Ryan Reynolds staat achter Aviation Gin

Canadese acteur, schrijver en producer Ryan Reynolds - de man achter de gek, charismatisch en erg grappig Deadpool-personage - lijkt ook te genieten van frisdranken. Hij verwierf onlangs een eigendomsbelang in Aviation Gin, waarschijnlijk's werelds beste gin, een bedrijf dat handgemaakte flessen produceert in kleine batches van 100 dozen in de House Spirits Distillery in Portland, Oregon.
Ryan Reynolds zei dat hij elke gin ter wereld probeerde en de American Gin van Aviation is zonder twijfel de beste. Met een unieke botanische mix die een veel zachtere, gemakkelijkere drinksmaak biedt dan je gebruikelijke droge gins, levert deze gin een zachtere ervaring, ondersteund door jeneverbes, citrus en bloemige tonen.
Na zijn recente investering gaat Ryan Reynolds een actieve rol spelen in de dagelijkse gang van zaken, hoewel ik niet anders kan dan nadenken over zijn echte waarde als creatief directeur in de inspanningen van Aviation om indruk te maken op iedereen over de hele wereld. De acteur heeft de leiding gehad over verschillende iconische media-eigenschappen, en zijn creativiteit en gedrevenheid zijn in dit geval ideaal.
Deze gin zal hoogstwaarschijnlijk op ieders boodschappenlijstje terechtkomen; zo niet, dan kan uitgaan en het minstens één keer proberen van elke dag een gedenkwaardige dag maken. Hé, als Deadpool zegt dat het cool is, is het cool!