Moonbirds worden de best verkopende NFT-collectie in slechts 4 dagen

Moonbirds worden de best verkopende NFT-collectie in slechts 4 dagen

Moonbirds, een nieuw gelanceerd NFT-project op basis van Ethereum, regeert de handelsvolumegrafieken nadat het €290 miljoen aan verkopen heeft voltooid in een periode van slechts vier dagen. 16 april was getuige van de verkoop van complete 10.000 computergegenereerde pixel uil avatar NFT's tegen een muntprijs van 2,5 Ether (ETH) per NFT, €7.700 volgens de live prijzen.

Nu OpenSea momenteel een enorm bedrag van 18,45 ETH (€56.800) vertoont, zijn de vloerprijzen sindsdien opgeblazen op secundaire markten. Het project heeft meer dan €289,9 miljoen aan secundaire verkopen verdiend, inclusief muntverkopen. Het project met deze cijfers is de best verkopende NFT-collectie geworden die kijkt naar het cijfer van zeven dagen en 30 dagen en verwerft de tweede positie volgens de statistieken van 14 uur.

De golf in volume is aanzienlijk gezien de 30-daagse grafiek als de NFT-verkoop van Moonbirds 52% meer dan Azuki, op de tweede plaats met €189,3 miljoen aan volume, en 76% voor op de BAYC, die €164,6 miljoen bedraagt.

De Moonbirds #7963 NFT verwierf de afgelopen week de negende grootste verkoop van alle NFT-collecties uit alle NFT-collecties op 135 ETH (€410.000), gemarkeerd door DAppRadar. Het nieuw gelanceerde Moonbirds-project volgt een vergelijkbaar pad als dat van de trendy Bored Ape Yacht Club (BAYC) met de lancering van op nutsbedrijven gerichte NFT's die houders toegang geven tot een lidmaatschapsclub en een particulier ecosysteem. Toegang tot toekomstige drops, vroege toegang tot „Project Highrise”, een aankomend Metaverse-platform, een lidmaatschapsclub en merchandise zijn alles wat onder de voordelen van de houder valt, volgens de routekaart van het project.

PROOF Collective is de oprichter van de Moonbirds NFT-collectie. PROOF Collective is een exclusieve sociale club voor de 1.000 houders van het PROOF Collective NFT's en werkt aan verschillende NFT-projecten. Op het moment van schrijven hebben de collectible lidmaatschapspassen een bodemprijs van ongeveer 91 ETH (€278.800). De soepele lancering van Moonbirds' zou succesvol kunnen zijn omdat de investeerders de oprichters van PROOF Collective steunen, waaronder web drie investeerders Ryan Carson en Justin Mezzell, samen met Kevin Rose, tech-ondernemer en oprichter van Digg.