel binnen als buiten, om een aangename en veilige sfeer te creëren tijdens dag- en nachttijdactiviteiten.
 • Geïntegreerd brug- en besturingssysteem: Het jacht is voorzien van een geïntegreerd brug- en besturingssysteem voor een naadloze navigatie- en besturingservaring.
 • Brandbestrijdings- en reddingsuitrusting: Het schip is uitgerust met geavanceerde brandbestrijdings- en reddingsuitrusting om de veiligheid van alle opvarenden te waarborgen.
 • IJsklasse classificatie: Het expeditieschip heeft een ijsklasse classificatie, waardoor het bestand is tegen de uitdagingen van het navigeren in ijsrijke wateren.
 • Personalisatie: Het interieur en exterieur van het jacht kunnen worden gepersonaliseerd volgens de smaak en stijl van de eigenaar, waardoor een unieke en op maat gemaakte ervaring ontstaat.
 • Milieuvriendelijke technologieën: Het jacht is uitgerust met milieuvriendelijke technologieën en systemen, zoals geavanceerde afvalbeheer- en waterzuiveringsinstallaties, om de impact op het milieu te minimaliseren en duurzaamheid te bevorderen.
 • Stabilisatiesystemen: Het schip beschikt over geavanceerde stabilisatiesystemen die zorgen voor een soepele en comfortabele vaarervaring, zelfs in ruige omstandigheden.
 • Bemanningsvoorzieningen: Het jacht is ontworpen met de behoeften van de bemanning in gedachten en beschikt over comfortabele accommodatie, recreatiegebieden en faciliteiten om ervoor te zorgen dat de bemanning efficiënt en comfortabel kan werken.
 • Geavanceerde geluidsisolatie: Het schip is uitgerust met geavanceerde geluidsisolerende materialen en technieken om een rustige en ontspannen omgeving aan boord te creëren, zelfs tijdens het gebruik van de verschillende waterspeelgoed en tenders.
 • Veiligheidssystemen: Het jacht beschikt over geavanceerde veiligheidssystemen, waaronder beveiligingscamera s, toegangscontrole en alarminstallaties, om de veiligheid en privacy van de gasten en de bemanning te waarborgen.
 • Helikopterplatform: Het schip is uitgerust met een helikopterplatform, waardoor gasten gemakkelijk aan en van boord kunnen komen en toegang hebben tot afgelegen gebieden.
 • Ruime opslagruimtes: Het jacht beschikt over voldoende opslagruimte voor proviand, uitrusting en persoonlijke bezittingen, waardoor langere reizen en expedities mogelijk zijn zonder concessies te doen aan comfort en gemak.
 • Ondersteuning voor duikactiviteiten: Het schip is uitgerust met faciliteiten en uitrusting om duikactiviteiten te ondersteunen, waaronder een decompressiekamer, duikcompressoren en opslagruimtes voor duikuitrusting.
 • Onderhouds- en reparatiefaciliteiten: Het jacht beschikt over goed uitgeruste onderhouds- en reparatiefaciliteiten, waardoor de bemanning eventuele problemen aan boord snel en efficiënt kan aanpakken.
 • Uitgebreide garantie- en ondersteuningsopties: De scheepswerf biedt uitgebreide garantie- en ondersteuningsopties om ervoor te zorgen dat eigenaren en bemanningsleden altijd toegang hebben tot de hulp en middelen die ze nodig hebben voor het onderhoud en de werking van hun jacht.


Dit 282-voet expeditieschip van CRN Yachts combineert luxe, avontuur en onvergetelijke ervaringen in één indrukwekkend pakket, waardoor het de ultieme keuze is voor diegenen die de wereld willen verkennen zonder concessies te doen aan comfort en stijl.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.