Het nieuwe EVO 43 HT Yacht zou afkomstig kunnen zijn van The Transformers

De EVO 43 HT, een prachtig voorbeeld van jachtontwerp, zou een essentieel onderdeel moeten zijn van ieders wenslijst voor de zomermaanden. Dit 13 meter lange jacht straalt kracht en comfort uit en is tegelijkertijd een toonbeeld van minimalistische elegantie.

Een opvallend kenmerk van de EVO 43 HT is de unieke 'Xtension'-functie. Met slechts een simpele handeling op een smartphone kan deze functie binnen 30 seconden worden geactiveerd, waardoor de ruimte aan boord met maar liefst 40% toeneemt. Hierdoor wordt een strandgedeelte van 25 vierkante meter toegevoegd, een perfecte plek voor passagiers om van de zon te genieten.

Het dek van de EVO 43 HT is volledig aanpasbaar dankzij de beweegbare poefstoelen, ingebouwde ligstoelen, een uitschuifbare tafel en transformeerbare ligbedden. Een groot achterplatform wordt onthuld tijdens de 'Xtension' transformatie, compleet met een zwemtrap, duikplatform en een jetskilift.

Dit indrukwekkende jacht is het geesteskind van ontwerper Valerio Rivellini, die ook verantwoordelijk is voor het verfijnde interieur. De binnenruimte is een mix van hout, glas en leer, wat zorgt voor een elegante en verfijnde sfeer. De accommodatie bestaat uit een slaapkamer voor twee personen met opbergruimte en een kledingkast, een badkamer met een douche op volledige hoogte en een centrale ruimte die ideaal is voor dineren en sociaal samenzijn.

Het gebruik van domotica-technologie zorgt ervoor dat de meeste functies aan boord van het jacht eenvoudig via smartphones en tablets kunnen worden bediend. Wat de kracht betreft, zijn twee Volvo Penta IPS 600-motoren, met een gecombineerd vermogen van 870 pk, verantwoordelijk voor de voortstuwing. Deze motoren stellen het jacht in staat om snelheden te bereiken tot ongeveer 70 km/u (38 knopen) en het heeft een respectabel bereik van ongeveer 550 km (300 zeemijlen).

Ondanks de compacte grootte van de EVO 43 HT, biedt dit jacht een ruimte die vergelijkbaar is met veel grotere jachten, dankzij de innovatieve ontwerpbenadering. Het naadloze samenspel tussen binnen- en buitenruimtes zorgt voor een luchtige en ruime beleving, terwijl het 'Xtension'-systeem de leefruimte drastisch vergroot wanneer het jacht is afgemeerd.

De flexibiliteit van de EVO 43 HT gaat echter verder dan de fysieke ruimte. De slimme technologie aan boord zorgt ervoor dat de omgeving volledig naar wens kan worden aangepast, van de verlichting en de muziek tot de temperatuur, waardoor een unieke en persoonlijke sfeer wordt gecreëerd.

Wat betreft de prestaties, de EVO 43 HT stelt niet teleur. De krachtige Volvo Penta IPS 600-motoren bieden een indrukwekkende combinatie van snelheid en efficiëntie, waardoor het jacht ideaal is voor zowel korte tochten als langere zeereizen. De uitstekende manoeuvreerbaarheid en stabiliteit, zelfs bij hoge snelheden, verhogen het comfort en de veiligheid aan boord.

Valerio Rivellini'sontwerpfilosofie is duidelijk zichtbaar in de EVO 43 HT. Hij heeft een jacht gecreëerd dat zowel functioneel als stijlvol is, en dat de traditionele grenzen van jachtontwerp verlegt. De EVO 43 HT combineert innovatie en luxe op een manier die zowel indrukwekkend als inspirerend is.

De prijs van de EVO 43 HT is nog niet bekendgemaakt, maar gezien de innovatieve kenmerken en luxueuze afwerking, zou men kunnen verwachten dat dit jacht een aanzienlijke investering zal vergen. Maar voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke, technologisch geavanceerde en stijlvolle jachtbeleving, is de EVO 43 HT ongetwijfeld een uitstekende keuze.

  • Lengte: De EVO 43 HT heeft een totale lengte van 13 meter, wat het ideaal maakt voor zowel privé-uitjes als sociale bijeenkomsten.

  • 'Xtension' Functie: Deze unieke functie kan in minder dan 30 seconden worden geactiveerd om de leefruimte aan boord met 40% te vergroten. Dit resulteert in een extra strandgedeelte van 25 vierkante meter.

  • Inrichting: Het jacht heeft beweegbare poefstoelen, ingebouwde ligstoelen, een uitschuifbare tafel en transformeerbare ligbedden, waardoor het dek volledig aanpasbaar is.

  • Achterplatform: Er is een groot achterplatform dat een zwemtrap, duikplatform en jetskilift bevat.

  • Interieur: Het interieur, ontworpen door Valerio Rivellini, is een combinatie van hout, glas en leer. De accommodatie bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer met opbergruimte en een kledingkast, een badkamer met een volwaardige douche en een centrale ruimte die ideaal is voor dineren en sociaal samenzijn.

  • Domotica-Technologie: De meeste functies aan boord van het jacht kunnen worden bediend via smartphones en tablets, waardoor een geavanceerd niveau van gemak en controle wordt geboden.

  • Motoren: De EVO 43 HT is uitgerust met twee Volvo Penta IPS 600-motoren, die een gecombineerd vermogen van 870 pk leveren.

  • Snelheid: Deze motoren stellen het jacht in staat om snelheden te bereiken tot ongeveer 70 km/u (38 knopen).

  • Bereik: De EVO 43 HT heeft een respectabel bereik van ongeveer 550 km (300 zeemijlen), waardoor het ideaal is voor zowel korte tochten als langere zeereizen.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.