Anissa Mediouni ruilde Vlaanderen in voor kleurrijke Amalfikust en Monaco uit liefde voor motorjachten

Vlaanderen inruilen voor de kleurrijke Amalfikust en Monaco uit liefde voor motorjachten: de Belgische Anissa Mediouni deed het. Het is zomer. Het gros van de bevolking gaat op vakantie in binnen- en buitenland. Het overgrote merendeel kiest voor een hotel ergens aan een strand. Maar u doet liever iets anders, u heeft namelijk eindelijk besloten om die reis te maken per motorjacht. Iets waar u al jaren van droomt? Vooreerst, wat goed voor u… maar mogen we mee?

Het boeken van een reis met een motorjacht is, zonder twijfel, een uiterst spannend voorstel. In een motorjacht vertoeven betekent dat u in het middelpunt van de belangstelling staat op volle zee, met een attente staf die voor al uw wensen zorgt. Het betekent ook dat u elke bestemming kunt bezoeken die u maar wilt, mits u er via het water kunt komen. Dat is ongetwijfeld een uitstekend vakantie-idee, maar het kan ook een vrij dure vakantie zijn. De gemiddelde wekelijkse kostprijs van een 30 meter lange zeiljacht valt al gauw ergens tussen de 50.000 en 100.000 euros.

Monaco, Maleisië en Italië per motorjacht

De Belgische Anissa Mediouni, ruilde Vlaanderen in voor het buitenland. Schipperen doet ze letterlijk, tussen de Amalfikust, Maleisië en Monaco, uit haar liefde en grote passie voor luxemotorjachten, ook wel zeiljacht of motorjacht genoemd. Samen met businesspartner Sebastiano Pitasi runt ze het professionele NEXT Yachting. Pitasi beschikt over een diploma in scheepsarchitectuur en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de jachtmakelaardij, met een duidelijk begrip van jachtbezit, jachtcharter en jachtbeheer. Het Belgisch-Italiaans duo deelt dezelfde visie en, nog belangrijker, dezelfde principes en ethiek. 

Anissa’s carrière bij een luxemerk gedurende bijna 15 jaar bracht haar naar de jachtindustrie. Haar fascinatie voor de zee werd alleen maar groter en ze raakte gepassioneerd door de geweldige ervaringen die de zee te bieden heeft. In slechts acht jaar tijd bouwde ze voor een groot internationaal bedrijf een jachtdivisie van de grond af op. Nu vormt Anissa een team met Sebastiano Pitasi, met wie ze intussen al zes jaar nauw samenwerkt bij NEXT Yachting.

Frisse kijk op de jachtmakelaardijsector

Samen brengen we een frisse kijk en een modern perspectief naar de jachtmakelaardijsector zegt ze.  Werkend in de yachting industrie, was het logisch om België, waar ik geboren ben, te verlaten en te verruilen voor Monaco. In haar vrije tijd kookt ze graag voor vrienden, organiseert ze leuke etentjes, wandelt ze en brengt ze tijd door met haar liefhebbende echtgenoot. NEXT Yachting, gevestigd in Monaco, de thuisbasis van 'swerelds meest voortreffelijke superjachten, werkt hand in hand met jachteigenaren om de perfecte jachtervaring te leveren. Gespecialiseerd in jachten van 20-50 meter en groter bieden ze 360° jachtdiensten, waaronder jachtverkoop, nieuwbouw en refits, charterbeheer en jachtbeheer op maat. NEXT Yachting biedt klanten het hoogste niveau van conciërgediensten op maat van hun behoeften en is een luxe jachtbedrijf dat keer op keer levert.

Voor geintereseerden, hierbij een kort overzicht wat ze juist allemaal aanbieden:

Motorjachtbeheer

Een motorjacht bezitten kan een uitdaging zijn en veel tijd in beslag nemen. NEXT Yachtings volledige scala van op maat gemaakte diensten in het beheren van jachten zijn speciaal ontworpen om zorgeloos jachtbezit te bieden. Ons management bestaat uit experts in hun vakgebied, toegewijd aan het leveren van gepersonaliseerde, transparante diensten binnen motorjachtmanagement, het waarborgen van uw investering en het verzekeren van optimale operationele niveaus. NEXT Yachting biedt niet alleen operationele en onderhoudskwesties maar doet ook financiële rapportage. Anissa en Sebastiani bieden een volledige portfolio van yacht management diensten. Het duo werkt nauw samen met hun klanten om ervoor te zorgen dat hun diensten perfect zijn afgestemd op hun unieke behoeften. 

Yacht charterbeheer

NEXT Yachting werkt rechtstreeks met klanten samen om te zorgen voor jachtcharterbeheerdiensten die perfect aan hun behoeften beantwoorden. 

Het team streeft ernaar de verwachtingen van hun klanten voortdurend te overtreffen en biedt een hoogwaardige jachtcharterbeheerdienst die de perfecte balans vindt tussen het genereren van inkomsten en het maximaliseren van het plezier van uw vaartuig. 

Hun zeer professionele chartermanagementteam biedt een persoonlijke service die de gehele cyclus omvat, inclusief operationele vereisten en bemanning, zodat uw kostbare bezit altijd in veilige handen is. Het jachtcharterbeheerteam heeft een schat aan ervaring in de jachtindustrie, en heeft een uitgebreid netwerk van wereldwijde contacten ontwikkeld. Ze maken gebruik van de kracht van hyper gerichte jachtmarketing, promoten jachten internationaal bij het juiste publiek om het inkomstenpotentieel te maximaliseren.

Jachtverkoop

Als het tijd is om uw jacht te verkopen, vertrouw dan op de experts van NEXT Yachting. 

Het zijn specialisten in jachten variërend van 20-50 meter en groter, en bieden een persoonlijke jachtverkoopservice om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Hun verkoopbenadering is afgestemd op onze klanten, ze werken rond bestaande reisdata en verplichtingen om resultaten te leveren die de verwachtingen overtreffen. Onze transparante aanpak zorgt ervoor dat onze klanten op de hoogte worden gehouden in elke fase van het verkoopproces. Door de kracht van geavanceerde jachtmarketing in combinatie met ons netwerk van betrouwbare contacten in de branche, werkt ons team ijverig aan het leveren van de best mogelijke resultaten met een frisse, creatieve aanpak.

Welk type luxe jacht u ook wenst, NEXT Yachting zal u helpen die te vinden. NEXT Yachting is gespecialiseerd in jachten variërend van 20-50 meter en hebben toegang tot een aantal van de mooiste jachten die te koop zijn, zowel op als buiten de markt. Hun jachtadviseurs luisteren naar uw wensen en werken vervolgens nauw met u samen om het allerbeste resultaat te leveren, zodat u verzekerd bent van een lonende en uitstekende jachtacquisitie. 

Bestemmingen

Ervaar een aantal van 'swerelds top zeilbestemmingen aan boord van een luxe jachtcharter waar u kunt genieten van een avontuurlijk eilandhoppen in het Caribisch gebied. Of verken buitenaardse ijzige landschappen in Antarctica of ontdek zeldzame flora en fauna in enkele van de meest ongerepte bestemmingen over de zeven zeeën. NEXT Yacht’s adviseurs delen vakkundig hun uitgebreide zeilkennis zodat u de perfecte bestemming kunt ervaren. 

Laat dus NEXT Yachting u meenemen naar de beste bestemmingen voor een zeilvakantie, waarbij een op maat gemaakte route wordt samengesteld die perfect aansluit bij uw behoeften en wensen.

En? Waar zal uw volgende jachtavontuur u brengen?


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website