Travis Kelce en Patrick Mahomes - Chiefs Kerstgeest

Travis Kelce en Patrick Mahomes van de Kansas City Chiefs zetten zich niet alleen op het veld in voor overwinningen, maar ook daarbuiten tonen ze hun winnaarsmentaliteit. Hun grootmoedige acties tijdens de kerstperiode benadrukken hoe belangrijk het is voor deze twee NFL-sterren om terug te geven aan de gemeenschap.

Tijdens de feestdagen in 2021 liet Travis Kelce zien dat zijn hart net zo groot is als zijn talent op het gridiron. In deze periode veranderde hij voor kansarme kinderen in Kansas City in een ware kerstman. Kelce'sjaarlijkse 'Walk the Walk' fashion benefit show, een evenement ter ondersteuning van zijn 87 & Running Foundation, werd afgelast vanwege de COVID-19-pandemie. Maar dit weerhield hem er niet van om toch iets bijzonders te doen. Hij besloot om persoonlijk voor 30 kinderen in het Operation Breakthrough-programma een uitje naar een plaatselijke Dick'sSporting Goods te organiseren. Daar kreeg elk kind een budget van 200 dollar om te besteden aan kerstcadeaus voor zichzelf en hun gezinnen.

Deze genereuze daad van Kelce werd met grote dankbaarheid ontvangen. Operation Breakthrough helpt kinderen in armoede door hen onderwijs, holistische zorg en ondersteunende diensten te bieden. De kans om er even tussenuit te gaan en nieuwe spullen te kiezen, betekende veel voor de kinderen die dagelijks te maken hebben met uitdagingen veroorzaakt door armoede.

Intussen zette ook zijn teamgenoot, quarterback Patrick Mahomes, zich in voor de kerstsfeer. Hoewel Mahomes bekendstaat om zijn wonderbaarlijke prestaties op het veld, laat zijn werk buiten het stadion zien dat hij ook buiten het sportarena een leider is. Mahomes, via de 15 and the Mahomies Foundation, organiseerde een verrassing voor gezinnen in de Kansas City-regio door hun kerstwensen te vervullen. Zijn liefdadigheidsstichting richt zich op het verbeteren van het leven van kinderen door middel van initiatieven die zich richten op gezondheid, wellness en gemeenschappen die hulp nodig hebben.

In dezelfde kerstgeest organiseerde de 15 and the Mahomies Foundation een evenement waarbij ze een bezoek brachten aan een publieke school. Tijdens dit bezoek kregen kinderen van Mahomes gepersonaliseerde boeken cadeau, en werden leraren gewaardeerd met dankbetuigingen en geschenken. Het was een moment waarop Mahomes zelf kon delen in de vreugde van het geven, en kon zien hoe zijn inspanningen direct een verschil maakten in het leven van anderen.

De daden van zowel Kelce als Mahomes tonen aan dat de kersttijd een moment is van delen en zorgzaamheid. Door hun positie en invloed te gebruiken om het leven van anderen positief te beïnvloeden, zijn zij ware rolmodellen, niet alleen voor jonge atleten, maar voor ons allen. Hun toewijding om anderen te helpen is inspirerend en herinnert ons eraan dat het tijdens de feestdagen niet alleen gaat om wat we krijgen, maar vooral om wat we geven.

Buiten hun individuele initiatieven werken Travis Kelce en Patrick Mahomes ook vaak samen om een ​​impact te maken. Hun wederzijdse respect en teamwork op het veld wordt weerspiegeld in hun gezamenlijke inspanningen om de gemeenschap te steunen. Ze begrijpen dat samenwerken niet alleen tot succes leidt in het voetbal, maar ook bij het maken van een verschil in de levens van anderen. Deze samenwerking tussen spelers is exemplarisch voor de algemene cultuur binnen het NFL-team van de Kansas City Chiefs, waar maatschappelijke betrokkenheid en ondersteuning een belangrijke rol spelen.

Het is belangrijk te benadrukken dat de filantropische inzet van Kelce en Mahomes verder gaat dan alleen de feestdagen. De 87 & Running Foundation van Kelce heeft zich sinds de oprichting ingezet voor de ontwikkeling van jongeren, met name op het gebied van onderwijs en zakelijke kansen. Het doel van de stichting is om jongeren de middelen en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om succesvol te kunnen zijn in het leven.

De 15 and the Mahomies Foundation van Mahomes richt zich op programma'sdie fysieke activiteiten bevorderen, waardoor kinderen een gezondere levensstijl ontwikkelen. Daarnaast zorgt de stichting ervoor dat kinderen toegang hebben tot betere leeromgevingen. Zo lanceerde de stichting een initiatief genaamd '15 for 15', waarmee ze 15 liefdadigheidsorganisaties ondersteunen die zich richten op jeugdontwikkeling.

De impact die beide spelers hebben gehad, is niet onopgemerkt gebleven. In 2020 werd Kelce erkend voor zijn bijdragen met de prestigieuze Walter Payton NFL Man of the Year Award. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een NFL-speler die niet alleen op het veld uitblinkt, maar ook daarbuiten door zijn buitengewone maatschappelijke betrokkenheid. Mahomes heeft vergelijkbare erkenning gekregen voor zijn werk en de positieve invloed die zijn stichting in de gemeenschap heeft gehad.

Deze betrokkenheid van NFL-sterren zoals Kelce en Mahomes spreekt boekdelen over hun karakter. Ze zetten zich in voor meer dan alleen sportieve prestaties en herinneren iedereen eraan dat beroemdheid en invloed krachtige hulpmiddelen kunnen zijn voor positieve veranderingen. Hun toewijding om de gemeenschap te versterken en welvaart te brengen voor degenen die het minder hebben, is iets waar fans en niet-fans gelijk bewondering voor kunnen hebben.

De kerstdaden van Kelce en Mahomes zijn slechts een klein deel van hun voortdurende toewijding tot het verbeteren van de wereld om hen heen. Hun initiatieven laten zien dat je, ongeacht je status of beroep, altijd mogelijkheden kunt vinden om anderen te helpen en een verschil te maken. Het is een les in nederigheid en medeleven die we allemaal ter harte kunnen nemen, en een inspiratie om ons eigen unieke pad naar het geven en helpen van anderen te vinden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...