Het nieuwe lifestyle Hotel des Grands Voyageurs opent binnenkort in Parijs

Hotel des Grands Voyageurs is een nieuw levensstijlhotel dat binnenkort zijn deuren zal openen in Parijs. De naam van het hotel, vertaald als 'het hotel van de grote reizigers', is een indicatie van haar ambitie om een ontmoetingsplaats te worden voor wereldreizigers, kunstliefhebbers en avonturiers die op zoek zijn naar een authentieke Parijse ervaring.

Het hotel ligt in het hart van Parijs, in het 2de arrondissement, dat bekend staat als een levendige en trendy buurt, rijk aan historische monumenten, kunstgalerijen en chique modewinkels. De locatie biedt de ideale setting voor het Hotel des Grands Voyageurs, dat zichzelf positioneert als een boetiekhotel met als doel een unieke cross-culturele ervaring te bieden door middel van kunst, design en gastronomie.

Binnenin het hotel zullen bezoekers een prachtig interieurontwerp vinden, gecombineerd met het rijke culturele erfgoed van Parijs, geïnspireerd op de grandeur van de Haussmann-stijl. Elke kamer zal uniek zijn, met speciaal ontworpen meubels en decoratieve items, terwijl gemeenschappelijke ruimtes zal worden verrijkt met kunstwerken.

Gastronomie speelt ook een cruciale rol in de beleving van het Hotel des Grands Voyageurs. Het hotel zal een restaurant en bar huisvesten waar chef-koks lokale en internationale gerechten zullen bereiden met verse, hoogwaardige ingrediënten. Een cocktailbar, lounge en bibliotheekruimte zullen ook beschikbaar zijn voor gasten om te ontspannen en te genieten van hun tijd.

Het hotel heeft als doel het verleden en het heden samen te brengen door middel van de diensten die het aanbiedt. Daartoe zal het hotel een scala aan voorzieningen aanbieden, zoals een conciërgedienst, een fitnessruimte, spadiensten en meer.

Terwijl Hotel des Grands Voyageurs zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt, wordt er al veel verwacht van dit nieuwe hotel. Met zijn unieke benadering van gastvrijheid, zijn sterke focus op kunst en cultuur, evenals zijn uitmuntende eetgelegenheden, belooft het hotel een spannende nieuwe toevoeging te zijn aan het bruisende Parijse hotelwezen. Al met al biedt het Hotel des Grands Voyageurs gasten de kans om de rijkdom van de Franse cultuur te ervaren, gecombineerd met moderne verwachtingen van luxe en comfort.

 

- Waar is het Hotel des Grands Voyageurs gelegen? Het hotel ligt in het hart van Parijs, in het 2de arrondissement.
- Welke unieke ervaring biedt het Hotel des Grands Voyageurs? Het biedt een unieke cross-culturele ervaring door middel van kunst, design en gastronomie.
- Wat is de interieurstijl van het hotel? Het interieurdesign is geïnspireerd op de grandeur van de Haussmann-stijl met elk kamer uniek ontworpen.
- Welke goumetervaring biedt het Hotel des Grands Voyageurs? Het heeft een restaurant en bar waar lokale en internationale gerechten worden bereid.
- Welke voorzieningen biedt het Hotel des Grands Voyageurs? Het hotel zal een scala aan voorzieningen aanbieden, zoals een conciërgedienst, een fitnessruimte, spadiensten en meer.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...