Six Senses opent vernieuwd Kanuhura Malediven resort in zomer 2023

Six Senses, het toonaangevende merk in de wereld van luxe resorts en spa s, kondigt met trots de opening van Six Senses Kanuhura aan in de zomer van 2023. Gelegen op het idyllische eiland Kanuhura in de Lhaviyani-atol, ondergaat dit resort een reeks gevoelige verbeteringen, met inbegrip van de renovatie van watervilla's, nieuwe gezinssuites, innovatieve eetconcepten en een baanbrekend wellnessaanbod. Dit alles wordt uitgevoerd met de duurzaamheidsfilosofie van Six Senses in gedachten. Als zusterresort van het immens populaire Six Senses Laamu, biedt Kanuhura een romantische setting voor intieme uitjes, huwelijken en familiefeesten.

Six Senses Kanuhura biedt een scala aan eetgelegenheden en bars, variërend van fine dining tot informele strandbars, allemaal met een focus op verse, biologische ingrediënten. Het resort introduceert nieuwe culinaire concepten, zoals een picknick op een onbewoond eiland, waar gasten kunnen genieten van een unieke eetervaring te midden van de betoverende natuurlijke schoonheid van de Malediven.

De nieuwe biologische kruidentuin zorgt voor de perfecte omstandigheden voor heerlijke groenten, kruiden en saladebladeren. Deze worden dagelijks vers geplukt en gebruikt in de restaurants en interactieve workshops met de chef-kok. Hier kunnen gasten leren hoe ze traditionele Maldivische gerechten en andere culinaire creaties kunnen bereiden.

Wellness en ontspanning: De spa van Six Senses Kanuhura biedt een reeks kenmerkende en lokaal geïnspireerde behandelingen om uw huid te verzachten en uw ziel te kalmeren. Met behulp van natuurlijke en duurzame ingrediënten biedt de spa een holistische benadering van welzijn en ontspanning.

Duurzame mode en boetiek: De boetiek van het resort biedt een nieuwe ruimte gewijd aan duurzame mode, waarbij de nadruk ligt op creativiteit, vooruitstrevend ontwerp en aandacht voor detail. Alle items zijn zo bewust en zorgvuldig mogelijk geselecteerd en gepresenteerd om een duurzame winkelervaring te bieden.

Onderwateractiviteiten en watersporten: De afgelegen Lhaviyani-atol biedt meer dan 40 duiklocaties om het rijke onderwaterleven te verkennen. Six Senses Kanuhura heeft nieuwe watersportactiviteiten en hoogwaardige apparatuur toegevoegd in samenwerking met Ocean Wings Pvt. Ltd. Hierdoor kunnen gasten genieten van een breed scala aan watergebonden avonturen, zoals snorkelen, duiken, zeilen en dolfijnen spotten.

Vernieuwde accommodaties: Het resort omvat drie privé-eilanden - Kanuhura en twee onbewoonde naburige eilanden. De betoverende natuurlijke schoonheid van de Malediven vereist hoge ontwerpstandaarden, en daarom worden de 80 privé watervilla's, strandvilla's en ruime gezinsvilla's opgeknapt en worden er nog eens 12 één- en meerslaapkamervilla's toegevoegd aan het aanbod. Met zonsopgang- of zonsondergangzichten zijn de villa's genesteld in prachtig aangelegde tuinen langs een adembenemend strand, wat zorgt voor privacy en rust.

Alle watervilla's van Six Senses Kanuhura worden nu voorzien van privézwembaden, waardoor gasten kunnen genieten van een exclusieve en luxe ervaring. Zowel de watervilla's als de strandvilla's zijn ingericht met een mix van traditionele Maldivische en moderne elementen, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

Met de gevoelige verbeteringen en nieuwe faciliteiten die in de zomer van 2023 worden geïntroduceerd, belooft Six Senses Kanuhura zijn gasten een onvergetelijke luxe resortervaring op de Malediven. Het resort biedt een unieke combinatie van adembenemende natuurlijke schoonheid, uitstekende eetgelegenheden, baanbrekende wellnessfaciliteiten en een breed scala aan activiteiten en ervaringen. Boek nu uw verblijf bij Six Senses Kanuhura en ontdek zelf de magie van dit tropische paradijs.

Opsomming voorzieningen Six Senses Kanuhura Malediven

Restaurants:

  • Oceana: Een fine dining-restaurant met internationale en lokale gerechten, bereid met verse, biologische ingrediënten uit de kruidentuin van het resort.
  • Driftwood: Een informele strandbar waar gasten kunnen genieten van lichte maaltijden en verfrissende drankjes met uitzicht op de oceaan.
  • Desert Island Picnic: Een nieuw culinair concept, waar gasten een unieke picknickervaring kunnen beleven op een onbewoond eiland.


Bars:

  • Sundowner Bar: Een elegante bar waar gasten kunnen genieten van verfijnde cocktails en andere drankjes tijdens de zonsondergang.
  • Chillout Lounge: Een ontspannen loungebar met een ruime keuze aan verfrissende drankjes, ideaal voor een gezellige avond met vrienden of familie.


Accommodaties:

  • Watervilla's: Luxe watervilla's met privézwembad en terras, ingericht met een mix van traditionele Maldivische en moderne elementen.
  • Strandvilla's: Ruime strandvilla's met directe toegang tot het witte zandstrand en een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan.
  • Gezinsvilla's: Grote villa's met meerdere slaapkamers, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en luxueuze accommodatie.


Overige faciliteiten:

  • Six Senses Spa: Een uitgebreide spa met een breed scala aan behandelingen en therapieën, ontworpen om het lichaam, de geest en de ziel te verjongen.
  • Fitnesscentrum: Een modern fitnesscentrum uitgerust met state-of-the-art apparatuur, geschikt voor gasten die hun dagelijkse trainingsroutine willen voortzetten.
  • Yoga- en meditatieruimtes: Rustige ruimtes waar gasten kunnen deelnemen aan yogalessen en meditatiesessies om innerlijke rust en harmonie te vinden.
  • Kinderclub: Een veilige en leuke omgeving waar kinderen kunnen deelnemen aan een breed scala aan activiteiten, zoals knutselen, kookworkshops en speurtochten.
  • Duurzame modeboetiek: Een winkelruimte gewijd aan duurzame mode, met een focus op creativiteit, vooruitstrevend ontwerp en aandacht voor detail.
  • Watersportcentrum: Een faciliteit in samenwerking met Ocean Wings Pvt. Ltd., waar gasten kunnen genieten van diverse watersportactiviteiten en hoogwaardige apparatuur.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...