Horned Dorset Primavera - Elegantie aan de Westkust van Puerto Rico

Verscholen aan de ruige, adembenemende westkust van Puerto Rico, in een gebied beroemd om zijn palmbomen, surfmogelijkheden en walvissen spotten, vindt u Horned Dorset Primavera. Dit prachtige, Spaans-stijl villa is omgetoverd tot een charmant boetiekhotel en behoort tot de meest verfijnde hotels van Puerto Rico. Met uitzicht op de oceaan, het ongerepte strand en de Straat van Mona, is dit idyllische toevluchtsoord de perfecte plek om te ontspannen.

Het Horned Dorset Primavera Hotel verwelkomt u in een elegante neokoloniale ambiance. De stijlvolle suites worden omringd door weelderige tuinen en zijn voorzien van rieten fauteuils, handgeschilderde tegels en prachtige terrassen met zeezicht. Enkele suites beschikken zelfs over een privézwembad, wat uw verblijf nog onvergetelijker maakt.

De kamers zijn ingericht met hemelbedden, omhuld door witte sluiers, en vrijstaande baden met koperen poten op marmeren vloeren. Perzische tapijten en talloze andere verfijnde details dragen bij aan de warme en ontspannen sfeer.

Voor wie op zoek is naar wat actie, zijn er in de omgeving een golfbaan en casino'ste vinden. Ook snorkelen, kajakken op zee en surfen behoren tot de mogelijkheden. U kunt echter ook gewoon ontspannen op het ongerepte strand voor het hotel en genieten van de rustgevende geluiden van de golven.

Bij Horned Dorset Primavera staat gastvrijheid en service hoog in het vaandel. Het attente personeel zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt en staat klaar om u te helpen met al uw wensen en verzoeken. Van het organiseren van excursies en activiteiten tot het reserveren van lokale restaurants, u kunt rekenen op hun deskundige aanbevelingen en ondersteuning.

Om uw verblijf nog aangenamer te maken, biedt het hotel ook een scala aan faciliteiten en voorzieningen. Zo is er een prachtig buitenzwembad omgeven door groene tuinen, ideaal voor een verfrissende duik of om te genieten van de zon op een comfortabel ligbed. Daarnaast kunt u in de luxueuze spa terecht voor verkwikkende behandelingen en massages, om zo volledig tot rust te komen.

De ligging van het hotel biedt talloze mogelijkheden om de natuurlijke schoonheid van Puerto Rico te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld het nabijgelegen Cabo Rojo National Wildlife Refuge, een beschermd natuurgebied met unieke flora en fauna. Of ga naar de prachtige grotten van Camuy, een indrukwekkend ondergronds grottenstelsel dat u zeker niet mag missen.

Voor cultuurliefhebbers is een bezoek aan het historische stadje San Germán een aanrader, met zijn charmante geplaveide straatjes en prachtige koloniale architectuur. Geniet van lokale delicatessen en ontdek de levendige kunst- en muziekscene van Puerto Rico in de vele galerieën en muziekgelegenheden in de omgeving.

Wanneer u trek krijgt, kunt u terecht in het restaurant van het hotel voor een vijf- of achtgangendiner in een prachtige, formele eetzaal. Uw vakantie naar Puerto Rico kan niet beter worden dan dit, en Horned Dorset Primavera zal zeker niet teleurstellen.

Restaurants:

  • Hotelrestaurant: Een prachtige, formele eetzaal waar u kunt genieten van vijf- of achtgangendiners, bereid met lokale en internationale ingrediënten.


Accommodatie:

  • Elegante suites: Stijlvolle suites met rieten fauteuils, handgeschilderde tegels en prachtige terrassen met zeezicht. Sommige suites beschikken over een privézwembad.
  • Hemelbedden: De kamers zijn voorzien van hemelbedden, omhuld door witte sluiers, die bijdragen aan de romantische sfeer.
  • Luxe badkamers: Vrijstaande baden met koperen poten op marmeren vloeren voor een verwenmoment.


Faciliteiten:

  • Buitenzwembad: Een verfrissend buitenzwembad omgeven door groene tuinen, ideaal om te ontspannen en van de zon te genieten.
  • Spa: Een luxueuze spa waar u terecht kunt voor verkwikkende behandelingen en massages om volledig tot rust te komen.
  • Strand: Directe toegang tot het ongerepte strand voor het hotel, perfect om te ontspannen en te genieten van de rustgevende geluiden van de golven.
  • Activiteiten: Het hotel kan excursies en activiteiten organiseren, zoals snorkelen, kajakken op zee, surfen, golfen en bezoeken aan lokale bezienswaardigheden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...