Grote ETH investeerder krijgt 220 miljard SHIB in handen

Shiba Inu (SHIB) lijkt de eerste keuze te zijn voor de Ethereum (ETH) walvissen, aangezien het token het FTX-token heeft overtroffen door de grootste holdings. Het FTT-token van de FTX-beurs is al geruime tijd de toppositie onder de Ethereum-walvissen. Shiba Inu (SHIB) wordt momenteel verhandeld op €0.00002519 en is de afgelopen vierentwintig uur met 4,13% gestegen.

De populaire cryptocurrency Shiba Inu (SHIB) is het populairste digitale activum geworden onder de grootste Ethereum-investeerders wereldwijd. Dit werd aangegeven nadat een van de prominente Ethereum-walvissen een enorme hoeveelheid SHIB had gekocht.

Deze enorme accumulatie werd aanvankelijk gevonden door WhaleStats, het blockchain-monitoringbedrijf, aangezien de entiteit met de naam BlueWhale0073 meer dan 220 miljard SHIB verzamelde, wat neerkomt op meer dan €5.789.999 ETH.

Op het moment van schrijven is de portemonnee van de walvis €4.657.848.480 waard. Het FTT-token van de FTX-beurs is al geruime tijd de hoogste holding in de Ethereum-walvissen. En momenteel staat SHIB op de toppositie van alle deelnemingen, aangezien de houders momenteel ongeveer 14% hebben. FTX-token staat nu op de tweede positie.

Deze op Ethereum gebaseerde meme-munt is een recent opgekomen cryptocurrency die in 2020 is gemaakt. Het Shiba-token wordt algemeen beschouwd als een alternatief voor Dogecoin, „de Dogecoin Killer”, zoals zijn voorstanders en zijn website beweren dat het is. Ondanks dat het een meme-valuta is, heeft SHIB een belangrijke positie ingenomen in de crypto-ruimte.

Het token staat nog steeds in de top vijftien cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Op het moment van schrijven wordt het token verhandeld op €0.00002519 met een marktkapitalisatie van €13.832.897.223.

Over Shiba Inu

Shiba Inu is een Japanse hondenras dat van nature alert, actief en intelligent is. Het ras staat bekend om zijn levendige en ondeugende persoonlijkheid en wordt beschouwd als een van de oudste en meest iconische hondenrassen van Japan. Shiba Inu'szijn middelgrote honden die tussen de 35 en 45 cm groot kunnen worden en ongeveer 10 tot 15 kg wegen.

Shiba Inu'shebben een dikke en zachte vacht die meestal rood, zwart, sesamkleurig of crèmekleurig is. Het ras staat bekend om zijn driehoekige oren, scherpe snuit en heldere, donkere ogen. Ze hebben een uitstekend uithoudingsvermogen en zijn in staat om te rennen en te spelen voor lange periodes van tijd. Shiba Inu'szijn ook bekend om hun onafhankelijke karakter en kunnen soms eigenwijs zijn, waardoor ze niet de meest geschikte keuze zijn voor beginnende hondenbezitters.

Het Shiba Inu ras is de laatste jaren populair geworden dankzij de opkomst van cryptocurrencies. De Shiba Inu cryptocurrency is vernoemd naar het hondenras en is gebaseerd op de Ethereum blockchain. Het begon als een grap en kreeg bekendheid vanwege de hype rond cryptocurrencies en het groeiende aantal mensen dat geïnteresseerd is in de Shiba Inu-hond. Ondanks de oorspronkelijke bedoeling als grap heeft de Shiba Inu cryptocurrency een aanzienlijke gemeenschap van volgers en is het uitgegroeid tot een van de populairste cryptocurrencies naast Bitcoin en Dogecoin.

Shiba Inu is een cryptocurrency die in augustus 2020 is gelanceerd als een 'experimentele token' op de Ethereum blockchain. Het is geïnspireerd op de populariteit van de Shiba Inu-hond en heeft zijn naam en symbool overgenomen, een afbeelding van de hond. Het doel van de Shiba Inu cryptocurrency is om een ​​gemeenschap op te bouwen die zich richt op gedecentraliseerde financiën (DeFi), en tegelijkertijd de fans van de Shiba Inu-hond bij elkaar te brengen.

De Shiba Inu cryptocurrency is vergelijkbaar met Dogecoin, een andere cryptocurrency die is gebaseerd op een internetmeme. Net als Dogecoin heeft Shiba Inu geen specifiek doel of functie, behalve om waarde op te slaan en te verhandelen. De cryptocurrency is gedecentraliseerd, wat betekent dat er geen centrale autoriteit of organisatie is die het beheert.

De Shiba Inu cryptocurrency heeft een sterke gemeenschap van volgers die bekend staan ​​als de 'Shiba-army'. De munteenheid heeft ook enkele belangrijke vermeldingen gekregen van beroemdheden, waaronder Tesla-CEO Elon Musk, die in mei 2021 een tweet plaatste over Shiba Inu en Dogecoin. Na de tweet van Musk steeg de waarde van Shiba Inu enorm en bereikte het een piek in waarde. Sindsdien is de waarde van Shiba Inu volatiel gebleven en blijft het een populair onderwerp onder crypto-investeerders en fans van de Shiba Inu-hond.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.