Geniet van een festival van sterren met de uitgebreide menu s in Monte Carlo

Het Festival des Étoiles van Monte Carlo is meer dan alleen een jaarlijks evenement; het is een unieke kans om onder de sterrenhemel te genieten van het neusje van de zalm wat betreft gastronomie, terwijl je wordt omringd door de betoverende sfeer van luxe en verfijning die zo kenmerkend is voor Monaco.

Vanaf het moment dat je voet zet in de grandeur van het prestigieuze hotel waar het festival gehost wordt, voel je direct de pulserende hartslag van exclusiviteit en de nauwgezetheid waarmee elk detail tot in de perfectie is uitgewerkt. Terwijl je begroet wordt met een kristalheldere champagne-cocktail op een elegant terras, kun je niet anders dan je overgeven aan het magische uitzicht en de verkwikkende avondlucht.

De avond vloeit voort en nodigt je mee naar binnen, waar de eetruimtes baden in een warm en sfeervol licht. Hier, onder de leiding van wereldberoemde chefs, komen culinaire dromen tot leven. Deze meesters in hun vak gebruiken hun kennis en creativiteit om gerechten te bereiden die even verrukkelijk smaken als dat ze eruitzien. Ze schilderen met smaken en kruiden en iedere maaltijd vormt een ode aan de rijkdom van lokale ingrediënten, vers gehaald van de markten rondom Monte Carlo.

Het diner zelf is een avontuurlijke reis door diverse culinaire landschappen. Klassieke Franse gerechten krijgen een moderne interpretatie en worden verrijkt met innovatieve smaakcombinaties die elders ongeëvenaard zijn. Tapas, die kleine, maar o zo smaakvolle gerechtjes, vormen een brug tussen de traditionele keuken en hedendaagse smaaksensaties. Iedere hap is een ontdekkingstocht, een mini-culinaire reis die je smaakpapillen telkens opnieuw in verrukking brengt.

Het culinaire festijn houdt niet op bij de grenzen van Frankrijk. Het Festival des Étoiles laat bezoekers ook kennismaken met authentieke gerechten uit landen zoals Japan, Italië en Spanje. Elke gang vertegenwoordigt een nieuwe bestemming in deze wereldtour van smaken, en maakt van het diner een internationale ervaring die je lang zal weten te herinneren.

Na het diner nodigt de bar van het festival je uit om je avond af te ronden met een selectie van premium wijnen, verfijnde cocktails of een keur aan exclusieve sterkedranken. In deze ontspannen, doch chique setting kun je rustig nagenieten van de gastronomische hoogstandjes, terwijl je tijd doorbrengt met vrienden of familie en gezamenlijk bespiegelt over de onvergetelijke avond.

Een diner bij het Festival Des Étoiles is een feest voor de zintuigen, een toonbeeld van klasse en een viering van het samenzijn. Ondanks het exclusieve karakter is dit culinaire avontuur verrassend toegankelijk, met menu'sdie variëren tussen de €30 en €50. Dit biedt eenieder de gelegenheid om zonder financiële zorgen te kunnen genieten van een prachtige avond uit, vol gastronomische ontdekkingen.

Het Festival des Étoiles van Monte Carlo staat symbool voor de harmonieuze verwantschap tussen de hemelse schoonheid van de nacht en de verfijnde kunst van het koken. Wanneer de eerste sterren hun verschijning maken in de avondlucht, worden bezoekers geleid naar een ervaring die alle zintuigen streelt, het hart verwarmt en de geest verrijkt. In Monte Carlo wordt elke ster, net als elke hap van je maaltijd, een schitterend moment van puur genot. Welkom in een wereld waar gastronomische kunst en de pracht van de natuur elkaar ontmoeten in een feestelijk samenzijn onder een hemel vol sterren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...