Bvlgari Rose Goldea - Sensuele verleiding in een fles

Bvlgari heeft onlangs een betoverende opvolger geïntroduceerd voor haar onweerstaanbare Goldea-parfum, een nieuwe damesgeur die nóg vrouwelijker en verleidelijker lijkt dan de 'Godin van Goud'. In tegenstelling tot de originele Goldea, die een verleidelijke combinatie van zoete en exotische ylang-ylang-bloemen met elegante jasmijn- en nerolitonen biedt, is deze nieuwe geur verrijkt met een zachte toets van rozenblaadjes, wat het nog aantrekkelijker maakt.

Meesterparfumeur Alberto Morillas, verantwoordelijk voor het creëren van deze vrouwelijke compositie, heeft Bvlgari ook laten kennismaken met de verleidelijke geur van granaatappel - een element dat ook in de verrukkelijke Omnia Coral-geur te vinden is. Echter, de focus ligt nu op de op maat gemaakte charme en aantrekkingskracht van Rose Goldea.

De expressieve geur van Bvlgari Rose Goldea moet met gemak iedereen verleiden, dankzij de heerlijke oosterse aroma s. Deze vrouwelijke geur wordt aangevuld met opvallende flessen van 50 ml Eau de Parfum voor €81,90 per stuk, terwijl de 90 ml Eau de Parfum verkrijgbaar is voor €114.

De fles en verpakking van Rose Goldea zorgen voor de perfecte finishing touch, met een vrouwelijke roze tint en roségouden details op zowel de hals van de fles als de dop. Laat je verleiden door deze heerlijke geur en geniet er zo snel mogelijk van.

Bvlgari'sRose Goldea nodigt je uit om een sensuele en romantische wereld te betreden. Deze parfum onthult de tijdloze schoonheid van vrouwen en benadrukt hun natuurlijke verleidelijke aantrekkingskracht. Een paar druppels van deze geur op je huid zullen je omhullen met een warme en uitnodigende aura, waardoor je een onvergetelijke indruk achterlaat.

De topnoten van deze betoverende geur bevatten sprankelende granaatappel en frisse rozenblaadjes die je zintuigen onmiddellijk prikkelen. Het hart van de geur wordt gedomineerd door de bedwelmende geur van Damask roos, gecombineerd met jasmijn en pioen, waardoor een weelderige bloemencompositie ontstaat. De basisnoten van muskus, sandelhout en witte wierook zorgen voor een warme, langdurige afwerking.

Bvlgari Rose Goldea is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Deze geur is perfect voor vrouwen die houden van elegantie, verfijning en de kunst van verleiding. Een druppel van dit parfum op je polsen, achter je oren of op andere pulspunten zal je zelfvertrouwen vergroten en je vrouwelijkheid accentueren.

Laat je betoveren door de verleidelijke wereld van Bvlgari Rose Goldea en ontdek de kracht van verleiding die in elke vrouw schuilt. Deze geur is niet alleen een perfect cadeau voor jezelf, maar ook voor een geliefde, vriendin of familielid. Geef een vleugje luxe en verfijning met deze elegante en tijdloze geur.

Over Meesterparfumeur Alberto Morillas

Alberto Morillas is een van de meest geprezen en invloedrijke parfumeurs in de wereld van de parfumerie. Geboren in 1950 in Sevilla, Spanje, verhuisde hij op jonge leeftijd met zijn familie naar Zwitserland. Morillas begon zijn carrière in de parfumindustrie in 1970 bij Firmenich, een toonaangevend Zwitsers bedrijf op het gebied van geur- en smaakstoffen, waar hij tot op heden werkzaam is.

Morillas staat bekend om zijn creativiteit en vermogen om unieke en onvergetelijke geuren te creëren. Zijn talent is gebaseerd op een diepgaand begrip van grondstoffen en hun evolutie in de parfumerie. Hij is verantwoordelijk voor enkele van de meest iconische parfums van de afgelopen decennia, waaronder Calvin Klein CK One, Giorgio Armani Acqua di Giò, Bvlgari Omnia, en vele anderen.

In 2003 ontving Alberto Morillas de prestigieuze 'François Coty' prijs voor zijn bijdrage aan de parfumerie. In 2012 werd hij uitgeroepen tot 'Meesterparfumeur' door zijn collega'sin de parfumindustrie, een erkenning van zijn uitzonderlijke talent en prestaties.

Morillas heeft samengewerkt met tal van toonaangevende merken en modehuizen en heeft geparfumeerde kunstwerken gecreëerd voor zowel mannen als vrouwen. Zijn werk onderscheidt zich door het combineren van klassieke en moderne elementen, het balanceren van traditie en innovatie, en het creëren van geuren die zowel tijdloos als hedendaags aanvoelen.

Alberto Morillas blijft een invloedrijke figuur in de wereld van de parfumerie, waarbij hij zijn expertise en ervaring inzet om nieuwe en opwindende geuren te creëren die de zintuigen prikkelen en de wereld van parfum blijven verrijken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.