Laguna Lodge Eco-Resort de ultieme ontspanning in Guatemala's prachtige natuur

Het Laguna Lodge Eco-Resort & Nature Reserve in Guatemala biedt de ideale vakantiebestemming voor gasten die op zoek zijn naar rust en ontspanning, omringd door de prachtige natuur van het Maya-Guatemala. Het resort ligt direct aan de oevers van het meer van Atitlan en is alleen per boot bereikbaar, wat het gevoel van afzondering en rust versterkt.

Het resort biedt zes verschillende soorten luxe suites, elk ingericht in een eenvoudige maar comfortabele Maya-stijl, met namen zoals Jaguar, Quetzal, Tecun Uman, Pato Poc, Monja Blanca en Ceiba. Het uitzicht op het meer is adembenemend en de luxe voorzieningen worden zeer gewaardeerd.

Gasten kunnen genieten van de Hummingbird Spa, die traditionele Maya-behandelingen combineert met de nieuwste spa-technologie en trends. De spa biedt verschillende aantrekkelijke diensten waardoor u zich meer verwend voelt dan ooit tevoren.

Het meer van Atitlan biedt ook veel mogelijkheden voor activiteiten zoals kajakken, paragliden, mountainbiken, paardrijden en duiken, terwijl het natuurreservaat rijk is aan biodiversiteit en vogelleven. Het Laguna Lodge Eco-Resort & Nature Reserve is de ideale bestemming voor gasten die willen ontsnappen aan de stress van het stadsleven en willen genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Het resort biedt ook educatieve tours en workshops over de lokale cultuur, geschiedenis en ecologie, die gasten de kans geven om meer te leren over de regio en haar inheemse volkeren.

Bovendien is het Laguna Lodge Eco-Resort & Nature Reserve een toonaangevend voorbeeld van duurzaam toerisme. Het resort is gebouwd met lokale materialen en technieken en gebruikt zonne-energie voor verwarming en elektriciteit. Het resort ondersteunt ook lokale gemeenschapsprojecten en streeft naar een minimale impact op het milieu.

Gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant van het resort, waar biologische ingrediënten worden gebruikt, lokaal geproduceerd en vers gevangen vis uit het meer van Atitlan wordt geserveerd. Het resort biedt ook ruimte voor evenementen, zoals bruiloften en zakelijke bijeenkomsten, met een prachtig uitzicht op het meer als achtergrond.

Het resort organiseert ook verschillende activiteiten en evenementen om de lokale gemeenschap te ondersteunen, zoals het planten van bomen, het schoonmaken van het meer en het ondersteunen van lokale ambachtslieden. Gasten kunnen deelnemen aan deze activiteiten en zo bijdragen aan het behoud van het ecosysteem en de lokale cultuur.

Naast de Hummingbird Spa biedt het resort ook yogalessen, meditatie en andere wellness-activiteiten. Gasten kunnen zich laten onderdompelen in de rustgevende en helende energie van de omringende natuur, terwijl ze tegelijkertijd hun lichaam en geest ontspannen en versterken.

Het Laguna Lodge Eco-Resort & Nature Reserve is ook een uitstekende uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, zoals de nabijgelegen dorpen Santiago Atitlan en San Juan La Laguna, waar gasten kunnen kennismaken met de traditionele weefkunst en keramiek van de regio.

Kortom, het Laguna Lodge Eco-Resort & Nature Reserve biedt niet alleen luxe accommodaties en voorzieningen, maar ook een diepgaande culturele en ecologische ervaring die gasten de schoonheid en rijkdom van Guatemala laat ontdekken terwijl ze zich ontspannen en opladen in de rustige omgeving van het resort.

Laguna Lodge Eco-Resort & Nature Reserve in Guatemala

  • Accommodatie: Het resort biedt zes verschillende soorten luxe suites, elk ingericht in een eenvoudige maar comfortabele Maya-stijl, met namen zoals Jaguar, Quetzal, Tecun Uman, Pato Poc, Monja Blanca en Ceiba. Elke suite biedt een adembenemend uitzicht op het meer van Atitlan en is uitgerust met moderne voorzieningen zoals wifi, kluisjes en een minibar.

  • Restaurant: Het restaurant van het resort serveert heerlijke maaltijden bereid met biologische ingrediënten en lokaal geproduceerde producten, waaronder vers gevangen vis uit het meer van Atitlan. Het restaurant biedt ook vegetarische en glutenvrije opties en heeft een uitgebreide wijnkaart.

  • Bar: De bar van het resort biedt een breed scala aan cocktails, lokale bieren en wijnen, evenals een selectie van lichte snacks en hapjes. Gasten kunnen ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op het meer terwijl ze genieten van hun favoriete drankje.

  • Hummingbird Spa: De Hummingbird Spa biedt traditionele Maya-behandelingen en moderne spa-technologieën om gasten te helpen ontspannen en hun lichaam en geest te verjongen. De spa biedt verschillende behandelingen, zoals massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen, evenals yogalessen en meditatie.

  • Activiteiten: Het resort biedt verschillende activiteiten en excursies, zoals kajakken, paragliden, mountainbiken, paardrijden en duiken in het meer van Atitlan. Gasten kunnen ook wandelen in het natuurreservaat of deelnemen aan educatieve tours en workshops over de lokale cultuur en geschiedenis.

  • Evenementenruimte: Het resort biedt ook ruimte voor evenementen, zoals bruiloften en zakelijke bijeenkomsten, met een prachtig uitzicht op het meer als achtergrond. Het evenemententeam van het resort kan helpen bij het plannen en organiseren van elk type evenement.

  • Duurzaam toerisme: Het Laguna Lodge Eco-Resort & Nature Reserve is een toonaangevend voorbeeld van duurzaam toerisme. Het resort is gebouwd met lokale materialen en technieken en gebruikt zonne-energie voor verwarming en elektriciteit. Het resort ondersteunt ook lokale gemeenschapsprojecten en streeft naar een minimale impact op het milieu.

Bezoek Website
JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...