In de tuin van goed en kwaad Parfums van Kilian

De eeuwige strijd tussen het goede en het slechte, het kwaad en de heilige, is door de jaren heen in verhalen uitgebeeld, van holbewoners tot de moderne zakenmensen. The Myth of the Original Sin is mooi gebruikt als thema door Kilian Hennessey bij het plannen van de creatie van deze duizelingwekkende trilogie van parfums, In the Garden of Good and Evil. Het debuteerde voor de winter, maar het is iets dat we niet konden missen.
De eerste van de drie is In the City of Sin - een heerlijke kruidige geur die deze duizelingwekkende collectie opent. Heel aantrekkelijk van aard, het uitzonderlijke aroma bevat tonen van fruit en kruiden, pluche en exotisch, die doen denken aan de allure van The City of Sin, een plek zonder regels en zonder grenzen. Dit specifieke parfum wekt met komijn- en roze pepergeuren, maar kardemom is het bepalende element. Bovendien bevat In the City of Sin, indien zorgvuldig geanalyseerd, ook tonen van ceder, musk, patchouli, pruim en roos. De tweede in deze collectie van drie parfums is de Forbidden Games. Het verkent naar verluidt de verleiding van rijp fruit.
Het heeft tonen van perzik en appel, bloemen zoals geranium, jasmijn en roos, op stille achtergronden van opoponax, vanille en honing. De boel sluiten is de Good Girl Gone Bad. Het richt zich op vrouwen die tevreden zijn met hun levensstijl, sensueel, verliefd op het leven en volledig gerealiseerd zijn op de meeste plannen. Het belangrijkste aroma van de Good Girl Gone Bad is een vleugje jasmijn, omgeven door andere geuren zoals osmanthus, roos, tuberoos en narcis. Dit specifieke thema eindigt met aroma's van het bos, patchouli en vetiver. In the Garden of Good and Evil van Kilian Hennessey is verkrijgbaar in uitzonderlijke witte flessen ingekapseld in een witte clutch met een gouden slang die erboven lijkt te glijden. Elk van de flessen van 50 mm kost €245.