Spa Eden-Roc is een oase van wellness en ontspanning bij Hôtel du Cap-Eden-Roc

In April opent de luxueuze spa in het legendarische Hôtel du Cap-Eden-Roc aan de Franse Rivièra, dat al meer dan 150 jaar symbool staat voor het goede leven. De spa is de merkdroom van schoonheid en welzijn verweven met de filosofie van het hotel. Bezoekers kunnen genieten van verschillende behandelruimtes en een scala aan hoogwaardige voorzieningen.

Binnenin de spa zijn individuele behandelkamers waar gasten volledig tot rust kunnen komen. In de ervaringsruimte bevindt zich een onyx affusion-doucheruimte, gewijd aan hydrotherapie, die een blijvende indruk achterlaat. Een ijsfontein, sauna, hammam en Iyashi Dôme-kamer voor detox- en afslankende infratherapiebehandelingen maken deze zintuiglijke oase compleet.

De spa strekt zich uit naar buiten, waar een prieel fungeert als tweepersoonsbehandelkamer in de hoteltuinen. De geur van verse bloemen uit de eeuwenoude rozentuin, het zachte Middellandse Zeebriesje en het ongeëvenaarde uitzicht op zee zorgen voor een rustgevende ervaring voor lichaam en geest. Signature-behandelingen en zes wellness-behandelingscursussen verwennen de gasten tijdens hun verblijf.

De luxueuze spa bij Hôtel du Cap-Eden-Roc aan de Franse Rivièra biedt een verscheidenheid aan wellness- en ontspanningsmogelijkheden. Gasten kunnen kiezen uit een reeks op maat gemaakte behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, lichaamspakkingen en aromatherapie, allemaal ontworpen om een ultieme ontspanningservaring te bieden.

De spa werkt samen met gerenommeerde huidverzorgingsmerken om ervoor te zorgen dat gasten de beste producten en behandelingen ontvangen. Ervaren therapeuten zullen persoonlijke consulten aanbieden om de perfecte behandeling af te stemmen op de individuele behoeften van elke gast.

Daarnaast zal de spa ook gespecialiseerde wellness-programma'sbieden, zoals yoga, pilates en meditatiesessies, die zowel in de prachtige hoteltuinen als in de speciaal daarvoor bestemde ruimtes binnen worden gehouden. Deze programma'szijn bedoeld om gasten te helpen bij het bereiken van innerlijke rust en het verbeteren van hun algehele welzijn.

Voor degenen die na hun behandelingen willen ontspannen, is er een ontspanningsruimte met comfortabele ligstoelen en een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Hier kunnen gasten genieten van verfrissende drankjes en lichte versnaperingen terwijl ze wegdromen in de serene omgeving.

Spa Eden-Roc staat symbool voor welzijn en ontspanning en biedt exclusieve behandelingen door een team van hoogopgeleide schoonheidsspecialisten. De elegante behandelkamers zorgen voor een frisse, verkwikkende sfeer. Behandelingen kunnen ook plaatsvinden in de tuinpriëlen, of in een van de twee spa-cabana'smet uitzicht op de Middellandse Zee. Hier werkt het zachte briesje van de zee harmonieus samen met de vakkundige aanraking van onze therapeuten.

De Eden-Roc-spa biedt ook een duocabine met een zoutmuur voor de diepwerkende heilzame halotherapie, bekend om zijn effectiviteit bij ademhalings- en huidbehandelingen. Voordat de behandeling begint, kunnen gasten ontspannen in de sauna, de belevingsdouche en de luxueuze stoomruimte, die de ledematen verzachten en lichaam en geest voorbereiden op de meest effectieve behandeling.

De wellnessruimtes omvatten:

  • Enkele cabine : De enkele cabines in Spa Eden-Roc zijn intieme, rustgevende ruimtes waar gasten kunnen genieten van individuele behandelingen, afgestemd op hun specifieke behoeften en wensen.
  • Zoutgrot duocabine: De zoutgrot duocabine is uitgerust met een zoutmuur en biedt een kalmerende en ontgiftende ervaring voor twee personen. Halotherapie staat bekend om zijn gunstige effecten op de ademhaling en de huid.
  • Spa-priëlen: De spa-priëlen zijn gelegen in de schilderachtige tuinen van het hotel en bieden een idyllische setting voor ontspannende behandelingen in de frisse buitenlucht, omringd door de geur van bloemen en het geluid van zacht ruisende bladeren.
  • Spa-cabana s: De spa-cabana'sbevinden zich aan de rand van de Middellandse Zee en bieden een adembenemend uitzicht op het water. Gasten kunnen hier genieten van exclusieve behandelingen terwijl ze luisteren naar het rustgevende geluid van de golven.
  • Ontspanningsruimte: De ontspanningsruimte is een rustige plek waar gasten kunnen uitrusten en genieten van een rustmoment na hun behandelingen. De ruimte is uitgerust met comfortabele ligstoelen en biedt een panoramisch uitzicht op de omliggende natuur.
  • Sauna: De sauna in Spa Eden-Roc is ontworpen om gasten te helpen ontspannen en de spieren te kalmeren. De warmte van de sauna bevordert de bloedsomloop en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam.
  • Hammam: De hammam, ofwel het Turkse stoombad, biedt een vochtige, warme omgeving die helpt bij het openen van de poriën en het reinigen van de huid. De aromatische stoom zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.
  • Belevingsdouche: De belevingsdouche combineert verschillende waterstralen, temperaturen en kleuren om een unieke, verkwikkende ervaring te creëren die de zintuigen prikkelt en het welzijn bevordert.
  • Fitnessruimte: De hightech fitnessruimte is uitgerust met moderne apparatuur en biedt gasten de mogelijkheid om aan hun conditie en kracht te werken, terwijl ze genieten van het uitzicht op de tuinen en de zee.
  • Privé coachingruimte: De privé coachingruimte is ontworpen voor gasten die gepersonaliseerde begeleiding en trainingssessies wensen. Hier kunnen sportcoaches en personal trainers gasten helpen hun fitnessdoelen te bereiken en te werken aan hun algehele welzijn.
  • Beautysalon: Het beautysalon biedt een scala aan schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures en make-up. Gasten kunnen genieten van hoogwaardige producten en deskundige service in een ontspannen en luxueuze omgeving.
  • Haarstyling: De haarstylingruimte in Spa Eden-Roc biedt professionele kappersdiensten voor zowel dames als heren. Gasten kunnen genieten van een scala aan diensten, zoals knippen, kleuren, stylen en speciale haarbehandelingen, allemaal uitgevoerd door getalenteerde haarstylisten in een elegante en comfortabele omgeving.
  • Yoga: Yogalessen bij Spa Eden-Roc zijn bedoeld om gasten te helpen hun lichaam en geest in balans te brengen. De lessen worden aangeboden in groepsverband of als privésessies, en vinden plaats in de rustige tuinen of in de spa. Zowel ervaren beoefenaars als beginners kunnen de voordelen van deze eeuwenoude praktijk ontdekken, die helpt bij het opbouwen van kracht, flexibiliteit en ontspanning.


