Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

De Mumm Champagne No1 Jerobeam is een zeldzame traktatie

De Mumm Champagne No1 Jerobeam is een zeldzame traktatie

Als winnen je belangrijkste bezigheid of doel is, en je waardeert ook de beste dingen in het leven, zoek dan niet verder dan de limited edition Mumm Champagne No1 Jerobeam. Winnaars van de baanbrekende Formule E-serie zijn degenen die het als eerste achter ervaren, waarbij Mumm No.1 Victory Jerobeam al wordt beschouwd als het icoon van de overwinning.

Mumm-champagne werd al lang voor de Formule E-serie toegekend aan Formule 1-winnaars, en nu is er een limited edition van 3-liter flessen gemaakt door Royal Warrant houder G.H. Mumm zodat iedereen kan proeven en genieten. Gemaakt van een mix van 50 verschillende wijnen, zal deze voortreffelijke champagne uw pallets plagen met verfrissende aroma's van citroen en grapefruit, gevolgd door rijkere noten- en karameltonen.

Geïntroduceerd in een stijlvolle en unieke houten kist, worden de flessen van Mumm No.1 Victory Jerobeam versierd met een laurierkroon, evenals een rood zijden lint - symbool van de hoogste Franse onderscheiding, de Order Royal et Militaire de Saint Louis, het Grand Cordon de la Légion d'Honneur. - plus natuurlijk het nummer 1. Mumm, opgericht in 1827, is een officiële houder van Royal Warrant en stelt je in staat om te genieten van zijn Mumm No.1 Victory Jerobeam als je bereid bent er €540 voor te betalen.


De Mumm Champagne No1 Jerobeam is een zeldzame traktatie