One&Only Mandarina brengt je in de mood om te reizen

Na maanden in of rond je huis te hebben gewoond, klinkt een ongerept stuk kustlijn langs de zalige Riviera Nayarit in Mexico waarschijnlijk als de hemel op aarde voor de meesten van ons. Met uitzicht op de Stille Oceaan heeft One&Only Mandarina zijn deuren geopend op 1 november 2020 en het resort heeft al veel lof ontvangen van iedereen die het geluk had om daarheen te gaan.

Gasten worden verwelkomd om te genieten van de afgelegen, ecologisch ontworpen boomhutten en villa's op de klif, om nog maar te zwijgen van een unieke eetervaring met dank aan chef-kok Enrique Olvera. One&Only Mandarina werd voorgesteld als een door de mens gemaakte aanvulling op de unieke topografie van het land. Als zodanig toont het een low-impact, eigentijdse stijl en duurzaam ontwerp, met de jungle dichtbij en 105 vrijstaande boomhutten en villa's verhoogd tussen de luifel of zittende klif.

Zorgvuldig gekozen decoraties en op maat gemaakt houtwerk en artefacten creëren een unieke sfeer in elke kamer, terwijl privédompelbaden en terrassen, kamerhoge ramen, glazen wanden, en uitgestrekte badkamers dragen bij aan de luxe accenten van deze locatie. Een huis ver weg van huis, deze ongelooflijke boomhutten werden gebouwd met klei, hout, edelmetaal en steen, hoewel de beste inheemse grondstoffen uit de regio niet werden weggelaten. Maar er is één manier om uw verblijf hier onvergetelijk te maken. De kenmerkende villa's van het resort verdienen allemaal de aandacht.

Villa One, met 1.747 vierkante meter woonruimtes, omvat drie slaapkamers, een overloopzwembad, een eigen spa en een homegym. De bioscoop op volledig scherm zal u vermaken, de wijnkelder zorgt voor een goed humeur en het royale buitenterras zorgt voor een onvergetelijke avond. Villa Pacifico wordt geleverd met twee privézwembaden, veel entertainment- en woonruimtes - de barbecuegrill geeft me een aantal heerlijke ideeën. Afgezien van deze speciale villa's, zijn One&Only Private Homes ook beschikbaar om te bezitten of te huren, volledig aanpasbaar en beloven serieuze sensaties. Als je honger hebt, is informeel dineren aan het strand of het proeven van bekroonde gerechten slechts een oogwenk verwijderd.

De culinaire meesterwerken worden geleverd dankzij Carao, gelegen op de meest zuidelijke top van het resort. Hier zal de beroemde Mexicaanse chef-kok Enrique Olvera je zintuigen plagen met behulp van een combinatie van moderne benaderingen en oude technieken. De Jetty Beach Club serveert verse zeevruchten, tot in de perfectie gegrild op houtskool, evenals snacks, snelle hapjes en inventieve cocktails - genietend van het paradijs zonder dood te gaan. Wie zou daar 'nee' tegen kunnen zeggen? Er is ook een gezinsvriendelijke eetbestemming, genaamd Alma. waar een verscheidenheid aan menu's van tuin tot bord met seizoensgebonden specialiteiten en Pan-Amerikaanse gerechten zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Natuurlijk kunnen volwassenen The Treetop bar en zijn cocktails overwegen.

Aan het eind van de dag gaat er niets boven een bezoek aan de magische One&Only Spa. Gevonden in een natuurlijke vulkanische rotstuin, belooft deze plek een verzameling van zes geïsoleerde, afgesloten behandelkamers waar men een wereld van oude genezing kan ervaren: de Spa combineert inheemse tradities met krachtige biologische producten. Als je ook aan schoonheid denkt, moet je je ervan bewust zijn dat het wereldwijde natuurlijke huidverzorgingsmerk Tata Harper je gedekt heeft. Je huid wordt getransformeerd, je zintuigen worden verleid, je lichaam zal plezier voelen terwijl je ziel dit vlak verlaat - tenminste voor een seconde


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...