Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

Veuve Clicquot pakt uit met populair en zeldzaam verzamelobject Clicquot Arrow

Veuve Clicquot pakt uit met populair en zeldzaam verzamelobject Clicquot Arrow
Ieder van ons hecht bijzonder belang aan een specifieke plaats. Het is een emotionele band. Wat de reden ook is: een herinnering, een persoon, een reis, deze plaatsnaam is persoonlijk en kostbaar. Maison Veuve Clicquot viert dit najaar vijf Belgische steden met zijn iconische boxset: Antwerpen, Brussel, Hasselt, Knokke en Luik, en nodigt je uit om je favoriete bestemming te vieren.

Een echt jaloersmakend object sinds de oprichting in 2016, de Arrow-box van Veuve Clicquot blijft harten veroveren en verbeeldingskracht over de hele wereld boeien. Op het eerste gezicht zien we alleen een bord dat een suggestieve bestemming aangeeft. En dan ontdekken we al snel het geheim: de al even iconische fles Carte Jaune Veuve Clicquot die erin verborgen zit. Zoals gewenst als zeldzaam, blijft dit unieke verzamelobject gekoesterd door de weinige gelukkigen die het weten te bemachtigen.

Sinds de oprichting in 1772 is Maison Veuve Clicquot trouw gebleven aan zijn motto: "één kwaliteit, de allereerste". Madame Clicquot was een gedurfde en innovatieve vrouw. Bijgenaamd de Grande Dame van Champagne, nam ze de teugels van het Huis in 1805 over en werd toen een van de eerste zakenvrouwen van de moderne tijd. Haar toewijding, visie en aangeboren gevoel voor de Franse levenskunst bestaan ​​vandaag nog steeds in het huis dat zijn naam draagt. Veuve Clicquot verspreidt zijn levenskunst via zijn opmerkelijke collectie champagnes, waaronder de iconische Carte Jaune en La Grande Dame.

De Arrow-verpakking van Veuve Clicquot is sinds de introductie in 2016 uitgegroeid tot een gegeerd kleinood. De doos blijft wereldwijd harten veroveren en tot de verbeelding spreken. De Clicquot Arrow is een metalen verpakking in Clicquot-geel in de vorm van een pijl, als een moderne herinterpretatie van een wegwijzer. Ze bevat een fles Brut Carte Jaune, de iconische cuvee van het champagnehuis.

Dit populaire en zeldzame verzamelobject is uniek in zijn soort en wordt gekoesterd door het handjevol gelukkigen dat een exemplaar weet te bemachtigen.

Bezoek Website

Veuve Clicquot pakt uit met populair en zeldzaam verzamelobject Clicquot Arrow