Maleisië stelt Bitcoin voor als betaalmiddel voor luxe

Bitcoin zou in Maleisië als wettig betaalmiddel kunnen worden beschouwd; dit werd voorgesteld door Zahidi Zainul Abidin in de regering. El Salvador is het enige land dat Bitcoin als wettig betaalmiddel heeft. De Maleisische wetgever Zahidi Zainul Abidin heeft het vertrouwen gewekt dat de overheidsinstantie bitcoin zal maken een autoriteitsmethode voor afbetaling.

Het Maleisische ministerie van Communicatie heeft de overheidsinstantie blijkbaar gevraagd om digitale vormen van geld te omarmen, bijvoorbeeld bitcoin als een strategie voor het afbetalen van de autoriteit binnen de lijnen van het land.

Volgens een rapport van 21 maart van Bloomberg zou Maleisië in het volgende land kunnen veranderen om bitcoin als wettig delicaat aan te nemen, aangezien Zahidi Zainul Abidin (viceminister bij het ministerie van Communicatie van Maleisië) een dergelijke stap voorstelde.

We vertrouwen erop dat de overheid dit kan toestaan. We proberen te zien hoe we dit kunnen autoriseren, zodat we jeugdsteun in crypto kunnen bevorderen en hen kunnen helpen, zei de wetgever.
Zoals naast al het andere bestaat, is El Salvador het belangrijkste land dat het essentiële digitale geld heeft erkend als een autoriteitsmethode voor afbetaling binnen zijn regio. Ondanks het trekken van enige twist, lijkt het Midden-Amerikaanse land veel voordelen te verwerven.

Rapporten adviseerden de laatste tijd dat het gebied van de reisindustrie met 30% is gestegen sinds de sanctie van BTC, wat impliceert dat individuen de staat op dit moment aantrekkelijker opsporen. Bij de kans dat het in Maleisië werd uitgevoerd, zou de verhuizing als een schok komen, aangezien de specialisten in de buurt de afgelopen maanden een vrij antagonistische positie hebben getoond ten opzichte van cryptografische vormen van geld, en des te explicieter geavanceerde graafmachines.

De vorige zomer namen Maleisische specialisten voor de implementatie van regelgeving ten noorden van 1.000 bitcoin-mijnbouwplatforms in beslag, verspreidden ze op een parkeerplaats en verpletterden ze expressief met een stoomwals. De autoriteiten garandeerden dat de graafmachines €2 miljoen aan stroom namen gedurende de periode van hun onwettige activiteiten, terwijl het vernietigde mijnbouwuitrusting €1.26 miljoen naderde.

De nationale bank heeft geen conventioneel standpunt over de kwestie verspreid, ondanks het feit dat ze Bloomberg in januari liet weten dat ze hoopt een nationale bank geavanceerd geld of kortweg CBDC te presenteren. Maleisië is belangrijk voor Project Dunbar, dat het gebruik van CBDC'sin de buurt van een aantal verschillende landen probeert te gebruiken. Hoewel Zahidi op crypto moet gaan, is de gelddienst van het land - weet je, de persoon die echt richtlijnen zou kunnen beheren - positief minder optimistisch.

Tengku Abdul Aziz zei onlangs dat crypto absoluut geen geweldige winkel is van aanzienlijke waarde en een handelswijze in het licht van zijn instabiliteit. Dat is eigenlijk geen weergalmende acceptatie voor de natie die op elk moment in de nabije toekomst als legitiem delicaat gaat, ongeacht Zahidi'sverlangen om de crypto-koesterende jeugd te helpen.

De geavanceerde portemonnee van het land, Chivo, was niet toegankelijk in een paar toepassingswinkels bij het verzenden. Maleisië heeft de laatste tijd problemen ondervonden met bitcoin-mijnbouw in het land. De politie in het land zei dat bitcoin-graafmachines alleen al in 2020 ongeveer €2 miljoen aan stroom namen. De macht nemen voor bitcoin-mijnbouw is nu een alomtegenwoordig probleem in het land, waar de training onwettig is. Ondanks de moeilijkheden gaan landen echter verder met het controleren van geautomatiseerde monetaire formulieren. De VS onderzoekt ook crypto.
De Biden-organisatie illustreerde de laatste tijd een regeling voor geavanceerde bronnen die een beoordeling voor het effect van crypto onthoudt en vereist dat het ministerie van Handel een systeem voor crypto bevordert.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.