Valle de Guadalupe - Weinproeverij bij El Cielo Resort & Winery

Stelt u zich eens voor: een zachte bries speelt met de bladeren van weelderige wijngaarden, terwijl de zon langzaam ondergaat achter de heuvels, waardoor een gloed van warm licht over de vallei valt. Dit is geen droom, maar de realiteit van Valle de Guadalupe in Baja Californië, een regio die zijn gelijke niet kent als het gaat om de kunst van de wijnbereiding.

In het hart van deze oase voor wijnen ligt El Cielo Resort & Winery, een stukje hemel op aarde waar de liefde voor de druivenstok tot uiting komt in elk aspect van het verblijf. Voor zij die passie hebben voor goede wijn en gastronomische hoogstandjes, is dit de plek bij uitstek.

Als u de poorten binnenrijdt van El Cielo Resort & Winery, wordt u direct gegrepen door de rustgevende sfeer. Het landschap is bezaaid met rijen druivenstokken, elk met hun eigen verhaal en karakter. De droom van elke wijnliefhebber begint hier, in de voetsporen van degenen die dagelijks deze kostbare vruchten koesteren.

Een wijnproeverij bij El Cielo is niet zomaar een activiteit; het is een ervaring die alle zintuigen prikkelt. Onder begeleiding van deskundigen die hun leven wijden aan de wijnbouw, wordt u meegenomen op een reis door het proces van druif tot glas. U krijgt inzicht in de complexiteit van wijnteelt en de subtiele nuances die elke wijn uniek maken.

De tour door de wijngaarden is een verrijkende start. Hier ziet u de toewijding van de plukkers en de zorg die besteed wordt aan elke rank, elke tros. Terwijl u wandelt tussen de ontluikende druiven en de natuurlijke flora zoals bananenbomen en cactussen, voelt u zich één met de natuur. Het uitzicht op de vallei is adembenemend; het biedt het perfecte decor voor een moment van reflectie over de schoonheid die de aarde te bieden heeft.

Als de rondleiding eindigt, begint het proeven. De experts van El Cielo zullen uw gidsen zijn terwijl u wijnen proeft die met liefde zijn gemaakt in Valle de Guadalupe. Met elke slok leert u meer over de diversiteit van smaken die de regio rijk is. Van fruitige, lichte witte wijnen tot krachtige, complexe rode wijnen, er is voor ieder wat wils. Tijdens de proeverij krijgt u boeiende informatie over de lokale vinificatiepraktijken en welke smaakprofielen u kunt verwachten.

Wat is een goed glas wijn zonder bijpassend eten? Bij El Cielo Resort & Winery weten ze dat als geen ander. Na de proeverij kunt u zich laten verwennen met gerechten die de smaak van de vallei weerspiegelen. Lokale ingrediënten worden omgetoverd in authentieke schotels die uw smaakervaring completeren en de wijnen complementeren.

En natuurlijk, na zo n genoeglijke dag, is het fijn om te weten dat u een favoriete fles, of twee, mee naar huis kunt nemen. De prijzen zijn toegankelijk; of u nu een bescheiden budget heeft of bereid bent meer uit te geven voor die ene speciale fles.

Afsluitend kunt u bij het zwembad van El Cielo Resort & Winery napraten over uw belevenissen. Ervaar de gastvrijheid die zo kenmerkend is voor de regio en maak uw verblijf in Valle de Guadalupe onvergetelijk.

Alles bij elkaar maakt de combinatie van adembenemende landschappen, uitmuntende wijnen en authentieke gastvrijheid Valle de Guadalupe tot een must-visit voor eenieder die op zoek is naar een unieke wijnervaring. Een bezoek aan El Cielo Resort & Winery staat garant voor een herinnering die gekoesterd zal worden als een van de meest verrijkende ervaringen op het gebied van wijn en gastronomie. Proost op Valle de Guadalupe – waar wijn en hemel elkaar ontmoeten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...