Ryan Reynolds van Deadpool tot Gin-ondernemer is de creatieve kracht achter Aviation Gin

De veelzijdige Canadese acteur, schrijver en producer Ryan Reynolds, vooral bekend om zijn vertolking van het hilarische en charismatische Deadpool-personage, heeft zich onlangs in de wereld van frisdranken gestort. Reynolds heeft een eigendomsbelang verworven in Aviation Gin, dat wordt beschouwd als een van de beste gins ter wereld. Deze exclusieve gin wordt ambachtelijk geproduceerd in de House Spirits Distillery in Portland, Oregon, waar slechts 100 dozen per batch worden gemaakt.

Volgens Reynolds heeft hij zelf elke gin ter wereld geprobeerd, en Aviation's American Gin kwam als onbetwiste winnaar uit de bus. Deze gin onderscheidt zich door een unieke botanische mix die zorgt voor een veel zachtere, aangenamere smaak dan de meeste droge gins. De smaakprofiel is gebaseerd op jeneverbes, citrus en bloemige tonen, wat resulteert in een heerlijk zachte gin-ervaring.

Na zijn recente investering is Ryan Reynolds van plan om een actieve rol te spelen in het dagelijkse beheer van het bedrijf. Zijn creatieve talent en gedrevenheid, die eerder tot uiting kwamen in diverse iconische media-eigenschappen, maken hem de ideale persoon om de wereldwijde bekendheid van Aviation Gin te vergroten. Als creatief directeur zal hij zijn unieke flair inzetten om indruk te maken op ginliefhebbers over de hele wereld.

Naast zijn bijdrage aan Aviation Gin, blijft Ryan Reynolds actief in de entertainmentindustrie, en zijn betrokkenheid bij het ginmerk zal ongetwijfeld bijdragen aan de groeiende populariteit van het product. Het bedrijf heeft al plannen voor nieuwe en innovatieve ginvarianten en cocktailrecepten om consumenten te verrassen en verleiden. Aviation Gin kan ook samenwerkingen aangaan met beroemde mixologen en exclusieve bars om speciale, op maat gemaakte cocktails te creëren, waardoor het merk nog meer in de schijnwerpers komt te staan.

Bovendien zal Aviation Gin zich waarschijnlijk inzetten voor duurzaamheid en milieuvriendelijke productiepraktijken, een trend die steeds belangrijker wordt in de drankenindustrie. Dit kan onder meer het gebruik van lokale, biologische ingrediënten en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk van het productieproces omvatten. Door een focus op duurzaamheid kan het merk een nog breder publiek aanspreken en een positieve impact hebben op zowel de industrie als het milieu.

Tenslotte zou het interessant zijn om te zien of Ryan Reynolds zijn sterrenkracht en creatieve talenten inzet voor liefdadigheidsacties en evenementen in verband met Aviation Gin. Dit kan het merk niet alleen helpen om een nog groter publiek te bereiken, maar ook bijdragen aan goede doelen en maatschappelijke initiatieven.

In de toekomst zullen we ongetwijfeld nog veel horen over Ryan Reynolds en zijn betrokkenheid bij Aviation Gin. Zijn passie en creativiteit zullen het merk naar nieuwe hoogten stuwen, en het zal interessant zijn om te zien hoe deze onderneming zich ontvouwt en welke blijvende impact het zal hebben op de wereld van gin en daarbuiten.

Aviation Gin is dankzij Reynolds' betrokkenheid een merk om in de gaten te houden en zal waarschijnlijk op veel boodschappenlijstjes verschijnen. Voor degenen die het nog niet hebben geprobeerd, is het de moeite waard om deze bijzondere gin te ontdekken en jezelf te trakteren op een smaakervaring die je niet snel zult vergeten. En zoals Deadpool zou zeggen: als het cool is, dan is het écht cool!

Aviation American Gin:

  • Deze gin is het vlaggenschip van Aviation Gin en staat bekend om zijn unieke en uitgebalanceerde smaakprofiel. Het wordt geproduceerd door een mix van zeven botanische ingrediënten, waaronder jeneverbes, kardemom, koriander, lavendel, anijszaad, sinaasappelschil en Indiase sarsaparilla.
  • De gin heeft een zachtere en rondere smaak dan traditionele London Dry Gins, met een focus op de harmonie tussen de verschillende botanische elementen.
  • Prijs: afhankelijk van de locatie en de winkel, maar meestal rond de €30-€40 per fles (750 ml).


Aviation Old Tom Gin (Limited Edition):

  • Deze limited edition gin is een eerbetoon aan de historische Old Tom-stijl van gin, die zoeter en rijker van smaak is dan de London Dry-stijl.
  • Aviation Old Tom Gin wordt gemaakt met behulp van een zorgvuldig geselecteerde mix van botanische ingrediënten en een speciaal rijpingsproces, wat resulteert in een complex en weelderig smaakprofiel met tonen van eikenhout, vanille en karamel.
  • Prijs: aangezien dit een limited edition product is, kunnen prijzen variëren, maar ze kunnen oplopen tot €60-€80 per fles (750 ml), afhankelijk van de beschikbaarheid.


Naast deze producten kan Aviation Gin in de toekomst mogelijk andere varianten introduceren die inspelen op de smaakvoorkeuren van consumenten en nieuwe trends in de ginmarkt.

Bezoek Website
Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...