Pegasus Suites & Spa - een luxueus nieuw resort op Santorini

Stel uw voor, je ontwaakt in een luxueuze suite omringd door de glinsterende wateren van de Egeïsche Zee, met een adembenemend uitzicht over de iconische witgekalkte gebouwen van Santorini. Dit is geen droom; dit is de realiteit bij Pegasus Suites & Spa, een gloednieuw resort dat tot de verbeelding spreekt en echt de belichaming is van Griekse luxe. Geniet van de ultieme Griekse vakantie ervaring met zijn buitengewone voorzieningen en adembenemende uitzichten.

Met zijn unieke ligging op de steile kliffen van het idyllische eiland Santorini, biedt Pegasus Suites & Spa een onverslaanbaar panorama over de immer blauwe zee. Het resort straalt op alle fronten pure elegantie uit, van de prachtig vormgegeven suites tot de state-of-the-art spa-faciliteiten. Dit is een plek waar de nadruk ligt op ontspanning en herstel, waar gasten kunnen genieten van de rust die zo kenmerkend is voor het Griekse eilandleven.

Het design van het resort is getuige van een perfecte harmonie tussen traditionele architectonische elementen en moderne luxe. De suites zijn uitgerust met alle denkbare comfort, waaronder privéjacuzzi'sen terrassen, en bieden een betoverend uitzicht op de zee en het omliggende landschap. Gasten kunnen kiezen uit verschillende accommodatiemogelijkheden, variërend van de elegante Standaard Suite tot de superieure Grand Suite met twee verdiepingen.

Pegasus Suites & Spa faciliteert een scala aan ontspannings- en wellnessfaciliteiten, waaronder een ultramoderne spa. Hier kunnen gasten zich onderdompelen in een wereld van rust en ontspanning, met behandelingen variërend van traditionele massages tot geavanceerde huidverjongingsprocedures.

Bij Pegasus Suites & Spa gaat het erom de geest, het lichaam en de ziel in balans te brengen, en daarom besteden ze speciale aandacht aan de gastronomische ervaring. Het resort beschikt over twee voortreffelijke eetgelegenheden: het Under the Stars Restaurant en de Infinity Pool Bar. Beide bieden een unieke culinaire beleving, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste lokale ingrediënten en traditionele Griekse recepten worden gecombineerd met een innovatieve twist.

Het Under the Stars Restaurant serveert een verfijnd menu vol smakelijke verrassingen, vergezeld door een uitgebreide selectie van wijnen uit de eigen kelder van het resort. Gasten kunnen dineren in een romantische setting onder de sterren, terwijl ze genieten van een ononderbroken uitzicht op de zee. De Infinity Pool Bar daarentegen is de perfecte plek om te genieten van verfrissende cocktails en lichte snacks terwijl je ontspant aan de rand van het spectaculaire infinity pool.

Pegasus Suites & Spa is ook de ideale keuze voor speciale evenementen en feesten. Met zijn adembenemende locatie, luxe accommodaties en uitstekende service, biedt het resort een onvergetelijke setting voor bruiloften, jubilea en andere mijlpaalvieringen. De ervaren eventplanners van het resort staan klaar om elk detail te verzorgen en ervoor te zorgen dat elk evenement vlekkeloos verloopt.

Het Pegasus Suites & Spa resort heeft al meerdere onderscheidingen ontvangen voor zijn superieure service en faciliteiten. Het resort heeft onlangs de Traveler'sChoice Award 2020 van TripAdvisor gewonnen, een bewijs van de toewijding van het resort aan kwaliteit en gastvrijheid.

In aanvulling op de buitengewone voorzieningen op het resort zelf, biedt Pegasus Suites & Spa de perfecte uitvalsbasis om het prachtige eiland Santorini te verkennen. Van de charmante dorpen Oia en Fira, tot de beroemde zonsondergangen en bruisende nachtleven, er is voor elke reiziger iets te ontdekken.

 

- Wat zijn enkele van de unieke kenmerken van Pegasus Suites & Spa? Het Pegasus Suites & Spa resort onderscheidt zich door zijn unieke ligging op de kliffen van Santorini, zijn luxe suites en spa-faciliteiten, en zijn twee voortreffelijke eetgelegenheden.
- Welke onderscheidingen heeft Pegasus Suites & Spa ontvangen? Het resort heeft onder andere de Traveler'sChoice Award 2020 van TripAdvisor gewonnen.
- Welke eetgelegenheden zijn er beschikbaar bij Pegasus Suites & Spa? Het resort beschikt over twee restaurants, namelijk het Under the Stars Restaurant en de Infinity Pool Bar.
- Wat biedt de spa bij Pegasus Suites & Spa? De spa bij Pegasus Suites & Spa biedt een scala aan wellness- en ontspanningsbehandelingen, waaronder traditionele massages en geavanceerde huidverjongingsprocedures.
- Hoe kunnen gasten van Pegasus Suites & Spa het eiland Santorini verkennen? Pegasus Suites & Spa biedt een uitstekende uitvalsbasis om het eiland Santorini te verkennen. Gasten kunnen de charmante dorpjes Oia en Fira bezoeken, genieten van de beroemde zonsondergangen of het bruisende nachtleven van het eiland ontdekken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...