Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

Grote ETH investeerder krijgt 220 miljard SHIB in handen

Grote ETH investeerder krijgt 220 miljard SHIB in handen

Shiba Inu (SHIB) lijkt de eerste keuze te zijn voor de Ethereum (ETH) walvissen, aangezien het token het FTX-token heeft overtroffen door de grootste holdings. Het FTT-token van de FTX-beurs is al geruime tijd de toppositie onder de Ethereum-walvissen. Shiba Inu (SHIB) wordt momenteel verhandeld op €0.00002519 en is de afgelopen vierentwintig uur met 4,13% gestegen.

De populaire cryptocurrency Shiba Inu (SHIB) is het populairste digitale activum geworden onder de grootste Ethereum-investeerders wereldwijd. Dit werd aangegeven nadat een van de prominente Ethereum-walvissen een enorme hoeveelheid SHIB had gekocht.

Deze enorme accumulatie werd aanvankelijk gevonden door WhaleStats, het blockchain-monitoringbedrijf, aangezien de entiteit met de naam BlueWhale0073 meer dan 220 miljard SHIB verzamelde, wat neerkomt op meer dan €5.789.999 ETH.

Op het moment van schrijven is de portemonnee van de walvis €4.657.848.480 waard. Het FTT-token van de FTX-beurs is al geruime tijd de hoogste holding in de Ethereum-walvissen. En momenteel staat SHIB op de toppositie van alle deelnemingen, aangezien de houders momenteel ongeveer 14% hebben. FTX-token staat nu op de tweede positie.

Deze op Ethereum gebaseerde meme-munt is een recent opgekomen cryptocurrency die in 2020 is gemaakt. Het Shiba-token wordt algemeen beschouwd als een alternatief voor Dogecoin, „de Dogecoin Killer”, zoals zijn voorstanders en zijn website beweren dat het is. Ondanks dat het een meme-valuta is, heeft SHIB een belangrijke positie ingenomen in de crypto-ruimte.

Het token staat nog steeds in de top vijftien cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Op het moment van schrijven wordt het token verhandeld op €0.00002519 met een marktkapitalisatie van €13.832.897.223.