Kimpton Hotels luxe ervaring voor gasten en hun huisdieren

In de uitnodigende wereld van Kimpton Hotels & Restaurants wordt gastvrijheid naar een hoger niveau getild met een ongeëvenaarde ervaring die niet alleen is voorbehouden aan tweevoeters, maar ook aan hun viervoetige vrienden. Met een hartelijke mix van design, voorzieningen en persoonlijke service, streven Kimpton Hotels ernaar om elk verblijf uniek te maken voor al hun gasten, inclusief de pluizige leden van de familie.

Kimpton, opgericht in 1981 door Bill Kimpton, is een pionier op het gebied van boetiekhotels en heeft zich altijd gericht op het leveren van authentieke en lokale ervaringen. De hotelketen, tegenwoordig onderdeel van de InterContinental Hotels Group (IHG), omarmt zijn oorsprong met hotels die elk hun eigen persoonlijkheid hebben. Geen enkel hotel is hetzelfde; elk pand weerspiegelt de cultuur en de gemeenschap waarin het zich bevindt. Dit unieke karakter wordt versterkt door de doordachte aandacht voor details en het streven naar perfectie, waarmee Kimpton als merk herkenbaar is geworden.

Centraal binnen het ethos van Kimpton staat de overtuiging dat iedere gast zich moet kunnen ontspannen en genieten alsof ze thuis zijn, zelfs als dat 'thuis' tijdelijk is. Dit wordt wel duidelijk door de aanbieding van luxe voorzieningen. De kamers zijn immer smaakvol ingericht en uitgerust met alles wat nodig is voor comfort en gemak, zoals yoga matten, luxueuze badproducten en het gebruik van gratis fietsen om de omgeving te verkennen. Gasten worden eveneens verwelkomd met gratis thee en koffie in de ochtend en kunnen zich 's avonds ontspannen bij een sociale uur met wijn.

Bij Kimpton is gastvrijheid meer dan alleen de faciliteiten; het is ook een warme en persoonlijke service die men biedt. De medewerkers staan bekend om hun vriendelijkheid en bereidheid om dat extra stapje te zetten om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Van persoonlijke begroetingen tot insider tips voor lokale eetgelegenheden en attracties, het team zorgt ervoor dat gasten zich gewaardeerd en verzorgd voelen.

En dan is er nog de 'Pet Purr-fect Policy'. Kimpton Hotels is er trots op dat ze pet-friendly zijn en moedigen gasten aan om hun huisdieren mee te nemen op reis. Deze open-armed benadering geldt voor allerlei huisdieren, of het nu een kat, hond, reptiel of vogel is – allemaal zonder extra kosten of gedoe. Tijdens hun verblijf kunnen huisdieren ook genieten van hun eigen luxe ervaring, inclusief bedden, kommetjes en speciale traktaties. Het personeel is zelfs bereid om uitlaatservices of oppasdiensten te regelen, zodat huisdieren evenveel verwend worden als hun eigenaren.

Deze inclusieve houding strekt zich ook uit tot gemeenschappelijke ruimtes. Vele Kimpton Hotels bieden bijvoorbeeld een 'Yappy Hour' aan, een gelukkige samenkomst voor mens en dier om samen te socialiseren. Dergelijke initiatieven maken Kimpton Hotels tot een fantastische keuze voor reizigers die hun huisdieren beschouwen als integraal onderdeel van hun gezin.

Met locaties verspreid over steden zoals San Francisco, New York en Amsterdam, biedt Kimpton een unieke mengeling van lokale charme en onberispelijke service, ongeacht waar je verblijft. Deze buitengewone gastvrijheid, gecombineerd met de zorg voor zowel mensen als huisdieren, heeft Kimpton Hotels geholpen om een trouwe schare fans op te bouwen en een indrukwekkende reputatie in de gastvrijheidsindustrie te verdienen.

Verder dan de imposante lobby's en de prachtig ingerichte kamers, gaat Kimpton's toewijding aan een superieure ervaring ook over de interactie met de lokale gemeenschap. De hotels organiseren regelmatig evenementen en partnerschappen met lokale bedrijven en kunstenaars om gasten een authentieke en cultureel verrijkte ervaring te bieden.

De unieke aanpak van Kimpton, waarbij de gast centraal staat en huisdieren worden omarmd alsof het hun eigen thuis is, maakt het merk onderscheidend in een markt vol cookie-cutter opties. Het is deze combinatie van inclusiviteit, lokale flair en uitmuntende service die ervoor zorgt dat Kimpton-hotels uitblinken als bevoorrechte bestemmingen voor diegenen die op zoek zijn naar luxe en een warm welkom, voor alle leden van de familie.

Zoals Kimpton blijft groeien en hun aanbod van ervaringen uitbreiden, blijft het bedrijf trouw aan de fundamenten die het zo succesvol hebben gemaakt: onberispelijke klantenservice, individueel karakter en een hartelijk welkom voor ieder wezen, op twee of vier poten. Daarom, of je nu een stedelijke ontdekkingsreiziger bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannen verblijf waar je harige vriend ook van kan genieten, Kimpton Hotels belooft een onvergetelijke ervaring die aanvoelt als thuiskomen - waar je ook bent.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...