The Lodhi - luxe en Cultuur in het hart van New Delhi

Op een steenworp afstand van Rashtrapati Bhavan, de bekende golfbaan van Delhi en het historische Nizamuddin-complex, is The Lodhi uw perfecte startpunt voor het ontdekken van dit fascinerende land. Dit indrukwekkende luxe hotel straalt een verfijnde rust uit, terwijl het zich bevindt in het bruisende centrum van de kosmopolitische stad New Delhi.

The Lodhi is ontworpen in een eigentijdse Indiaas-stijl, waar moderne elementen samenkomen met handgemaakte tapijten en jaali-schermen. Het hotel biedt 40 uitzonderlijke kamers voor een unieke ervaring. De koele stenen vloeren, warme houten lambrisering, subtiele verlichting en de aangename geur van verse bloemen zorgen voor een prettig verblijf. Privébalkons, knusse zithoeken en luxueuze badkamers maken uw dag compleet.

Bij The Lodhi kunt u heerlijk ontspannen in een van de diverse restaurants en bars. Proef pan-Indiase, mediterrane en Zuidoost-Aziatische specialiteiten in het stijlvolle restaurant ELAN, of laat u verleiden door verfrissende cocktails en drankjes bij het Pool Café. De weelderige spa biedt ontspannende behandelingen die uw hart sneller zullen doen kloppen. Voor de actieve gasten zijn er tennis- en squashbanen, een pilatesstudio en een fitnessruimte beschikbaar, en u kunt ook genieten van het buitenzwembad.

Het hotel beschikt tevens over een sfeervolle sigaarlounge, een bibliotheek, een salon en een zakencentrum. Dus of u nu in New Delhi bent voor zaken of ontspanning, bij The Lodhi wacht u een onvergetelijk verblijf.

The Lodhi biedt niet alleen een luxueuze accommodatie, maar ook een scala aan diensten en faciliteiten om uw verblijf onvergetelijk te maken. De attente en deskundige medewerkers staan klaar om u te assisteren met al uw wensen, van het organiseren van lokale excursies tot het maken van reserveringen in de beste restaurants van de stad.

Bovendien organiseert het hotel regelmatig culturele evenementen en workshops, zodat u de kans krijgt om de rijke tradities en het erfgoed van India van dichtbij te ervaren. Denk hierbij aan kooklessen met lokale ingrediënten, yogasessies en lezingen over de geschiedenis en cultuur van het land.

In de omgeving van het hotel kunt u enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van New Delhi ontdekken, zoals de India Gate, het Rode Fort en de Lotus Tempel. Maak gebruik van de deskundige gidsen van het hotel om de verborgen schatten van de stad te onthullen en u onder te dompelen in de bruisende markten, historische monumenten en kleurrijke festivals die deze metropool zo uniek maken.

Een verblijf bij The Lodhi garandeert een ongeëvenaarde ervaring van luxe en cultuur, waardoor u zich kunt onderdompelen in het hart van New Delhi en de rijke geschiedenis en diversiteit van India kunt ontdekken.

Restaurants en bars:

  • ELAN: Een stijlvol restaurant dat pan-Indiase, mediterrane en Zuidoost-Aziatische specialiteiten serveert.
  • Pool Café: Een ontspannen café bij het zwembad, waar u kunt genieten van verfrissende cocktails en drankjes.


Accommodatie:

  • 40 unieke kamers: Uitzonderlijke kamers met koele stenen vloeren, warme houten lambrisering, subtiele verlichting en verse bloemen. Voorzien van privébalkons, knusse zithoeken en luxueuze badkamers.


Faciliteiten:

  • Spa: Een weelderige spa met een breed scala aan ontspannende behandelingen om lichaam en geest tot rust te brengen.
  • Tennis- en squashbanen: Sportfaciliteiten voor de actieve gasten om fit te blijven tijdens hun verblijf.
  • Pilatesstudio: Een moderne studio waar u kunt deelnemen aan pilateslessen onder begeleiding van professionele instructeurs.
  • Fitnessruimte: Een goed uitgeruste fitnessruimte om aan uw dagelijkse bewegingsroutine te voldoen.
  • Buitenzwembad: Een verfrissend buitenzwembad om te ontspannen en te genieten van het zonnige weer.
  • Sigaarlounge: Een sfeervolle lounge waar u kunt ontspannen met een exclusieve selectie sigaren.
  • Bibliotheek: Een rustige ruimte met een uitgebreide collectie boeken over verschillende onderwerpen, ideaal voor leesliefhebbers.
  • Salon: Een elegante salon waar u kunt genieten van schoonheids- en wellnessbehandelingen.
  • Zakencentrum: Een professioneel uitgerust zakencentrum voor al uw zakelijke behoeften, zoals vergaderingen en presentaties.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...