Nobu Hotels - luxe Accommodaties - Kenmerkende Culinaire Ervaringen en Onvergetelijke Gastvrijheid

Nobu Hotels is een wereldwijde lifestyle-hotelketen die in 2013 werd opgericht door chef-kok Nobu Matsuhisa, acteur Robert De Niro en filmproducent Meir Teper. De hotels zijn ontworpen als een verfijnde weerspiegeling van de lokale cultuur, waarbij elke locatie zorgvuldig is gekozen om gasten te laten genieten van een authentieke en onvergetelijke ervaring.

De hotels zijn gelegen op enkele van de meest gewilde bestemmingen ter wereld. Elk hotel heeft zijn eigen kenmerkende Nobu-restaurant dat is ontworpen om gasten een uitzonderlijke culinaire ervaring te bieden met de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Nobu Hotels bieden ook een scala aan luxe voorzieningen, zoals prachtige spafaciliteiten, buitenzwembaden, fitnesscentra, vergader- en evenementenruimtes en exclusieve huizen. De hotels zijn ontworpen met oog voor detail en combineren Japanse esthetiek met hedendaags design, en bieden zo een stijlvolle en comfortabele omgeving voor gasten.

Nobu Hotels heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn uitzonderlijke service, luxe accommodaties en kenmerkende culinaire ervaringen. Het bedrijf blijft uitbreiden en heeft een indrukwekkende lijst van toekomstige projecten, waaronder nieuwe hotels in bestemmingen over de hele wereld, waardoor gasten nog meer mogelijkheden hebben om te genieten van de Nobu-ervaring.

Hieronder vindt u een lijst van alle hotels van Nobu Hospitality:

Nobu Hotel Shoreditch (Londen)
Gelegen in het hart van het trendy Shoreditch in Londen, biedt Nobu Hotel Shoreditch een stijlvolle en luxe omgeving met een kenmerkend Nobu-restaurant en hoogwaardige voorzieningen.
Adres: 10-50 Willow St, Hackney, Londen EC2A 4BH, Verenigd Koninkrijk
Telefoon: +44 20 7683 1200
www.nobuhotelshoreditch.com

Nobu Hotel Portman Square (Londen)
Gelegen in het hart van Londen, biedt Nobu Hotel Portman Square een stijlvolle en luxe omgeving met een kenmerkend Nobu-restaurant en hoogwaardige voorzieningen.
Adres: 22 Portman Square, Marylebone, Londen W1H 7BG, Verenigd Koninkrijk
Telefoon: +44 20 7683 1200
www.nobuhotelportmansquare.com

Nobu Hotel Ibiza Bay
Gelegen aan de prachtige baai van Talamanca in Ibiza, biedt Nobu Hotel Ibiza Bay een unieke ervaring met exclusieve restaurants, hoogwaardige voorzieningen en stijlvolle inrichting.
Adres: Carrer de Ses Feixes, 52, 07800 Eivissa, Illes Balears, Spanje
Telefoon: +34 971 19 22 22
www.nobuhotelibizabay.com

Nobu Hotel Marbella
Gelegen in het hart van de Costa del Sol in Marbella, biedt Nobu Hotel Marbella een stijlvolle en luxe omgeving met een kenmerkend Nobu-restaurant en hoogwaardige voorzieningen.
Adres: Boulevard Alfonso von Hohenlohe, s/n, 29602 Marbella, Málaga, Spanje
Telefoon: +34 952 90 80 00
marbella.nobuhotels.com

Nobu Hotel San Sebastián
Gelegen in San Sebastián, biedt Nobu Hotel San Sebastián een prachtig uitzicht over de La Concha-baai. Het hotel beschikt over 20 luxe kamers en suites, een 98-zits Nobu-restaurant met panoramisch uitzicht op het water en de stad.
Adres: Calle Zubieta, 56, 20007 Donostia, Gipuzkoa, Spanje
Telefoon: +34 943 56 66 60
www.nobuhotels.com/san-sebastian/

