Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

The Peninsula Istanbul opent in Mei volledig haar deuren

The Peninsula Istanbul opent op 14 februari 2023 met een nachttarief van EUR 950. Slechts een derde van de kamers en suites is echter gereed, de volledige inventaris is beschikbaar vanaf 28 april 2023. Bij opening op 14 februari 2023 zijn er slechts 2 suites beschikbaar. Het laagste nachttarief met ontbijt en belastingen op 14 februari is EUR 1.212 voor tweepersoonsgebruik.

Vanaf de opening tot mei 2023 hebben gasten, zelfs als ze de volle prijs betalen, slechts twee eetgelegenheden: de lobbylounge en de mogelijkheid om op de kamer te dineren.

Pas vanaf mei 2023 opent het hotel het Rooftop Restaurant en de Bar. Catering en evenementen zijn pas beschikbaar vanaf 3 april 2023. Het Peninsula Spa & Wellness Centre is vanaf 14 februari 2023 geopend, inclusief het binnenzwembad, het fitnesscentrum, sauna's, hamams, stoombaden, ontspanningsruimtes en privébehandelkamers maar slechts een deel van het spa-menu is beschikbaar.

De spa en het buitenzwembad met volledige service worden geopend op 1 mei 2023. In tegenstelling tot de meeste hotels van The Peninsula, die beide eigendom zijn van en beheerd worden door The Peninsula (The Hongkong en Shanghai Hotels, Limited), is The Peninsula Istanbul slechts een minderheidsbezit van The Peninsula Hotels; het grootste deel van het hotel wordt beheerd door twee Turkse groepen.

The Peninsula Hotels treedt op als de externe exploitant van The Peninsula Istanbul. Op dezelfde manier wordt The Peninsula Paris beheerd onder een vergelijkbare structuur, waarbij het grootste deel eigendom is van Katara Hospitality.