Herfst Picknickpakket in Central Park aangeboden door het Lowell Hotel

De magie van de herfst in New York City is misschien wel op zijn meest betoverende in het wereldberoemde Central Park. De veranderende kleurenpracht van de natuur biedt een indrukwekkend schouwspel dat zowel toeristen als locals weet te fascineren. Het is in dit seizoen dat het Lowell Hotel, een baken van elegantie gelegen aan de Upper East Side, een bijzondere ervaring aanbiedt die de essentie van herfst volledig omarmt: het Herfst Picknickpakket in Central Park.

De herfst in New York brengt een adembenemende verandering met zich mee als het groene bladerdak van Central Park transformeert in een schilderij van warme herfsttinten. Deze periode is een welkome afwisseling van de constant bruisende energie van de stad, waarin de natuur haar jaarlijkse cyclus van leven en vergaan tentoonstelt. Rood, geel en oranje tinten sieren de bomen en bedekken de paden, waardoor er een surrealistische en bijna sprookjesachtige omgeving ontstaat.

Terwijl de stad zich opmaakt voor de herfst met zijn traditionele activiteiten, zoals pompoenplukken en de beroemde Halloween-vieringen, biedt het Lowell Hotel een unieke picknickervaring die je uitnodigt om even te ontsnappen aan het alledaagse. Het hotel, dat bekend staat om zijn luxe en finesse, biedt zijn gasten de kans om te genieten van een culinair avontuur midden in de serene omgeving van het park.

Het Herfst Picknickpakket van het Lowell Hotel is met zorg samengesteld om aan de verwachtingen van elke fijnproever te voldoen. Op een koele herfstdag kun je genieten van versgebakken broden, een selectie van artisanale kazen, fijn gesneden kwaliteitsvleeswaren, en een variëteit aan frisse seizoenssalades. Deze smaakvolle lekkernijen worden prachtig gepresenteerd in een traditionele rieten picknickmand, die de belofte van een onvergetelijke ervaring al doet vermoeden.

Maar het Lowell gaat niet alleen over wat er op het bord komt te liggen. Elk onderdeel van de picknick is zorgvuldig bedacht om comfort en gemak te waarborgen. Zachte dekens bieden warmte en een comfortabel oppervlak om op te loungen, terwijl pluche kussens elk plekje in het park omtoveren tot een uitnodigende zithoek. En mocht het weer omslaan, zoals dat kan in de herfst, dan staat er netjes een paraplu klaar om bescherming te bieden tegen een onverwachte bui.

Dit picknickconcept tilt de traditionele betekenis van een picknick naar een hoger niveau, door middel van een vleugje luxe en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Gasten die deelnemen aan deze gastronomische ontsnapping kunnen genieten van de rust en schoonheid om hen heen terwijl ze worden omgeven door de voortreffelijke service die men van het Lowell gewend is.

Voor degenen die op zoek zijn naar romantiek, biedt het Herfst Picknickpakket een ongeëvenaard romantisch decor. Stellen kunnen zich nestelen onder de verkleurende bladeren en genieten van een intiem moment. Maar ook voor vrienden of familie is het een ideale manier om quality time door te brengen en samen te genieten van al het lekkers en de natuur.

Als de picknick ten einde komt, dan blijft de echo van deze unieke ervaring hangen. De gedeelde lach, de smaken en de geur van de herfst, zullen herinneringen vormen die lang gekoesterd zullen worden. Dit is de herfst in New York, op een wijze die alleen door het Lowell Hotel tot stand kan worden gebracht, in een park dat met recht als één van de mooiste ter wereld beschouwd mag worden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...