Nobu Hotel Barcelona
Gelegen in het hart van Barcelona, biedt Nobu Hotel Barcelona een stijlvolle en luxe omgeving met een kenmerkend Nobu-restaurant en hoogwaardige voorzieningen.
Adres: Gran Via de les Corts Catalanes, 680, 08010 Barcelona, Spanje
Telefoon: +34 931 51 81 18
www.nobuhotels.com/barcelona/

Nobu Hotel Roma
Gelegen in het historische hart van Rome, biedt Nobu Hotel Roma een stijlvolle en luxe omgeving met 116 kamers en suites, een spectaculair groen dakterras, een volledig uitgeruste stadsspa, een Nobu-restaurant met 24-uurs roomservice en een ultramoderne fitnessruimte.
Adres: Piazza di Spagna, 45, 00187 Roma RM, Italië
Telefoon: +39 06 9934 8870
www.nobuhotels.com/roma/

Nobu Hotel Santorini
Gelegen op de adembenemende kliffen van Santorini, biedt Nobu Hotel Santorini een unieke ervaring met exclusieve restaurants, hoogwaardige voorzieningen en stijlvolle inrichting.
Adres: Imerovigli 847 00, Santorini, Griekenland
Telefoon: +30 2286 024051
www.nobuhotels.com/santorini/

Nobu Hotel Warsaw
Gelegen in het historische centrum van Warschau, biedt Nobu Hotel Warsaw een stijlvolle en luxe omgeving met een kenmerkend Nobu-restaurant en hoogwaardige voorzieningen.
Adres: ul. Wilcza 73, 00-670 Warszawa, Polen
Telefoon: +48 22 584 1000
www.nobuhotelwarsaw.com

Nobu Hotel Manila
Gelegen in het hart van de Filipijnse hoofdstad Manila, biedt Nobu Hotel Manila een stijlvolle en luxe omgeving met een kenmerkend Nobu-restaurant en hoogwaardige voorzieningen.
Adres: City of Dreams Manila, Asean Avenue corner Roxas Boulevard, Entertainment City, Parañaque, Manila, Filipijnen
Telefoon: +63 2 8 691 2888
www.nobuhotelmanila.com

Nobu Hotel Miami Beach
Gelegen aan de beroemde Collins Avenue in Miami Beach, biedt Nobu Hotel Miami Beach een unieke ervaring met exclusieve restaurants, hoogwaardige voorzieningen en stijlvolle inrichting.
Adres: 4525 Collins Ave, Miami Beach, FL 33140, Verenigde Staten
Telefoon: +1 305-674-5585
www.nobuhotelmiamibeach.com

Nobu Ryokan Malibu
Gelegen aan het prachtige strand van Malibu, biedt Nobu Ryokan Malibu een serene en luxueuze omgeving met Japanse invloeden, exclusieve voorzieningen en een adembenemend uitzicht op de oceaan.
Adres: 22752 Pacific Coast Hwy, Malibu, CA 90265, Verenigde Staten
Telefoon: +1 310-460-6300
www.noburyokanmalibu.com

Nobu Hotel Palo Alto
Gelegen in het hart van Silicon Valley, biedt Nobu Hotel Palo Alto een stijlvolle en luxe omgeving met een kenmerkend Nobu-restaurant en hoogwaardige voorzieningen.
Adres: 180 Hamilton Ave, Palo Alto, CA 94301, Verenigde Staten
Telefoon: +1 650-666-3311
www.nobuhotelpaloalto.com

Nobu Hotel Los Cabos
Gelegen aan de prachtige kust van Los Cabos, biedt Nobu Hotel Los Cabos een unieke ervaring met exclusieve restaurants, hoogwaardige voorzieningen en stijlvolle inrichting.
Adres: Carr. Transpeninsular Km 18, San José del Cabo, B.C.S., Mexico
Telefoon: +52 624 689 0000
www.nobuhotels.com/los-cabos/

Nobu Hotel Chicago
Gelegen in het hart van de Windy City, biedt Nobu Hotel Chicago een stijlvolle en luxe omgeving met een kenmerkend Nobu-restaurant en hoogwaardige voorzieningen.
Adres: 854 W Randolph St, Chicago, IL 60607, Verenigde Staten
Telefoon: +1 312-229-9888
www.nobuhotels.com/chicago/

