Geniet van luxe in het Tahoma penthouse in Ritz Carlton Portland

Dit opmerkelijke penthouse biedt uitzicht op de glooiende bergen en de Stille Oceaan, voor gemiddeld €7,5 miljoen. Met zijn 5-sterren luxe en ongeëvenaard uitzicht is het Tahoma penthouse in het Ritz Carlton Portland een opmerkelijkheid. Dit schitterende verblijf bevindt zich in het centrum van de prachtige stad Portland, met de Stille Oceaan en de glooiende Columbia River Gorge als uitzicht. Het penthouse is 3.400 vierkante voet groot en biedt een keur aan faciliteiten.

Om te beginnen biedt dit penthouse een open woonconcept met een woon- en eetkamer, waaronder een gashaard, hoge plafonds met verschillende balken en draadglasraampartijen, die het uitzicht benadrukken. Verder bevinden zich in het gebouw nog twee slaapkamers met badkamers en suite, een bioscopen en media-ruimte en een volledig uitgeruste kantoorruimte. Deze ruimtes zijn voorzien van luxe materialen zoals olijfhouten vloeren en granieten aanrechtbladen. Ook beschikt het penthouse over meerdere terrassen, waarvan er een is voorzien van een bubbelbad.

Uiteraard is dit penthouse ook uitgerust met allerlei moderne technologieën en comfortabele gemakken. Hierbij valt onder andere een geavanceerd verlichtingssysteem te noemen, waarmee je in elke ruimte je eigen sfeer kunt creëren. Daarnaast zijn er ook slimme beveiligingssystemen aanwezig die de bewoners monitoren en de aparte parkeergarage bedienen.

In het nabijgelegen Ritz Carlton Hotel geniet je van exclusieve diensten zoals een 24-uurs conciergeservice, persoonlijke shopping assistance en alle receptieservices die je maar kunt bedenken. Bovendien heeft het de beschikking over een aantal luxueuze faciliteiten, waaronder een omheind zwembad, het spa-deel en een exclusief restaurant met terras.

Het Tahoma penthouse is momenteel op de markt voor een gemiddelde prijs van €7,5 miljoen. Dit is een uitstekende prijs voor een dergelijke exclusieve locatie, waar je kunt genieten van het unieke 5-sterrenluxe en buitengewone comfort. Wil je dit penthouse in Ritz Carlton Portland jouw thuis maken?

The Ritz-Carlton Residences, Portland: een nieuwe definitie van luxe in de Pacific Northwest

In het hart van Portland, een stad die bekend staat om zijn bruisende cultuur en adembenemende landschappen, verrijst een nieuw icoon aan de horizon: The Ritz-Carlton Residences. Deze residentiële toren biedt een ongeëvenaard uitzicht op de stad, de weelderige West Hills, de Willamette-rivier en ver daarbuiten, en belooft een leven van ongekende luxe in de Pacific Northwest.

Deze residenties zijn niet zomaar een plek om te wonen. Ze zijn een ervaring op zich. Bewoners worden ondergedompeld in een wereld waar zaken en plezier samenkomen, waar creatieve geesten en culturele pioniers elkaar ontmoeten in een omgeving die zowel ontspannen als verfijnd is.

Elke woning, variërend van één tot drie slaapkamers, is ontworpen met oog voor detail en luxe. De penthouses, beschikbaar in zowel afgewerkte als onafgewerkte configuraties, bieden een nog hoger niveau van verfijning en exclusiviteit. Grote glazen ramen en privébalkons zorgen ervoor dat bewoners elke dag kunnen genieten van het panoramische uitzicht.

Maar wat deze residenties echt onderscheidt, zijn de voorzieningen. The Ritz-Carlton staat wereldwijd bekend om zijn uitzonderlijke gastvrijheid en unieke ervaringen. Deze toewijding aan service en kwaliteit is nu ook te vinden in Portland. Vanaf het moment dat bewoners hun autosleutels overhandigen aan de valet tot het moment dat ze de speciale liften voor eigenaren betreden, wordt elk aspect van hun leven getransformeerd in een buitengewone ervaring.

Daarnaast is de eetcultuur van Portland geïntegreerd in de residenties. De stad staat bekend om zijn culinaire kunsten, en The Ritz-Carlton Residences beloven een culinaire reis die de rijke ingrediënten van de Pacific Northwest combineert met internationale inspiratie. Of bewoners nu zin hebben in een verfijnd diner met een adembenemend uitzicht, een levendige ontdekkingstocht van wereldse smaken, of een late snack, de eetopties zullen ongetwijfeld indruk maken.

De locatie van de residenties in het centrum van Portland is ook een belangrijk verkooppunt. Bewoners bevinden zich midden in een van de meest levendige steden van Noord-Amerika, omringd door trendy winkels, populaire restaurants en groene ruimtes om te verkennen. Bovendien biedt de stad efficiënte lightrail-systemen, veilige fietsroutes en voetgangerspaden, waardoor het gemakkelijk is om andere delen van de stad te ontdekken.

Voor degenen die verder willen reizen, biedt Oregon tal van avonturen. Of het nu gaat om het verkennen van de beroemde wijnhuizen van de Willamette Valley, het genieten van de wilde Pacifische kust, of het ontdekken van de talloze watervallen en wandelpaden van Mt. Hood en de Columbia River Gorge, er is altijd iets nieuws te beleven.

The Ritz-Carlton Residences, Portland, vertegenwoordigt niet alleen luxe wonen, maar ook een levensstijl die rijk is aan cultuur, avontuur en verfijning. Het is een plek waar het beste van de stad en de natuur samenkomen, en waar bewoners elke dag kunnen genieten van het beste dat de Pacific Northwest te bieden heeft.

 

Opmerking: Hoewel The Ritz-Carlton Residences, Portland, de naam 'Ritz-Carlton' draagt, zijn ze niet eigendom van, verkocht of ontwikkeld door The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C. of haar gelieerde ondernemingen. BPM Real Estate Group gebruikt de merken van The Ritz-Carlton onder licentie.

 

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...