Hotel Bardo Savannah opent in Februari – luxe oase in historisch stadshart

Hotel Bardo Savannah, een aanwinst voor het rijke tapestry van historische en hedendaagse allure in de stad Savannah, heeft zijn deuren geopend in februari. Deze nieuwe vestiging vertegenwoordigt een elegante symbiose van moderne verfijning en de tijdloze elegantie die zo karakteristiek is voor deze historische Amerikaanse stad.

Hotel Bardo is een creatie van de befaamde hotelier Devesh Patel, bekend om zijn aandacht voor detail en de unieke ervaringen die hij zijn gasten biedt. Dit boetiekhotel is gepositioneerd als een luxueuze ontsnapping, een plaats waar moderne elementen en historische invloeden zich vermengen tot een uniek samenspel. Het hotel is ontworpen met het oog op rust en zelfontplooiing, en biedt gasten een intieme en persoonlijke ervaring, weg van de drukte van het alledaagse leven.

Binnen de muren van Hotel Bardo Savannah worden gasten verwelkomd in een ambiance die zowel serene rust als zorgvuldige gastvrijheid uitstraalt. Met slechts 19 kamers en suites is het een exclusieve bestemming die luxe en privacy hoog in het vaandel draagt. Elke kamer is als een individuele sanctuarium, zorgvuldig ingericht met handgeselecteerde kunst en luxe materialen. Het kleurenpalet van aarde- en natuurtinten creëert een vredige en harmonieuze sfeer die naadloos integreert met de geest van Savannah.

De kamers zijn voorzien van diverse comfortverhogende faciliteiten, waaronder kingsize bedden met linnen van premium kwaliteit, biodynamische minibars en ruime badkamers met regendouches. Deze doordachte details dragen bij aan de sublieme ervaring van ontspanning en comfort.

Het hotel biedt ook een verscheidenheid aan gemeenschappelijke ruimtes die de gasten uitnodigen om te socialiseren of te ontspannen in alle gemoedsrust. De binnenplaats van het hotel is een prachtig voorbeeld van de fusie tussen open ruimte en intieme setting. Het is een plek waar gasten kunnen genieten van de zachte bries en de rustgevende geluiden van de natuurlijke omgeving.

Voor de culinaire liefhebbers biedt Hotel Bardo een uitzonderlijke gastronomische ervaring. Het hoge niveau van eetgelegenheden is een belangrijk aspect voor deze exclusieve locatie, en gasten kunnen rekenen op een aanbod dat de lokale keuken naar een hoger niveau tilt. Met de nadruk op seizoensgebonden en lokale ingrediënten, belooft de keuken van Hotel Bardo een ware verwennerij te zijn voor de zintuigen.

De opening van Hotel Bardo in Savannah is niet alleen een verrijking voor het hotelaanbod, maar voegt ook een nieuwe dimensie toe aan de culturele en sociale scene van de stad. Het hotel is perfect gesitueerd om te genieten van de architectonische wonderen, de geplaveide straatjes en het weelderige groen dat Savannah zo uniek maakt.

Savannah is een stad met een rijk verleden, waar de sporen van de geschiedenis op harmonieuze wijze overgaan in het hedendaagse leven. Het is deze essentie die Hotel Bardo Savannah vastlegt en viert. Gasten kunnen zich onderdompelen in de cultuur, kunst en natuur van de stad, terwijl ze terugkeren naar een oase van rust aan het einde van de dag.

Met zijn opening in februari is Hotel Bardo Savannah klaar om gasten te verwelkomen die op zoek zijn naar een onvergetelijk verblijf. Of men nu de stad bezoekt voor zijn historische schatten, de levendige kunstscene of gewoon om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, dit boetiekhotel is de perfecte uitvalsbasis voor elke ontdekkingsreiziger.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...