Angel Eau de Parfum - een bejeweld wonder van Thierry Mugler

Bij het selecteren van een geschenk voor je geliefde, komt parfum vaak als eerste in gedachten. De keuze kan variëren, afhankelijk van je budget en de voorkeur van je partner. Een uitstekende oplossing die zowel luxe als charme biedt, is het Angel Eau de Parfum, gehuisvest in een diamantvormige, limited edition fles, glinsterend met Swarovski-kristallen. Vervaardigd door Brosse in Frankrijk, een gerenommeerde glasblazerij, is het een waar kunstwerk.

Voor liefhebbers van hoge couture is deze fles een ware droom. Elk gekocht exemplaar komt met een certificaat van echtheid. Het parfum zelf is een heerlijke mix van exotisch fruit, patchouli, bergamot, karamel en vanille, een echo van de jeugdherinneringen van de oprichter, Thierry Mugler. Gecreëerd in 1992, heeft Angel, de allereerste Oriëntaalse-Gourmand, de normen van de parfumerie herschreven. Het Angel Eau de Parfum heeft het vermogen om de slapende femme fatale in elke vrouw wakker te maken, haar om te vormen tot een stralende ster.

Thierry Mugler zelf omschrijft het als: "In het begin was er Angel - de Gourmand-geur die een legende werd." Het prijskaartje is echter stevig, de diamantvormige Angel Super Star Perfume kost €3.000. Voor een meer betaalbare optie biedt de Alien Seductive Temptation-set, die een parfum, douchegel en stralende bodylotion bevat, een aantrekkelijke prijs van €135.

Over Thierry Mugler

Thierry Mugler is een gerenommeerde Franse modeontwerper en fotograaf die bekend staat om zijn bijzondere en extravagante ontwerpen. Hij werd geboren op 21 december 1948 in Straatsburg, Frankrijk, en heeft zijn carrière gewijd aan het creëren van innovatieve en onderscheidende esthetiek in de mode- en parfumindustrie.

Mugler begon zijn carrière als balletdanser maar stapte al snel over naar de modewereld. Hij werkte als freelance ontwerper en richtte in 1973 zijn eigen label op, Thierry Mugler. Zijn modeontwerpen werden geroemd om hun gedurfde vormen, scherpe lijnen en glamoureuze esthetiek, en hij werd al snel een prominente figuur in de internationale modewereld.

In 1992 maakte Mugler zijn entree in de parfumwereld met het lanceren van zijn eerste geur, Angel. Deze geur, met zijn rijke en opvallende geurnoten, heeft de manier waarop parfums worden gemaakt en ervaren ingrijpend veranderd. De Angel Eau de Parfum werd zo populair dat het nog steeds een van de bestverkochte geuren ter wereld is. Mugler volgde Angel op met andere succesvolle parfums zoals Alien, Womanity en Aura.

Naast mode en parfum heeft Thierry Mugler ook bijgedragen aan de wereld van fotografie, podiumkunsten en videoregie. Zijn creatieve visie en innovatieve aanpak hebben hem tot een veelzijdige en gerespecteerde kunstenaar gemaakt.

Hoewel Mugler zich in 2002 terugtrok uit de mode-industrie, blijft zijn invloed voelbaar. Zijn avant-gardistische stijl en innovatieve benadering van ontwerp hebben een blijvende impact op de mode- en parfumindustrie en blijven inspireren.