Officina Armare onthult adembenemende superboot geïnspireerd op Lamborghini

Officina Armare, een gerenommeerde jachtontwerpstudio uit Milaan, heeft onlangs een verbluffend nieuw superbootconcept onthuld, dat zijn inspiratie haalt uit het iconische automerk Lamborghini. De schitterende boot, genaamd A43, maakt indruk vanaf het eerste gezicht, maar het is niet alleen het uiterlijk dat doet denken aan Lamborghini. De A43 is namelijk ook in staat tot adembenemende snelheden van meer dan 80 knopen, met een indrukwekkende kruissnelheid van 50 knopen. Dit maakt de A43 tot een waar Lamborghini op het water.

Het ontwerp van de boot deelt dezelfde agressieve lijnen als zijn automobiele tegenhanger, met een ultralichte koolstofvezel behuizing. De A43 wordt aangedreven door twee Mercury-motoren met elk een vermogen van 540 pk, die verbonden zijn met Caterpillar Three60 pod-drives. Zelfs het stuur, de gashendelbediening en de joystick voor dockingmanoeuvres zijn gemaakt van koolstofvezel, wat bijdraagt aan de sportieve uitstraling van de boot.

Naast het oogverblindende Blu Nila-kleurenschema, biedt de A43 ook opmerkelijke prestaties die passen bij zijn scherpe uiterlijk. Het ontwerp bevat ook ventilatieopeningen aan de zijkanten van de motoren, die geïnspireerd zijn op de kenmerkende stijl van Lamborghini. Maar de A43 is niet alleen een lust voor het oog en een snelheidsduivel.

De cabine van de A43 is uitgerust met alle voorzieningen die nodig zijn voor één of twee comfortabele nachten aan boord. Een badkamer met douche, magnetron, koelkast en zelfs een koffiezetapparaat zorgen voor het nodige comfort. De bank en eettafel bieden plaats aan vier personen en de boot is ook voorzien van airconditioning. Bovendien kan de Officina Armare A43 enkele extra'svervoeren, zoals Seabobs, fietsen, surfplanken, een mobiel zwemplatform of zelfs een kleine tender.

Met zijn adembenemende esthetiek, indrukwekkende snelheid en doordachte interieurvoorzieningen is de Officina Armare A43 een ware sensatie in de wereld van superboten. Dit unieke en opwindende concept belichaamt de geest van Lamborghini en is een droom die uitkomt voor liefhebbers van luxe en snelheid op het water.

Met zijn verbluffende ontwerp en indrukwekkende prestaties heeft de Officina Armare A43 veel meer te bieden dan alleen zijn esthetische aantrekkingskracht en snelheid. Deze superboot heeft ook een scala aan praktische functies en handige extra'sdie het tot een complete en veelzijdige waterervaring maken.

De cabine van de A43 is zorgvuldig ontworpen om comfort en gemak te bieden tijdens langere tochten. Naast de luxueuze bank en eettafel voor vier personen, beschikt de cabine over een badkamer met douche, een magnetron, een koelkast en zelfs een koffiezetapparaat. Dit zorgt ervoor dat de opvarenden van de boot kunnen genieten van een ontspannen en plezierige tijd aan boord, met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

Bovendien is de A43 ontworpen met veelzijdigheid in gedachten. De boot biedt voldoende ruimte en mogelijkheden om extra uitrusting en accessoires mee te nemen. Of het nu gaat om Seabobs, fietsen, surfplanken, een mobiel zwemplatform of zelfs een kleine tender, de A43 kan ze allemaal veilig en efficiënt vervoeren. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten en verkenning op het water.

De Officina Armare A43 combineert dus een adembenemend ontwerp geïnspireerd op Lamborghini, indrukwekkende snelheid en een comfortabele cabine met voorzieningen. Dit alles maakt van de A43 een complete en veelzijdige superboot die perfect is voor liefhebbers van luxe, snelheid en avontuur op het water.

Met zijn unieke eigenschappen en doordachte ontwerp is de Officina Armare A43 een waar meesterwerk dat de grenzen verlegt van wat mogelijk is op het gebied van luxe jachtontwerp. Deze superboot zal ongetwijfeld bewondering wekken en een onvergetelijke indruk maken op iedereen die het voorrecht heeft om aan boord te stappen.

  • A43: De A43 is een adembenemende superboot geïnspireerd op Lamborghini. Met zijn agressieve lijnen en ultralichte koolstofvezel behuizing is deze boot een lust voor het oog. De A43 wordt aangedreven door twee Mercury-motoren met elk 540 pk vermogen, die verbonden zijn met Caterpillar Three60 pod-drives. De boot kan duizelingwekkende snelheden bereiken van meer dan 80 knopen, met een kruissnelheid van 50 knopen. De prijs voor de A43 begint bij €1,5 miljoen.

  • B32: De B32 is een elegante en luxueuze motorjacht met een uitgebalanceerd ontwerp. Met zijn ruime dekruimte en comfortabele interieur biedt de B32 een ideale omgeving voor ontspanning en entertainment op het water. De boot wordt aangedreven door een krachtige motor en kan een maximale snelheid bereiken van 30 knopen. De prijs voor de B32 begint bij €800.000.

  • C56: De C56 is een stijlvol en modern zeiljacht met uitstekende zeileigenschappen en een luxe interieur. Met zijn ruime accommodatie en goed doordachte lay-out biedt de C56 een comfortabele en elegante zeilervaring. De boot wordt geleverd met alle benodigde uitrusting voor langere tochten en kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de eigenaar. De prijs voor de C56 begint bij €1,2 miljoen.

  • D78: De D78 is een indrukwekkend superjacht dat luxe en prestaties combineert. Met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige afwerking biedt de D78 een ongeëvenaarde ervaring op het water. Het jacht beschikt over ruime accommodatie, luxe voorzieningen en geavanceerde technologie. De prijs voor de D78 begint bij €5 miljoen.

  • E98: De E98 is het vlaggenschip van Officina Armare, een ultiem luxueus en op maat gemaakt superjacht. Met zijn op maat gemaakte interieur, state-of-the-art voorzieningen en hoogwaardige afwerking belichaamt de E98 het toppunt van luxe en comfort op het water. Het jacht biedt uitgebreide accommodatie en talloze recreatieve mogelijkheden. De prijs voor de E98 is op aanvraag en wordt bepaald door de specificaties en maatwerkopties van de klant.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.