Dolce & Gabbana lanceert speciaal parfum voor baby's

In een verrassende zet heeft Dolce & Gabbana, ondanks mogelijke medische bezwaren, een gloednieuw parfum geïntroduceerd speciaal voor baby's. Medische professionals waarschuwen vaak dat sterke geuren bij pasgeborenen het risico op allergieën kunnen verhogen. Dit lijkt de modegigant echter niet te weerhouden.

Het nieuwe parfum is afgestemd op de delicate aard van baby's. Denkend aan de zachtheid van de babyhuid, de zuiverheid van de ademhaling, de onschuldige eerste glimlach, en de tedere moederlijke knuffels, is deze geur ontworpen om de kleintjes te koesteren en te verwennen.

De geur is een subtiele mix van meloen, honing en citrus, allemaal zonder alcohol om de gevoelige babyhuid te respecteren. Het doel van de geur is niet om de natuurlijke babygeur te maskeren, maar om deze te versterken, een concept dat de geurspecialisten van Dolce & Gabbana gepassioneerd onderschrijven.

Hoewel dit niet de eerste babygeur op de markt is, met zowel Bulgari als Burberry die soortgelijke producten hebben uitgebracht, is het duidelijk dat Dolce & Gabbana ernaar streeft de competitie te overtreffen.

Het parfum wordt geleverd in een 50 ml flesje en is te koop voor €45. Deze gedurfde zet van Dolce & Gabbana heeft mogelijk als doel om de aandacht van de elite te trekken, gezien de algemene consument de natuurlijke babygeur vaak als voldoende ziet. Ondanks kritiek, blijft Dolce & Gabbana onverschrokken in zijn streven naar innovatie en luxe.