Limited edition Mumm Champagne No1 Jerobeam is een icoon van overwinning

Als winnen je belangrijkste doel is en je houdt van de beste dingen in het leven, dan is de limited edition Mumm Champagne No1 Jerobeam precies wat je zoekt. Deze champagne is al beschouwd als het icoon van overwinning sinds het de favoriet was van de winnaars van de baanbrekende Formule E-serie.

De Mumm-champagne werd al lang gegeven aan Formule 1-winnaars en nu is er een beperkte oplage van 3-liter flessen gemaakt door de Royal Warrant houder G.H. Mumm, zodat iedereen kan genieten van deze exclusieve champagne. De champagne is gemaakt van een blend van 50 verschillende wijnen en heeft verfrissende aroma'svan citroen en grapefruit, gevolgd door rijkere tonen van karamel.

De flessen van Mumm No.1 Victory Jerobeam zijn versierd met een laurierkroon, een rood zijden lint en het nummer 1. Deze symbolen staan voor de hoogste Franse onderscheidingen, de Order Royal et Militaire de Saint Louis en het Grand Cordon de la Légion d'Honneur. De flessen zijn verpakt in een stijlvolle en unieke houten kist.

Mumm, opgericht in 1827, is een officiële houder van de Royal Warrant en staat bekend om zijn hoogwaardige champagnes. Als je bereid bent om €540 te betalen, kun je genieten van de Mumm No.1 Victory Jerobeam. Dit is de perfecte champagne om te proosten op een overwinning of om een speciale gelegenheid te vieren.

De Mumm Champagne No1 Jerobeam is een exclusief en luxe drankje dat de perfecte keuze is voor mensen die op zoek zijn naar het allerbeste. Het is een limited edition, wat betekent dat slechts een beperkt aantal flessen beschikbaar is. Dit maakt het des te meer een collector'sitem voor liefhebbers van champagne en verzamelaars van exclusieve producten.

De fles zelf is een indrukwekkend staaltje van vakmanschap en design, met de laurierkroon en het rode zijden lint die de fles een koninklijk tintje geven. De houten kist waarin de fles is verpakt, voegt nog meer elegantie en stijl toe aan het geheel. Het maakt deze champagne de perfecte keuze voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, jubilea, verjaardagen en andere mijlpalen.

G.H. Mumm is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige champagnes en is een officiële houder van de Royal Warrant. De Mumm No.1 Victory Jerobeam is gemaakt van een blend van 50 verschillende wijnen en heeft een verfrissende citrusgeur en rijke karamelsmaak. Het is een drankje dat niet alleen heerlijk smaakt, maar ook een bijzondere symbolische waarde heeft als een icoon van overwinning.

Als je bereid bent om €540 te betalen voor een fles van deze exclusieve champagne, dan kun je genieten van de beste smaken die de champagne-industrie te bieden heeft. Het is een must-have voor verzamelaars en liefhebbers van exclusieve producten die alleen het allerbeste willen.

Champagnes van G.H. Mumm

  • G.H. Mumm Cordon Rouge: Deze champagne is het vlaggenschip van het merk en is gemaakt van een blend van Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier druiven. Het heeft een frisse, fruitige smaak en is verkrijgbaar in verschillende formaten, van 375 ml (€18) tot 15L (€3.000).
  • G.H. Mumm Grand Cordon: Deze champagne is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van G.H. Mumm en heeft een unieke fles met een rode band die de traditionele etiketten vervangt. Het heeft een rijke smaak met tonen van brioche en perzik, en is verkrijgbaar in verschillende formaten, van 750 ml (€40) tot 6L (€850).
  • G.H. Mumm Rosé: Deze champagne heeft een mooie roze kleur en is gemaakt van een blend van Pinot Noir en Chardonnay druiven, met een hint van Pinot Meunier. Het heeft een fruitige smaak met tonen van aardbei en framboos, en is verkrijgbaar in verschillende formaten, van 750 ml (€44) tot 3L (€400).
  • G.H. Mumm Millésimé: Deze champagne is gemaakt van druiven uit één enkel oogstjaar en heeft een complexe, verfijnde smaak met tonen van citrus, perzik en honing. Het is verkrijgbaar in verschillende formaten, van 750 ml (€60) tot 3L (€380).
  • G.H. Mumm de Cramant: Deze champagne is gemaakt van 100% Chardonnay druiven uit de Grand Cru wijngaarden van Cramant en heeft een elegante, minerale smaak met tonen van witte bloemen en citroen. Het is verkrijgbaar in een fles van 750 ml (€90).
  • G.H. Mumm R. Lalou: Deze champagne is vernoemd naar de oprichter van het merk en wordt alleen geproduceerd in uitzonderlijke oogstjaren. Het heeft een complexe, intense smaak met tonen van geroosterde amandelen en gedroogde abrikoos. Het is verkrijgbaar in een fles van 750 ml (€250).


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...