Nobu Hotel Atlanta
Gelegen in het hart van Atlanta, biedt Nobu Hotel Atlanta een stijlvolle en luxe omgeving met een kenmerkend Nobu-restaurant en hoogwaardige voorzieningen.
Adres: 177 Peachtree St NE, Atlanta, GA 30303, Verenigde Staten
Telefoon: +1 404-968-5300
www.nobuhotels.com/atlanta/

Nobu Hotel Marrakech
Gelegen op slechts een steenworp afstand van het culturele epicentrum van Marrakech, biedt Nobu Hotel Marrakech een luxe lifestyle-bestemming met 71 ruime suites, een prachtige rooftop-lounge en restaurant, een luxe spa en fitnesscentrum van 2.000 vierkante meter, binnen- en buitenzwembaden en het eerste Nobu-restaurant in Marrakech.
Adres: Circuit de la Palmeraie، 40000 Marrakech, Marokko
Telefoon: +212 5242-00300
www.nobuhotels.com/marrakech/

Nobu Residences Los Cabos
Gelegen naast het Nobu Hotel Los Cabos, biedt Nobu Residences Los Cabos 60 exclusieve woningen met een kenmerkende luxe service, exclusieve restaurants en speciale voorzieningen. De woningen hebben een prachtig uitzicht op de nabijgelegen golfbaan.
Adres: Carr. Transpeninsular Km 18, San José del Cabo, B.C.S., Mexico
Telefoon: +52 624 689 0000
www.nobuhotels.comlos-cabos/nobu-residences-los-cabos/

Nobu Hotel Atlantic City
Gelegen in Caesars Atlantic City als onderdeel van Caesars' investering van $400 miljoen, biedt Nobu Hotel Atlantic City een luxe omgeving met een spectaculair Nobu-restaurant met uitzicht op de Atlantische Oceaan en de beroemde Boardwalk.
Adres: 2100 Pacific Ave, Atlantic City, NJ 08401, Verenigde Staten
Telefoon: +1 609-441-5165
www.nobuhotels.com/atlantic-city/

Nobu Hotel & Residences Toronto
Gelegen in het hart van de entertainmentwijk van Toronto, biedt Nobu Hotel & Residences Toronto 658 residentiële eenheden, 36 luxe hotelsuites en een Nobu-restaurant op de begane grond. Het hotel bevindt zich op de site van de historische Pilkington Glass Factory en biedt gasten een panoramisch uitzicht op de skyline van Toronto vanuit de top van de westtoren.
Adres: 15 Mercer St, Toronto, ON M5V 1H2, Canada
Telefoon: +1 416-367-7676
www.nobuhotels.com/toronto/

Een van de belangrijkste kenmerken van de Nobu Hotels is de nadruk op persoonlijke service en gastvrijheid. Het getrainde personeel is erop gericht om de gasten een onvergetelijke ervaring te bieden en aan al hun wensen te voldoen. Van aankomst tot vertrek, elke gast wordt behandeld als een VIP en ontvangt de hoogste standaard van service en comfort.

Nobu Hotels hebben ook een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Elk hotel maakt gebruik van energiebesparende technologieën en methoden om water te besparen en afval te verminderen. Bovendien gebruiken de hotels zoveel mogelijk duurzame en lokale materialen om hun ecologische voetafdruk te verminderen.

Naast de hotels biedt Nobu Hospitality ook een portfolio van exclusieve woningen en appartementen. Deze residentiële eigendommen zijn ontworpen om dezelfde hoogwaardige voorzieningen en kenmerkende ervaringen te bieden als de hotels en zijn gelegen op enkele van de meest gewilde locaties ter wereld.

Met zijn unieke mix van gastvrijheid, culinaire ervaringen en luxueuze accommodaties blijft Nobu Hospitality een toonaangevende speler in de wereldwijde horeca. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een familievakantie of een zakelijke bijeenkomst, Nobu Hotels biedt de perfecte omgeving voor een onvergetelijke ervaring.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...