Burberry Christopher Bailey lanceert My Burberry Black een nieuwe geur ontworpen met meesterparfumeur Francis Kurkdjian

Christopher Bailey, de gepassioneerde Chief Creative en Chief Executive Officer van Burberry, heeft opnieuw de handen ineengeslagen met meesterparfumeur Francis Kurkdjian om een nieuwe geur te creëren: My Burberry Black. Deze prachtige geurlijn van het merk wordt nu nog sensationeler.

De geur is verleidelijk en sensueel, en is geïnspireerd op de zwarte Burberry Heritage Trench Coat en doet denken aan een betoverende Londense tuin. De fles van het parfum herinnert ons aan de sensualiteit van de iconische trenchcoat, aangevuld met zoet ruikende jasmijntonen, perziknectar en een vleugje roos in het hart van de geur.

De zwarte Burberry Heritage Trenchcoat vormt het hart van deze geur, dat duidelijk zichtbaar is aan de amberkleurige glazen fles. De kenmerkende Engelse sfeer die deze geur uitstraalt, is onbetwistbaar. Het interessante aan My Burberry Black is dat Burberry tot drie initialen op de fles van de geur kan monogrammen via de op maat gemaakte personalisatieservice van het merk.

My Burberry Black biedt dat subtiele en exclusieve vleugje luxe dat je hebt gemist en geeft je dag net dat beetje extra speciaals. De geur wordt geleverd in verschillende maten, waaronder 30 ml, 50 ml, 90 ml en 150 ml.

Als extra informatie: de prijzen variëren afhankelijk van de grootte van de fles. De prijs van de 30 ml fles is € 56, de 50 ml fles kost € 79, de 90 ml fles kost € 108 en de 150 ml fles kost € 137. My Burberry Black is verkrijgbaar via de Burberry-winkels en online, en wordt wereldwijd geleverd.

Burberry heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid en heeft maatregelen genomen om de milieu-impact van de productie te verminderen en de werkomstandigheden in de toeleveringsketen te verbeteren. Het merk heeft zich ook gericht op het gebruik van duurzamere materialen, zoals biologisch katoen en gerecycled polyester, in haar productieprocessen.

Naast My Burberry Black heeft Burberry een uitgebreide collectie van geuren, waaronder de originele My Burberry, My Burberry Blush, My Burberry Eau de Toilette en My Burberry Eau de Parfum. De collectie is ontworpen om verschillende aspecten van het Burberry-erfgoed te belichamen, van de iconische trenchcoat tot de bloeiende Britse tuinen. De geuren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder Eau de Toilette, Eau de Parfum en parfumolie.

Burberry biedt ook een breed scala aan confectiekleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen, waaronder jassen, truien, shirts, broeken, rokken en tassen. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap, en gebruikt vaak iconische Burberry-ontwerpen, zoals het geruite patroon, in zijn collecties.

Over Francis Kurkdjian

Francis Kurkdjian is een gerenommeerde Franse parfumeur die bekend staat om zijn verfijnde en luxueuze geuren. Hij begon zijn carrière in de parfumindustrie op 15-jarige leeftijd en heeft sindsdien een indrukwekkende portfolio opgebouwd van meer dan 40 geuren. Kurkdjian heeft samengewerkt met enkele van 'swerelds meest prestigieuze merken, waaronder Dior, Giorgio Armani en Burberry, en heeft meerdere prijzen gewonnen voor zijn werk in de parfumindustrie. Kurkdjian is ook een oprichter van Maison Francis Kurkdjian, een luxe parfumhuis dat bekend staat om zijn hoogwaardige geuren en esthetiek. Zijn samenwerking met Christopher Bailey voor My Burberry Black heeft geleid tot de creatie van een geur die perfect past bij Burberry'serfenis van tijdloze elegantie en verfijning.

Naast zijn werk in de parfumindustrie heeft Kurkdjian ook samengewerkt met verschillende kunstenaars en modeontwerpers, waaronder Lady Gaga, Sophia Coppola en Jean Paul Gaultier. Hij heeft verschillende geurinstallaties en -exposities gecreëerd voor musea en galerieën over de hele wereld.

Kurkdjian'swerk wordt vaak geprezen om zijn precisie en vakmanschap. Hij gelooft dat een goede geur in staat is om emoties en herinneringen op te roepen en dat het creëren van een geur een nauwgezet en zorgvuldig proces is dat veel tijd en aandacht vereist. Hij gebruikt alleen de beste en meest zeldzame ingrediënten en werkt samen met de meest getalenteerde ambachtslieden om geuren van de hoogste kwaliteit te creëren.

Met My Burberry Black heeft Kurkdjian opnieuw bewezen dat hij een van de beste parfumeurs van deze tijd is. De geur is een eerbetoon aan Burberry'serfgoed en geschiedenis en biedt een verfijnde en sensuele geur die perfect past bij de moderne Burberry-man of -vrouw.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.