Christopher Bailey ontwikkelt Mr. Burberry, een nieuwe voortreffelijke geur voor mannen

Christopher Bailey, de beroemde Chief Creative en Chief Executive Officer van Burberry heeft zojuist Mr. Burberry gecreëerd, een nieuwe boeiende geur voor mannen die iedereen zou moeten charmeren.
Deze prachtige eau de cologne voor mannen is geïnspireerd op Burberry's iconische zwarte trenchcoat en de onbetwistbare charme van Londen, wat een prachtig effect vertegenwoordigt van de diepgewortelde traditie vermengd met moderne oneerbiedigheid. Naast het nieuwe Mr. Burberry-parfum zal ook een nieuwe lijn verzorgingsproducten voor mannen en een collectie confectiekleding en accessoires worden uitgebracht door het Britse label.
De geur is een dromerig kruidig en houtachtig brouwsel, met topnoten zoals pittige grapefruit, dragon en warme kardemom. Mr. Burberry wordt gepresenteerd in een chique zwarte fles, met een zwarte strik gemaakt van Engels geweven zwarte gabardine om de nek - een speciale stof die meer dan 100 jaar geleden werd uitgevonden door de grote Thomas Burberry. De geur wordt geleverd als 30, 50, 100 en 150 ml Eau de Toilette.
Ook het vermelden waard is dat de verzorgingslijn een aftershave, gezichtscrème, baardolie en andere extra's zoals body wash en deodorant bevat. Het lijkt erop dat Burberry mannen overal volledig bedekt heeft, en ook op een stijlvolle manier.