Elk van deze wellness-ruimtes in Spa Eden-Roc is zorgvuldig ontworpen en ingericht om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Door de combinatie van hoogwaardige faciliteiten, luxe omgevingen en deskundige service, biedt Spa Eden-Roc een oase van ontspanning en welzijn aan de Franse Rivièra.

Spa Eden-Roc biedt behandelingen met 100% biologische, botanische Bamford-producten om zowel uw huid als de kostbare natuur te voeden en beschermen. Bamford-lichaamsbehandelingen gebruiken aromatische etherische oliën die puur uit kruiden en planten zijn geëxtraheerd.

Voor lichaamskracht, flexibiliteit en ontspanning is yoga een zachte beoefening die alle drie in evenwicht brengt. We bieden zowel groeps- als privésessies aan, die buiten in de tuinen of bij de spa plaatsvinden. Zowel ervaren yogabeoefenaars als complete beginners kunnen de voordelen van deze eeuwenoude geest-lichaamsmethode ontdekken.

Een bezoek aan de spa kan gecombineerd worden met tijd doorbrengen in het hightech fitnesscentrum. Hôtel du Cap-Eden-Roc biedt ook sportcoaching, gepersonaliseerde trainingssessies en yogalessen als onderdeel van een complete gezondheids- en schoonheidservaring.

De opening van de luxueuze spa in Hôtel du Cap-Eden-Roc aan de Franse Rivièra belooft een onvergetelijke ervaring voor gasten die op zoek zijn naar de ultieme verwennerij en ontspanning in een van de meest iconische en luxueuze hotels ter wereld.

Naast de uitgebreide spa- en wellnessfaciliteiten, biedt Hôtel du Cap-Eden-Roc aan de Franse Rivièra tal van andere luxe voorzieningen om gasten een onvergetelijk verblijf te garanderen. Gasten kunnen dineren in de bekroonde restaurants van het hotel, die een scala aan verfijnde gerechten serveren, bereid met de beste ingrediënten uit de regio. Het hotel biedt ook een aantal stijlvolle bars en lounges, waar men kan genieten van verfrissende cocktails en uitstekende wijnen.

De kamers en suites van het hotel zijn elegant ingericht, met veel aandacht voor detail en comfort. Alle accommodaties zijn voorzien van luxe beddengoed, modern comfort en adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee of de prachtig aangelegde tuinen.

Het hotel beschikt ook over indrukwekkende conferentie- en evenementenfaciliteiten, ideaal voor zowel zakelijke als sociale bijeenkomsten. De ervaren evenementenplanners van het hotel kunnen elk detail regelen, van catering tot decoratie, om ervoor te zorgen dat elk evenement een succes wordt.

Bovendien kunnen gasten profiteren van het privéstrand van het hotel, waar ze kunnen ontspannen op comfortabele ligbedden en genieten van de warme zon en het kristalheldere water van de Middellandse Zee. Voor de meer actieve gasten biedt het hotel tal van watersportmogelijkheden, zoals zeilen, windsurfen en snorkelen.

Met de opening van de nieuwe luxueuze spa, blijft Hôtel du Cap-Eden-Roc aan de Franse Rivièra een toonbeeld van elegantie en verfijning en zet het haar traditie voort om gasten de ultieme luxe en ontspanning te bieden. Of het nu gaat om een romantisch uitje, een ontspannen vakantie of een belangrijk zakelijk evenement, Hôtel du Cap-Eden-Roc is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke ervaring.

Praktische informatie: Spa Eden-Roc is geopend van 14 april tot 15 oktober 2023. De openingstijden van april tot mei en van september tot oktober zijn van 10.00 uur tot 19.00 uur. Van juni tot augustus is de spa geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur. - tel. +33 (0)4 92 93 76 21


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website