Be Tulum Resort geeft luxe en natuur in harmonie aan de Maya-Rivièra

Het Be Tulum Resort bevindt zich in een idyllisch stukje paradijs in Mexico, aan de schitterende Maya-Caribische kust en omringd door de legendarische overblijfselen van een van 'swerelds oudste culturen. Het resort, ontworpen door Sebastian Sas, combineert luxe en de betoverende charme van de prachtige locatie. Het is het enige resort met volledige service in de omgeving en biedt moderne accommodaties die perfect harmoniëren met de ongerepte natuurlijke omgeving.

Be Tulum biedt comfort en rust, ideaal voor ontspanning en een onvergetelijke ervaring. Het resort beschikt over twintig ruime suites, verdeeld over vijf gebouwen, met een eigentijds, minimalistisch ontwerp dat lokale kalksteen, warm Braziliaans hout en opvallende Bisazza-mozaïektegels combineert. De suites op de begane grond hebben een privézwembad en terras, terwijl de suites op de bovenverdieping vrijstaande jacuzzi'sen balkons bieden.

Bovendien beschikt het resort over twee privé-penthouses met eigen terraszwembaden en adembenemende uitzichten op het UNESCO-werelderfgoed Sian Ka'an, wat 'geboorteplaats van de hemel' betekent. Met uitstekende diensten, levendige ruimtes om te zien en gezien te worden, en een ontspannen sfeer, is het Be Tulum Resort een verborgen juweeltje aan de weelderige Maya-Rivièra.

Be Tulum Resort biedt een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen om gasten een luxueuze en onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden. Hieronder volgt een opsomming met een gedetailleerde beschrijving van de restaurants, bars, accommodaties en andere faciliteiten:

Restaurants en bars:

• Maresías: Dit gastronomische restaurant serveert heerlijke lokale en internationale gerechten, bereid met de beste ingrediënten en met een focus op verse zeevruchten. Het stijlvolle en ontspannen decor draagt bij aan de unieke eetervaring.
• Ocumare Bar: Deze chique bar biedt een uitgebreide selectie van verfrissende cocktails, wijn en andere dranken, ideaal om te genieten van een ontspannen avond met een adembenemend uitzicht op de zonsondergang.

Accommodaties:

• Garden Suites: Ruime suites op de begane grond met een privézwembad, terras, luxe beddengoed en een minimalistisch ontwerp met lokale kalksteen en Braziliaans hout.
• Ocean View Suites: Deze suites op de bovenste verdieping bieden een panoramisch uitzicht op de oceaan, vrijstaande jacuzzi s, balkons, en luxe voorzieningen voor een comfortabel verblijf.
• Private Penthouses: Exclusieve penthouses met eigen terraszwembaden, een adembenemend uitzicht op het UNESCO-werelderfgoed Sian Ka'an, en luxe voorzieningen voor een onvergetelijke ervaring.

Andere faciliteiten:

• Yäan Wellness Spa: Een luxueuze spa met een uitgebreid aanbod aan behandelingen, zoals massages, gezichtsbehandelingen, lichaamspakkingen, en therapeutische baden, om het welzijn van lichaam en geest te bevorderen.
• Yoga- en meditatieruimte: Een serene ruimte voor yoga- en meditatiesessies, geleid door ervaren instructeurs om balans en innerlijke rust te vinden.
• Excursie- en activiteitencentrum: Hier kunnen gasten een verscheidenheid aan excursies en activiteiten boeken om de natuurlijke schoonheid en cultuur van de regio te ontdekken, zoals snorkelen, duiken, en het bezoeken van nabijgelegen Maya-ruïnes.
• Strandclub: Een exclusieve strandclub met comfortabele ligbedden, parasols, en attente service, ideaal om te ontspannen en te genieten van de zon en het kristalheldere water van de Maya-Riviera.
• Vergaderruimte: Een moderne en stijlvolle ruimte voor zakelijke bijeenkomsten, evenementen en sociale bijeenkomsten, met alle benodigde voorzieningen en ondersteuning voor een succesvolle bijeenkomst.

Deze uitgebreide faciliteiten en voorzieningen dragen bij aan de onvergelijkbare ervaring die het Be Tulum Resort biedt aan haar gasten, die zich kunnen onderdompelen in luxe en comfort, terwijl ze genieten van de adembenemende natuurlijke schoonheid en rijke cultuur van het Maya-Caribische paradijs.

Het resort biedt ook een verscheidenheid aan excursies en activiteiten om de rijke cultuur en natuur van de regio te ontdekken. Enkele van deze activiteiten zijn snorkelen en duiken in de kristalheldere wateren, het verkennen van de nabijgelegen Maya-ruïnes, of een bezoek brengen aan de pittoreske stad Tulum en zijn prachtige stranden.

Be Tulum Resort hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Het resort maakt gebruik van zonne-energie en milieuvriendelijke materialen, en streeft ernaar om de impact op het milieu tot een minimum te beperken.

Het Be Tulum Resort biedt een onvergelijkbare vakantie-ervaring, waar gasten kunnen genieten van luxe en comfort, terwijl ze zich onderdompelen in de adembenemende natuurlijke schoonheid en rijke cultuur van het Maya-Caribische paradijs. Het is een ideale bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke vakantie, ver weg van de drukte van het dagelijks leven.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...