Geniet van een gastvrije Bahamaanse vakantievilla op Yellowbird Estate

Een reis naar de Bahamas is voor veel mensen het ultieme vakantieideaal. Met haar helderblauwe water, witte zandstranden en de eindeloze zon, is het een bestemming waar je letterlijk en figuurlijk kunt ontspannen. Maar wat als je vakantie-ervaring nog een stapje verder kon gaan? Voor degenen die niet alleen op zoek zijn naar ontspanning aan de kust, maar ook naar een vleugje luxe en ultieme gastvrijheid, is er nu Yellowbird Estate, gelegen op het prachtige Eleuthera, een van de veelzijdige eilanden van de Bahamas.

Het hart van de gastvrijheid op Yellowbird Estate is de grote, fraai ingerichte villa, met liefde ontworpen door eigenaar en architect Ian Douglas. De villa biedt ruimte voor wel twaalf personen en maakt het daarmee de perfecte locatie voor familiebijeenkomsten, vriendengroepen of zelfs kleine retraite-evenementen. De accommodatie omvat een hoofdhuis, twee appartementen boven elkaar en een charmant huisje buiten de poorten van het landgoed.

In het hoofdhuis vind je een ruime woonkamer die overloopt in een open keuken met alle denkbare moderne apparatuur. Het is de ideale plek voor gezamenlijke maaltijden of ontspannen gesprekken onder het genot van een drankje. De keuken is een droom voor elke amateurkok en nodigt uit tot het bereiden van heerlijke maaltijden. Boven de woonkamer bevindt zich een intieme lounge en een bar waar je de dag kunt afsluiten met een lokaal mixdrankje terwijl je uitkijkt over de baai.

Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer, smaakvol modern meubilair en airconditioning voor een aangename nachtrust. Of je nu kiest voor een kamer met terras of balkon, elk biedt een adembenemend uitzicht waar je 'sochtends in alle rust van kunt genieten.

De twee appartementen delen dezelfde stijl en comfort als het hoofdhuis en bieden extra privacy met eigen leefruimtes en keukens. Bovenop deze appartementen ligt een exclusieve lounge met 360 graden uitzicht – perfect voor een avond onder de sterrenhemel. Het kleinere huisje bij de entree is ideaal voor gasten die iets meer bescheidenheid zoeken maar toch willen genieten van de Yellowbird ervaring.

Rondom de villa ligt een uitgestrekte tuin, compleet met elegant tropisch meubilair, waar de sfeer na zonsondergang verandert in een magische setting voor cocktails en sociale bijeenkomsten. Het zwembad en de jacuzzi bieden verkoeling op hete dagen en met directe toegang tot het strand hoef je nooit ver te lopen voor een duik in de oceaan.

Voor speciaal vermaak zijn er twee speelruimtes, een thuisbioscoop en een spelletjeskamer uitgerust met een biljarttafel en tafelvoetbal. Wie wil bewegen kan de fitnessruimte gebruiken of een keuze maken uit de watersportmogelijkheden. Kies voor een boottocht, probeer te wakeboarden of ga paardrijden langs het strand – de opties zijn eindeloos.

Culinaire liefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de lokale keuken in diverse exclusieve restaurants. Voor wie het eiland verder wilt verkennen, biedt de villa excursies aan naar bijzondere plaatsen zoals Pink Sands Beach en de Glass Window Bridge. En mocht je behoefte hebben aan ultieme ontspanning, dan zijn er tal van wellness-opties.

Yellowbird Estate staat garant voor een onvergetelijke Bahamaanse ervaring die landschoon combineert met comfort, luxe en een ongeëvenaarde gastvrijheid. Het is een plek waar iedere bezoeker zich direct thuis voelt. Het tarief voor een nacht in deze paradijselijke villa begint bij slechts €300 in het laagseizoen, een prijs waarvoor je een all-inclusive ervaring krijgt die je nog lang zult koesteren. Kortom, Yellowbird Estate is de ideale locatie om jezelf en je dierbaren te trakteren op datgene wat je werkelijk verdient: pure ontspanning in een setting van schoonheid en comfort.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...