Coco Collection opent Coco Privé Resort op de Malediven

Coco Privé, een schitterend resort op de Malediven, wordt omringd door wuivende palmbomen en biedt een adembenemend uitzicht op de Indische Oceaan. Het resort maakt deel uit van de Coco Collection, een groep luxueuze resorts in het bezit van de Malediven.

Het resort bestaat uit een grote Master Residence en vijf prachtige villa's, waar in totaal maximaal 12 gasten kunnen verblijven. Architect Guz Wilkinson is verantwoordelijk voor het indrukwekkende exterieur. Het resort combineert op harmonieuze wijze houten accenten met minimalistische vormen. De interieurs zijn uitgevoerd in aardetinten, met robuuste vormen en verfijnde texturen.

De Master Residence is verdeeld over twee verdiepingen. Op de bovenste verdieping bevinden zich een luxe open slaapkamer, een indrukwekkende master suite en een woonkamer. Het onderste niveau beschikt over een fitnessruimte met stoomdouche, een cocktailbar, een bibliotheek, een woonkamer en een elegante eetkamer. Daarnaast is er een prachtig privé bovendek met een jacuzzi en verzonken lounge, de ideale plek om te ontspannen na een lange dag in dit exotische paradijs.

Op culinair gebied staan de chef-kok en sommelier van Coco Privé klaar om de hele dag aan de wensen van de gasten te voldoen. Mochten bezoekers iets anders willen, dan kunnen ze terecht bij het nabijgelegen vijfsterrenresort Coco Bodu Hithi, dat over vijf voortreffelijke restaurants beschikt.

Gasten kunnen genieten van diverse activiteiten, zoals dagelijkse spabehandelingen, spelen met waterspeelgoed of het beoefenen van watersporten op de Indische Oceaan. Denk hierbij aan kajakken, snorkelen, windsurfen, paddleboarden of zelfs duiken onder begeleiding van een gekwalificeerde duikinstructeur. Deze laatste optie is uitsluitend beschikbaar voor ervaren duikers.

Naast de eerder genoemde activiteiten en faciliteiten biedt Coco Privé nog meer mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Gasten kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan yogalessen of meditatiesessies om lichaam en geest tot rust te brengen. Daarnaast kan men kiezen voor een privéfilmvertoning onder de sterren, met de nieuwste blockbusters en klassieke films.

Het resort kan ook excursies en dagtochten organiseren om de prachtige Malediven verder te verkennen. Bezoekers kunnen de lokale cultuur en tradities ontdekken op nabijgelegen eilanden, of een romantische picknick op een onbewoond eiland beleven. Verder is het mogelijk om te gaan diepzeevissen of deelnemen aan een zonsondergangcruise.

Coco Privé zet zich in voor duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Het resort gebruikt zonne-energie, neemt deel aan koraalbeschermingsprogramma'sen promoot bewustwording rondom het behoud van het unieke ecosysteem van de Malediven.

Voor gasten die geïnteresseerd zijn in het organiseren van speciale evenementen, zoals bruiloften, jubilea of verjaardagsfeesten, biedt Coco Privé een onvergelijkbare locatie en service. Het professionele team van het resort zorgt voor een vlekkeloze planning en uitvoering van elk evenement, zodat gasten volop kunnen genieten van hun speciale dag.

Het exclusieve karakter van Coco Privé en de hoogstaande dienstverlening garanderen een onvergetelijk verblijf op de Malediven. Hoewel de prijs per nacht aan de hogere kant ligt, biedt het resort een unieke ervaring van luxe, privacy en persoonlijke service in een adembenemende omgeving.

Coco Privé biedt een scala aan hoogwaardige faciliteiten en diensten om de gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste voorzieningen:

  • Master Residence: Dit luxe verblijf is verdeeld over twee niveaus en beschikt over een open slaapkamer, hoofdslaapkamer, woonkamer, fitnessruimte, stoomdouche, cocktailbar, bibliotheek en eetkamer.
  • Vijf Villa s: Prachtige, afzonderlijke villa's die perfect zijn voor gasten die op zoek zijn naar privacy en luxe.
  • Privé bovendek: Een ontspannende ruimte met jacuzzi en verzonken lounge om te genieten van het uitzicht en de zon.
  • Persoonlijke chef-kok en sommelier: Zij zorgen de hele dag voor culinaire hoogstandjes en de beste wijnen.
  • Toegang tot Coco Bodu Hithi: Gasten kunnen genieten van de vijf voortreffelijke restaurants op het aangrenzende vijfsterrenresort.
  • Spa-behandelingen: Dagelijkse spabehandelingen om te ontspannen en tot rust te komen.
  • Watersporten: Een scala aan activiteiten, zoals kajakken, snorkelen, windsurfen, paddleboarden en duiken met een gekwalificeerde meesterduiker.
  • Yoga en meditatie: Sessies om lichaam en geest te kalmeren.
  • Privé filmvertoningen: Onder de sterrenhemel genieten van de nieuwste blockbusters en klassieke films.
  • Excursies en dagtochten: Verken de lokale cultuur, ontdek onbewoonde eilanden of neem deel aan diepzeevissen en zonsondergangcruises.
  • Speciale evenementen: Bruiloften, jubilea en verjaardagsfeesten op een unieke locatie met professionele service.
  • Duurzaamheidsinitiatieven: Zonne-energie, koraalbeschermingsprogramma'sen bewustwording van het behoud van het ecosysteem van de Malediven.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...