De Lodge at Pico Bonito is een Betoverende Jungle-Oase in Honduras

Het regenwoud is al geruime tijd een controversieel onderwerp, maar één ding is zeker: iedereen zou het minstens één keer in zijn leven uit de eerste hand moeten ervaren. De Lodge at Pico Bonito biedt bezoekers de perfecte plek om dat te doen. Gelegen in het hart van de jungle van Honduras, is dit resort de ideale plek voor natuurliefhebbers en avonturiers die willen genieten van de schoonheid van het regenwoud.

Met zijn betoverende kleuren en weelderige flora en fauna is The Lodge at Pico Bonito een plek waar je glanzende diepgroene bladeren, een helderblauwe lucht, een aquamarijnzwembad en verschillende vlinders, bloemen en tropische vogels kunt zien. Het resort biedt bezoekers 400 hectare aan prachtige natuur om te verkennen en te ontdekken.

Gasten kunnen genieten van activiteiten zoals het beklimmen van luifeltorens voor een uniek vogelperspectief op de jungle, het spotten van toekans, cotinga's en kolibries, en een bezoek aan de vlinderboerderij, gespecialiseerd in de prachtige blauwe morpho. Er is ook een toevluchtsoord voor lamantijnen, waar 50 overgebleven West-Indische Manatees elke warme dag in alle veiligheid genieten.

Het restaurant van The Lodge at Pico Bonito serveert lokale gerechten en biedt gasten een prachtig uitzicht op de jungle. De spa van het resort biedt een breed scala aan behandelingen en massages om gasten te helpen ontspannen en revitaliseren.

Naast deze faciliteiten biedt The Lodge at Pico Bonito ook een conciërgeservice en excursiebalie om gasten te helpen bij het plannen van hun avonturen in de jungle. Er is ook gratis wifi beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimtes.

The Lodge at Pico Bonito is een onvergetelijke bestemming voor avonturiers en natuurliefhebbers die willen genieten van de ongerepte schoonheid van het regenwoud. Met zijn uitstekende faciliteiten, unieke activiteiten en prachtige accommodatie is dit resort de perfecte plek om te ontspannen, te verkennen en te genieten van alles wat de jungle te bieden heeft. 

Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste faciliteiten en diensten van The Lodge at Pico Bonito:

Accommodatie:

  • Hutten van 400 m², elk met een eigen hangmat en uitzicht op de jungle


Activiteiten:

  • Natuurobservatie en avontuurlijke sporten zoals wildwaterraften, snorkelen en paardrijden
  • Bezoeken aan Maya-ruïnes en de vlinderboerderij
  • Toevluchtsoord voor lamantijnen


Andere faciliteiten:

  • Een aquamarijnzwembad omringd door weelderige tuinen
  • Restaurant dat lokale gerechten serveert met uitzicht op de jungle
  • Spa met een breed scala aan behandelingen en massages
  • Conciërgeservice en excursiebalie
  • Gratis wifi in de gemeenschappelijke ruimtes

 

Bezoek Website
Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...