Thai Square verkozen tot Top 100 beste restaurants ter wereld in 2023

Het prestigieuze Thaise restaurant, Thai Square, heeft een opmerkelijke prestatie neergezet door het te schoppen tot de top 100 restaurants ter wereld. Deze erkenning kwam in 2023 van de hand van de Luxury Lifestyle Awards, een wereldwijd erkende organisaite die zich richt op het waarderen en belonen van luxe merken uit verschillende sectoren.

De Luxury Lifestyle Awards heeft de reputatie om alleen het allerbeste van het beste in de schijnwerpers te zetten op het gebied van luxe levensstijlproducten en diensten. Het is daarom een aanzienlijk eerbetoon dat Thai Square is uitgeroepen tot een van de beste 100 restaurants in de wereld.

Thai Square, bekend om het serveren van authentieke Thaise gerechten met een hedendaagse twist, is al lang een favoriet onder de fijnproevers en levensgenieters. Met een serie aan vestigingen verspreid over Londen, is Thai Square'srijke palmares en roem geen verrassing voor degenen die bekend zijn met hun voortreffelijke keuken en onberispelijke service.

Wat Thai Square uniek maakt, is hun passie voor het behouden van de traditionele Thaise kookstijl, terwijl zij tegelijkertijd niet terugschrikken voor innovatie. Ze combineren de klassieke Thaise keuken met moderne technieken om gerechten te creëren die zowel verrassend als bevredigend zijn. Het is deze vakkundige versmelting van oude en nieuwe technieken die bijdraagt aan Thai Square'sonmiskenbare charme.

Verder gaat het team van Thai Square altijd een stapje verder om een uitzonderlijke eetervaring te bieden. Het interieur van hun restaurants is zorgvuldig ontworpen om een unieke, luxueuze sfeer te creëren die aansluit bij de hoogwaardige keuken. Van de sfeervolle verlichting tot de handgeselecteerde decorstukken, elk detail wordt zorgvuldig overwogen om een serene en stijlvolle omgeving te creëren.

Aan de andere kant is het niet alleen esthetische perfectie die Thai Square tot een toonaangevend merk in de wereldwijde restauranthandel heeft gemaakt. Hun toewijding aan het gebruik van verse, hoogwaardige ingrediënten en de uiterste zorg bij de voorbereiding van hun gerechten is wat hen onderscheidt van de rest.

Wat dit betekent voor de gasten van Thai Square is niets minder dan een voortreffelijke maaltijd ervaring. Of ze nu genieten van de pikante rode curry of de zachte pad Thai, de klanten worden meegenomen op een culinaire reis door Thailand, zonder zelfs maar Londen te hoeven verlaten.

Daarnaast blijft Thai Square zich ook inzetten voor duurzaamheid. Ze zijn trots op hun inzet voor het milieu en streven er voortdurend naar om hun ecologische voetafdruk te verminderen. Van het gebruik van duurzaam ingekochte ingrediënten tot energie-efficiënte keukenapparatuur, Thai Square is toegewijd aan verantwoord ondernemerschap.

Het is dan ook geen wonder dat Thai Square de eer heeft gekregen om te worden opgenomen in de Top 100 beste restaurants ter wereld door de Luxury Lifestyle Awards. Met hun unieke combinatie van traditionele Thaise smaken, moderne kooktechnieken, en een passie voor duurzaamheid, is het duidelijk waarom Thai Square een plekje heeft verdiend tussen de wereldwijde elite van de restaurantbranche.

 

- Hoeveel restaurants heeft Thai Square? Thai Square heeft meerdere vestigingen verspreid over Londen.
- In welk jaar heeft Thai Square de Luxury Lifestyle Award gewonnen? Thai Square heeft de Luxury Lifestyle Award in 2023 gewonnen.
- Wat is een uniek kenmerk van Thai Square? Een uniek kenmerk van Thai Square is hun combinatie van traditionele Thaise kookstijl met moderne technieken.
- Wat draagt bij aan de luxe sfeer van Thai Square? De luxueze sfeer van Thai Square komt voort uit de zorgvuldige inrichting, waaronder sfeervolle verlichting en handgeselecteerde decorstukken.
- Hoe zet Thai Square zich in voor duurzaamheid? Thai Square zet zich in voor duurzaamheid door het gebruik van duurzaam ingekochte ingrediënten en energie-efficiënte keukenapparatuur.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...